Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SHREK 12 Eylül Cuma Kanal D

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

shrek i okan bayülgen eşeği de m. ail erbil seslendiriyo.yani en azından öyleydi. aslan kral konusuna gelince bende katılıyorum. ama shrek de çok güzeldir. bi de komik çizgi sevimli kahramanlar vardı. hatta shrek in oscar aldığı sene ikinci aday oydu. bence o shrekten bile komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslan Kral bir çizgi film şaheseriydi. Eğer bir çizgifilm insanı hem eğlendiriyor hemde tasarı itibarı ile hüzünlendirebiliyorsa o çizgifilm de iş var demekdir :P

Asıl konu olan Shrek'e dönecek olursak, orjinal seslendirmeyi altyazılı olarak izlemiştim. Gayet hoş bir çizgi film. Hem konusu eğlenceli, hem çizimleri kaliteli, hem de tüm masallara küçük değinmeler yapmayı bileğinin hakkıyla başarmasıyla senaryo bakımından ne kadar kaliteli olduğu belli olan bir yapım. Türkçe seslendirmesinde ki isimlerde bence çok önemli ve çok doğru seçimler. Sonuç olarak, kendi görüşümü söyleyecek olursam: İZLEYİN[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 12 September 2003 15:43 tarihinde demiş ki:
ehehe işte doomgünü hediyem :p hayatımda ilk defa doğumgünümde kenan evren dışında biri çıkıyo :p[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR !

auhauhahuauhuhauhauhuhauhauha[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 12 September 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
peah kaçırdım başlarını
umarım çok ilerlememiştir[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!

aaa hiç izlemedin mi? yoksa mutlaka downlaod fln et bence... eddy murphy nın sesı, (turkcesıde guzelde (harbıden guzel yanı)) ve bırkac sahne kacmaz (zencefıl adam, hareketcı foto fln ceken oyuncak sahnelerı...)[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle..
Sosyal ağlarda paylaş

kurabiye adam gerçekten süper, bir bacağını yapıştırmışlar şekerle.. :-p

valla iyi, hoş, bazı yerlerinde de güldüm ama öyle çokeğlendiremedi potansiyeli yüksek bir konu olduğu halde. gülümseyerek seyrettim de kahkaha attığım sadece iki yer oldu, şişirildiğini tahmin ediyordum bence de öyleymiş..

sond da ırk ayrımcılığına girmesin diye ogre olarak kaldılar, ben shrek yakışıklı insana döner diye düşündüm bir an.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...