MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 İzlemek isteyenlere duyrulur (: 12 Eylül Cuma Kanal D 20:30 sanki buluşma adresi verir gibi oldu (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 izliycem bakalım makaslıycaklar mı :( merak ediyorum çok övdüler .. ice age beklediğim kadar çıkmamıştı bence hiçbiri lion king in yerini alamz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ooo $ırek 1 nuamra bene bu yaz ızledım manaq ya cok guzel acaıp eglendırıyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Shreq gsl bi yerde izlettirmişlerdi ama hatırlamıourum nerde hem de almanca izlemiştim:( peq bişi anlamamıştım şöle ağız tadıyla türkçe izlliim bari[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehe ma erbil e$ek i eseslnediriyor baga guzel olmu$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 İiidir almanca olmasında kim seslendirirse seslendirsin[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 fragmanı baya komik gelmişti bakalım kendisi nasıl çıkacak?[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 shrek i okan bayülgen eşeği de m. ail erbil seslendiriyo.yani en azından öyleydi. aslan kral konusuna gelince bende katılıyorum. ama shrek de çok güzeldir. bi de komik çizgi sevimli kahramanlar vardı. hatta shrek in oscar aldığı sene ikinci aday oydu. bence o shrekten bile komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Aslan Kral bir çizgi film şaheseriydi. Eğer bir çizgifilm insanı hem eğlendiriyor hemde tasarı itibarı ile hüzünlendirebiliyorsa o çizgifilm de iş var demekdir :P Asıl konu olan Shrek'e dönecek olursak, orjinal seslendirmeyi altyazılı olarak izlemiştim. Gayet hoş bir çizgi film. Hem konusu eğlenceli, hem çizimleri kaliteli, hem de tüm masallara küçük değinmeler yapmayı bileğinin hakkıyla başarmasıyla senaryo bakımından ne kadar kaliteli olduğu belli olan bir yapım. Türkçe seslendirmesinde ki isimlerde bence çok önemli ve çok doğru seçimler. Sonuç olarak, kendi görüşümü söyleyecek olursam: İZLEYİN[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 M.A Erbilin seslendirmeleri şahane oluyor dr.dolittle 2 de seslendirme yapmıştı adam tatile gitcez diyor kızı nereye diyor adam(M.A.E) Çoruma çoruma gitcez kızım superdi eheh[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 wala bombaları patlatıyokanald harbi çok güzel filmler getircek gibi diğer forumda tartışıyolardı[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: fizban, 12 September 2003 15:43 tarihinde demiş ki: ehehe işte doomgünü hediyem :p hayatımda ilk defa doğumgünümde kenan evren dışında biri çıkıyo :p[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! auhauhahuauhuhauhauhuhauhauha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 superrrrrr cok hosuma gitti ya seslendirme super eşşek mehmet ali erbil o yeşil şeyde okan bayulgen galiba super[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 DRAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!![hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Oh be türkçe izleyince tadı cıkıo:)[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ejderhaya kadar zaman zaman sıkıldığımı itiraf etmeliyim .. fena gitmiyo ama güzelmiş türkçeden de memnun deelim ne o öle kardeşim mardeşim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 herzamn böyle güzel türkçe olmaz ama çok zevkli oluyo (: mehmet alierbil harika (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 peah kaçırdım başlarını umarım çok ilerlememiştir[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: arcane, 12 September 2003 21:40 tarihinde demiş ki: peah kaçırdım başlarını umarım çok ilerlememiştir[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! aaa hiç izlemedin mi? yoksa mutlaka downlaod fln et bence... eddy murphy nın sesı, (turkcesıde guzelde (harbıden guzel yanı)) ve bırkac sahne kacmaz (zencefıl adam, hareketcı foto fln ceken oyuncak sahnelerı...)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 matrix göndermesi kopardı zuhauhauha[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 cok sınırlı bır essıgımdır dedıde dugunde koptum ahah ejderhayı kullanmaktan cekınmem muha ya hala guluyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 eaueauheah senaristlerin gönlü o devle güzel prensesi evlendirmeye gitmemiş olacak kızcaaz sonunda çirkin olarak kaldı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kurabiye adam süper (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 İlk kez izledim,çok güzelmiş.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kurabiye adam gerçekten süper, bir bacağını yapıştırmışlar şekerle.. :-p valla iyi, hoş, bazı yerlerinde de güldüm ama öyle çokeğlendiremedi potansiyeli yüksek bir konu olduğu halde. gülümseyerek seyrettim de kahkaha attığım sadece iki yer oldu, şişirildiğini tahmin ediyordum bence de öyleymiş.. sond da ırk ayrımcılığına girmesin diye ogre olarak kaldılar, ben shrek yakışıklı insana döner diye düşündüm bir an.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar