Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 dün akşam uyurkene güzel güzel aniden deli ilginci bi rüya gördüm...durun anlatayım sizde kopun :D rüya şöyle başlıyorben herzamanki gibi giriyorum paticike işte Müzik e giriyorum daha sonra Chemical ın topici görüyorum "DULALAY bende radyo açtım" şeklinde yıklıyorum işte Chemical radyosunu falan anlatıyo sonra "bakın hatta kendime reklam filmi bile çektim" diyo indiriyorum dosyayı izlemeye başlıyorum böyle bi pencereye doğru yaklaşırken aniden aşağıdan bi el çıkıp kendini yukarıya doğru çekiyo bakıyorum Chemical b u ama tipi göreceksiniz kirli sakal kömür karası , şişko bi adam böyle ben yatıyorum yerlere elinde mikrofon dansediyo falan böyle :D rüyamda güldüğümü hissettim.Video bittikten sonra topice geri dönüyorum bir sonraki mesajı okuyorum aynen şöyle "16 yaşından önceki gerzeklik ile 16 yaşından sonraki yetişkinliğin doğru orantılı olduğunu biliyormuydun Chemical?" fln derken ulan diyorum bende mi bi radyo açsam bakıyorum arşiv yerinde neyse hade lan seni kim tutar diyorum açıyorum ama nedense bi arabada açıyorum :) sıkış tepiş neyse devam ederken eve taşımaya karar veriyorum radyoyu evde yarım saat ne çalacağıma karar veremiyorum omu bumu fln derken alakasız şeyler çalmaya başlıyorum tam rüya kabusa dönüşcekken kafayı yemeden ben uyanıyorum............... işte bu :)gece gece bir gülme geldiki sormayın nihehehehe :) .........................paticik i seviyorum[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ahha yuh be valla bende bi keresinde telefon no su vermişti birisi bana sabah kalktım hemen aradım hemen noyu adamın biri çıktı :) küfür filan etti :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hayra alamet degildir.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 senin olay kötü yanlız kafayı yemişsin sen paticikle :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Telefon faturasinin çok fazla gelecegine alamettir :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yok o bu değil bu hatlar açılmadığı sürece ve ben paticiğe girmeye devam ettiğim sürece daha beter olacak :D bu arada tahminimce direk şimdi "asosyal insan" muamelesi göreceğim sinirim oynucak.......[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yazık olmuş daha gencecik adamsın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ahah bende gördüm paticik i valla. bişiler yazıodum forumda o kadar benimki sen abartmışın :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evden çıkman gerektiğini öğütlüyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 öğüt ? ehueuh paticik geikten koptu öyüt vermeye calısıyo eheueh hll olsun ne diim .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Fiercewind, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yok o bu değil bu hatlar açılmadığı sürece ve ben paticiğe girmeye devam ettiğim sürece daha beter olacak :D bu arada tahminimce direk şimdi "asosyal insan" muamelesi göreceğim sinirim oynucak.......[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar *!işaret parmağıyla fiercewind i gösterir* böhüü asosyal asosyal böhüüü[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 valla aslında asosyal tanım bi acıdan daha ii cunku bazı tiplerin senden uzak durmasını salıyo ona bakarsan ehuhu[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bunun ıkı nedenı olabılır bırıncısı fazla kalmısın sen bu patıcıkte ıkıncısı ıse bu daha mantıklı bır yerkerın acıkta kalmıs olabılır[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: typxan, 19 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki: .. ıkıncısı ıse bu daha mantıklı bır yerkerın acıkta kalmıs olabılır ahahh bende tam bunu yasmayı düşünüodum ;) +1 bukadar saçma bi rüyayı gördüysen, herhalde ya biyerin açıkta kalmıştır; ya da karabasan gelmiştir :-P ama bunlar normal şeyler.. banada oluyo arada.. bi uyanıom hönk fln. bide şu var rüyalar birkaç saniye sürdüğüne göre bu kdar olay sizce nasıl sığıyor saniyelerin içine? ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 geçmiş olsun :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Fiercewind, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yok o bu değil bu hatlar açılmadığı sürece ve ben paticiğe girmeye devam ettiğim sürece daha beter olacak :D bu arada tahminimce direk şimdi "asosyal insan" muamelesi göreceğim sinirim oynucak.......[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar yoksa sen asosyalmisin :-O :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler [Bu mesaj metboy tarafından 19 June 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Hatlar acildi ama :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Adam kafayı bozmu$[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: ShekiLChoCuq, 19 June 2003 14:58 tarihinde demiş ki: said: typxan, 19 June 2003 14:51 tarihinde demiş ki: .. ıkıncısı ıse bu daha mantıklı bır yerkerın acıkta kalmıs olabılır ahahh bende tam bunu yasmayı düşünüodum ;) +1 bukadar saçma bi rüyayı gördüysen, herhalde ya biyerin açıkta kalmıştır; ya da karabasan gelmiştir :-P ama bunlar normal şeyler.. banada oluyo arada.. bi uyanıom hönk fln. bide şu var rüyalar birkaç saniye sürdüğüne göre bu kdar olay sizce nasıl sığıyor saniyelerin içine? ;)[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= sen o olayı bıde bana sor bırara yataktan kalkıyodum bızımkılere o gece gordugum ruyaları anlatmam 1-2 saatımı alıyodun ben ınanmıyom zaten snyelerle olduguna bu isin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Prawler, 19 June 2003 14:48 tarihinde demiş ki: said: Fiercewind, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yok o bu değil bu hatlar açılmadığı sürece ve ben paticiğe girmeye devam ettiğim sürece daha beter olacak :D bu arada tahminimce direk şimdi "asosyal insan" muamelesi göreceğim sinirim oynucak.......[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar *!işaret parmağıyla fiercewind i gösterir* böhüü asosyal asosyal böhüüü[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] komedisin ya ne diim ahauhauhauah[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: My Info Icq: 162906672 E-mail: [email protected] Web:Yapımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 *Yerlere Yatar*[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bence biraz ara ver :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: kermit_frog, 19 June 2003 14:18 tarihinde demiş ki: ahha yuh be valla bende bi keresinde telefon no su vermişti birisi bana sabah kalktım hemen aradım hemen noyu adamın biri çıktı :) küfür filan etti :)[hline] Puahahahahaha....Ulan tosbaa allah bildiği gibi yapsın seni (Bu da ne demekse)[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 aueuaueheu :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 heh ben de uo oynarken filan filan görmüştüm tanıdıkların olduğu, en yakın 2 sene önce filan gördüğümü hatırlıyorum uo ile ilgili olmasa da: absolut ile athenax (athea'a modifiye değildi o vakit :-p) ufacık bir sinema açmışlar ama koltuk sayısı 10 filan, bir film oynatıyorlar fakat film başaşağı görünüyor, vadilerin üstünden uçan kartala benzer bir kuş vardı. bayağı endişe etmiştim işlerinin başarısından.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar