Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 Ocak Salı - TV'de Minority Report (Azınlık Raporu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kanal d'de saat 19:50, yönetmen seteven spielberg, oyuncu tom cruise, seyirci sam wise..

kaç aydır verecekler diye bekliyorduk, nihayet yani. geçen akşam da we were soldiers'ı vermişler sanırım ama unutup kaçırdım uo filan derken. kenshin sağolsun şimdi gördüm fragmanı..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Mesaj tarihi:
Kanal D'deyse türkçe dublaj da vardır. Hatta tiksinilesi bir dublajdır o. Hatta tiksindik gitti. Yine de polislerden kaçarken o çevirmeli hava patlatan tüfeğimsi zımbırtıyı ustaca kullanışını izlemek için bir kere daha açabilirim.[hline]Some people are born with tragedy in their blood.
UIN: 2060306
Mesaj tarihi:
Hey gidi günler hey! Nerede o eski "Justine" filmleri. TV'nin karşısına kitlerdi bizleri. Şimdi ne öyle "Minority Report" falan peh...[hline]They feed on the living to stay undead.
Mesaj tarihi:
İlk izleyişinin dublajla olması kötü bence.[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
hic izlememis olmaktan iyidir diyordum. Zaten muhtesem bir film degil sanki?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
eh, idare eder işte,
adamlar teknolojide uçmuşlardı ama bizim Anderton pistolla geziyodu hala o çağda. İlginç şeyler bunlar tabii :)[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
aman unutmialım sen açmasan ben aççaktım başlığı
bu arada helal olsun kanallara sinema filmlerini 1-2 yıl içinde hemen gösteriyolar artık[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
gayet az reklam yayinladilar. abartmayin yani, 1 sene onceki dev butceli bir holivud filmi, bukadar reklam olmazsa izleyemezdik.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ay akşın sahneler çok kötüydü walla niye lucasa yaptirionuz o özel efekleri her bişiyi ışın kılıcına benzetmiş[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
abim "çok bişi bekleme" demişti, eh iyi ki de beklememişim. bana detaylarda boğulmuş, esası tutturamamış gibi geldi. bazı yerler fena değildi ama koca hikayenin klişe bir 'kariyer için cinayet' hikayesine dönüşmesi hoşuma gitmedi..

lucas daha tonlarca film için efekt yapıyor artık, star wars'la ne alakası var..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
walla benimde hoşuma gitti
ozellikle tom kuruz un bulgari saati :)[hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
bu arada karısı sonlara doğru sakat gardiyanın önüne bir çift göz koydu ya "nasıl girreebildin buraya?" diye sorunca, onlar kocasının eski gözleriyse biri lağıma düşmemiş miydi?[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
lağımdan mı bulmuş, bulduysa da nasıl çürümemiş? (ahiret soruları el kitabı s: 482) orası ciddi saçma geldi..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
  • Yeni Oluştur...