Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Bilmiyorum sizin müzik dinlerken hic aklınıza geldimi lam sesim keşke şu adamınki gibi olsaydı da ne deli söylerdim gibisinden :) ben dark tranquillty solisti yada placebonun solistinin sesine sahip olmak isterdim. Yada linkin parkın rapci olmuyan solistinin sesine :) siz kimin sesine sahip olmak isterdiniz?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hmmmm herhalde bryan adams hehe[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 maynard yada dio thom yorke da olabilir[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 therion vokalistinin sesi çok hoşuma gidiyo king diamond zaten efsane onun gibi olmak sadece bi hayal brutal vokallerin çoğu güzel geliyo bana çoğu kişinin de zaten hayalidir "sesim böle hayvani brutal falan olsa oow" :][hline]a.k.a "bay bomba"
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ıbo'nun brutal performansını dınlemek lazım dıgerlerı hıkaye![hline] add: bayhan bayhan!! rezıllık ya :) [Bu mesaj AssassiN tarafından 07 January 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ville kesinlikle... HIM'in vocal'i harika sesli kişi.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Axl Rose'da olabilir itiraz etmem =).[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Off off...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 joe lynn turnerı tek geçerim. tabi david coverdale'i de unutmamak lazım. ben baritone olduğum için genelde tenor lere özeniyorum ;)[hline]smthng about sx&drt
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 şarkı söylerken: johnny cash konuşurken: vincent price[hline]improper dancing in the middle of the street
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 eee sanırım amy...ops ne diyorum ben ya.bon jovi olabilir. hastası değilimdir ama sesi iyi adamın.[hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 öyle asmis güzel bir ses hayalim olmadi. Detone olmayacak güclü bir sesi cok isterdim ama: iced earth![hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 marlon brando konuşurken hehe daha iyi ses var mı dünyada[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 mikael stanne[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 demir demirkan abi..[hline]Saçmayım, saçmalarım.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Mephisto_, 07 January 2004 12:58 tarihinde demiş ki: marlon brando konuşurken hehe daha iyi ses var mı dünyada[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Hahahah kesinlikle... Sonra ver elini sicilya =).[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 axl rose james hetfield james labrie(yawaş şarkılar için) hansi kürsch ve tabii ki kurt cobain[hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hay akerfeldt i unuttuk. :)[hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 james hetfield[hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf
HighVoltage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sesimin bülbül sesine benzemesini isterdim
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 la minör olmasını isterdim eheh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Jeff Buckley gibi olmasını isterdim.. hatta başka bişi istemezdim..
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sesim matt barlow - eski iced earth solisti gibi oslaydı herhal, hertürlü kusura sahip olmayı kabul edebilirdim[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Öne çıkan mesajlar