zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Artık göre göre benimde canım çekti. Şu Kill Billdeki kız çok güzel sallıyor topuzu artiztik hareketler felan. Nereden öğrenebilirim bu sporu. Şöle iki sallayayım ortamda:D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 50 mf 50 healing ver..[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 sakıncalı filmler bunlar... Sonra insanların çekiyor böyle tehlikeli şeyleri falan. Aman diyelim Tarantino abimizin filmlerinden uzak duralım. Kötü yola saptırırlar insanı gördüğünüz üzere[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 tarantino'yu da katanalı bir hayranı keser belki belli olmaz.. :-p filmlerinden bir tek reservoir dogs rahatsızlık vericiydi bence, yoksa o kadar da dehşet mehşet uyandırmıyor insanda..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ahha reservoir dogs'da ben kusuyodum la :-P[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Gürz ve topuzu bilmiyorum ama katana var türkiye de var istte aramak lazım eskrim in bir dalı oluyor[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Çekici dene... Çok güzel bir atletizm sporudur.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Ira furor brevis est, ipso facto, amantes sunt amentes.De facto nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Chemical, 07 January 2004 22:07 tarihinde demiş ki: Gürz ve topuzu bilmiyorum ama katana var türkiye de var istte aramak lazım eskrim in bir dalı oluyor[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) yuh :) eskrimin bir dalı felan diil o apayrı birşey,katana için kendo yada iaido öğrenmen lazım.Gürz için başlı başına bir spor dalı yok anca olimpiyatlarda çıkıyo ya bazen disk fırlatmanın topuzlu versyonu var sallaya sallaya gürz fırlatıyosun onu yapabilirsin :) zincir ucunda ağırlık olan yani flail gibi bir japon dövüş stilide var kusa-gama adı sanırım ama onu türkiyede bulan imkansız.Sen en iyisi yeni bi oyun ve char aç.Gerçekte zor bu işler .sanalda yada hayalde yap.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 07 January 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 katanalı spor verelim size: iaido (tek harekette kesmeye dayalı teknikler) nispeten daha masum: (tahta katana düşünün) kendo (daha çok dövüş öğreleri var)[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 arattım kuso-gama diye üç japon site çıktı hepside garip şeyler harıl harıl araştırıyorum şu anda[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 silahın adı kusari gama imiş bu arada.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 olm coştunmu yaw boyundan sıkıp devirme katana falan sen str severdin dexten çok?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Sen aikido öğrensene bak tam senlik. Kırarsın, devirirsin, bayıldırsın ama öldürmezsin :yapma:[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 spora bak spora yıllarca çalış katana kullanmayı öğren bi gün şöle bi dalgınlıgına gelsin "haşırt" .. Gitti onca yıl çalışma malışma :D[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 kendo daha masum felan diil aslında,masum olan idido dur.Kendi başına kenarda kata çalışıyosun,ve kılıç kınında başlıyo herzaman.kendoda kılıçlar çekilmiş durumda başlanıyo ve müsabaka var.Kusari gama yı unut.türkiyede yok ancak japonyaya gitmen gerekir.Ordada en az bikaç yıl çalışman lazım temellerini öğrenmen için.Tabi kusari orda bile yaygın diil.yani hayal bunlar.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 tabiki yok.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 adam gidip kusari gama büyük ustası oluyormuş bir de.. :-p iskoç gencinin teki gidip japonya'daki ninja tekniğini sürdüren iki ustadan birinin en üstün tuttuğu öğrencisi olmuş, büyük ihtimalle sonraki nesil ustası olarak onu seçecek. iskoç ninja büyük usta.. :)[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Highlander'lar hayvansal kişiler... Adamlar ağaç atıyorlar ya haha.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Ira furor brevis est, ipso facto, amantes sunt amentes.De facto nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ah ah vaktım olsa bende gıdıcem ustalasıcam ıyıce ama nerde vakıt bak yarın mıd-term var nereye gıdıyon :([hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 topuzla felan spor olmaz :) anca dövüş tekniği olur, savaşmasını öğrenirsin eheh arkadaşına göstericeksin, topuzla spor yapıyorum bak şimdi şöle çeviriyosun... *küt* aa pardon.. ahmet? beynin niye yerde ? ahmet?? ehue[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 witch king of angmar topuz sporunu öğrendi de nooldu? elin hatununa folloş olmadı mı? boş bi spor olurdu öğrenilse bile eheh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Witch King birşey bilmiyomuşki:D Sen ona Kill Bill izlettir bak nası ordu deviriyo gör.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar