Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zincirli topuz, gürz sporu varmıdır?


zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Artık göre göre benimde canım çekti. Şu Kill Billdeki kız çok güzel sallıyor topuzu artiztik hareketler felan. Nereden öğrenebilirim bu sporu. Şöle iki sallayayım ortamda:D[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sakıncalı filmler bunlar... Sonra insanların çekiyor böyle tehlikeli şeyleri falan. Aman diyelim Tarantino abimizin filmlerinden uzak duralım. Kötü yola saptırırlar insanı gördüğünüz üzere[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
"ulan ben ölünce içimi doldurun"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tarantino'yu da katanalı bir hayranı keser belki belli olmaz.. :-p

filmlerinden bir tek reservoir dogs rahatsızlık vericiydi bence, yoksa o kadar da dehşet mehşet uyandırmıyor insanda..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 07 January 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
Gürz ve topuzu bilmiyorum ama katana var türkiye de var istte aramak lazım eskrim in bir dalı oluyor[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki
20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar?

* saga sola kosusturur !
Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:)


yuh :) eskrimin bir dalı felan diil o apayrı birşey,katana için kendo yada iaido öğrenmen lazım.Gürz için başlı başına bir spor dalı yok anca olimpiyatlarda çıkıyo ya bazen disk fırlatmanın topuzlu versyonu var sallaya sallaya gürz fırlatıyosun onu yapabilirsin :) zincir ucunda ağırlık olan yani flail gibi bir japon dövüş stilide var kusa-gama adı sanırım ama onu türkiyede bulan imkansız.Sen en iyisi yeni bi oyun ve char aç.Gerçekte zor bu işler .sanalda yada hayalde yap.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.

[Bu mesaj Jarlaxle tarafından 07 January 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendo daha masum felan diil aslında,masum olan idido dur.Kendi başına kenarda kata çalışıyosun,ve kılıç kınında başlıyo herzaman.kendoda kılıçlar çekilmiş durumda başlanıyo ve müsabaka var.Kusari gama yı unut.türkiyede yok ancak japonyaya gitmen gerekir.Ordada en az bikaç yıl çalışman lazım temellerini öğrenmen için.Tabi kusari orda bile yaygın diil.yani hayal bunlar.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam gidip kusari gama büyük ustası oluyormuş bir de.. :-p

iskoç gencinin teki gidip japonya'daki ninja tekniğini sürdüren iki ustadan birinin en üstün tuttuğu öğrencisi olmuş, büyük ihtimalle sonraki nesil ustası olarak onu seçecek. iskoç ninja büyük usta.. :)[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...