Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç kesimi... Ya abi naptın yaaa...

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Ya varya bu berberler neden böyle yapıyor? Anlamıyorum arkadaş.. Diyorum abi az kes.. Adam diyo tamam.. Sonra bi nakıyorum saç maç yok kalmamış, hepsini kesmiş.. Ya bu berber lere biraz dikkat edilmesini istiyorum..

Bide bu arada şu komik şeyide yolliyim:

>>>Sacini mi kestirdin?" sorusunun neden oldugu diyalogun kadin ve Erkek versiyonlari:
>>
>>>Once konunun "Kadin" versiyonu:
>>
>>>1. Kadin: Ah sekerim sacini mi kestirdin? Ne kadar guzel olmussun
>>>!!
>>
>>>2. Kadin: Ay sahi mi soyluyorsun? Ben pek emin olamiyorum. Ay cok mu kisa oldu acaba...??
>>
>>>1. Kadin: Amaaan ne alakasi var.. Benim yuzum bu kadar genis olmasa ayni kesimi ben de denerdim..Benim su sacim klasik oldu artik, yeni bir modele hic cesaret edemiyorum.
>>
>>>2. Kadin: Ay yapma Allah askina nesi varmis yuzunun.... Bak sooooyle suralarindan kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptirirdim.
>>
>>>1. Kadin: Ah sekerim sen de bir alemsin.. Keske benim de boynum seninki gibi olsa...En azindan su cokuk omuzlarimin dikkat cekmesini engellemis olurdum.
>>
>>>2. Kadin: Ayol sen ne diyosun?.. Senin omuzlarin gibi omuzlari olsun isteyen bir suru kiz var...Giydigin hersey sana oyle yakisiyor ki.. Bir de benim su kisa kollarima bak.. Omuzlarim seninkiler gibi olsaydi, giydigim bluzlar ustumde emanet gibi durur muydu?
>>
>>>..virvirvir, dirdirdir...
>>
>>>
>>
>>>Simdi de "Erkek" versiyonu::
>>
>>>1. Adam: Sacini mi kestirdin?
>>
>>>2. Adam: Evet
>>
>>>1. Adam: Sihhatler olsun abi!..
>>
>>>2. Adam: sagol...
>>
>>>Olay budur..............
:D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

klasik erkek tepkisi bu başlığa: hergün makyaja, hedehödöye vakit ayırmak durumunda değilim skill kasıyorum o vakitte negzel

heh insanoğlu ne komik ya..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

Yunan mitolojisini bilirsiniz.. ilk kadın pandore erkeklere ceza olsun diye yollanmıştır ve nesillerdir erkeklere işkence çektirmeye devam eder.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben berberime sık sık bok atarım.Şakalaşırız.

- Abi naber?
- Ooo gelmiyorsun epeydir nasılsın?
- Nolsun ya.Uzadı saçlar işte hehe.
- Nasi yapim saçları...
- Valla karıştır işte kısa olsun biliosun benim modeli...
- Tamam
- Hayat sigortası yaptırmadım gelirken dikkat et.
- Yok bişi olmaz az önce bu usturayla arkadaşı sünnet ettik zaten birşey olmaz.
- Yok yani kendim için birşey istemiyorum.Sonra saçını keserken öldürdü diye yeriniz kötülenmesin...
- Peki canım.
- Geçen sene bir adam geliyordu şişkoca böyle seyrek saçları vardı noldu ona...
- Ne bileyim gelmez oldu...
- Geçen gün burdan çıkarken gördümde.Ama ambulansla çıkıyordu...
- Bak bak...
- Ya hehehe...
- Saçlar karışık olacaktı dimi?
- Evet.
- Tüh ya arkaları kazıdım ben nolcak şimdi...
- Aaa?
- Hahahaha nasıl yusufladın var ya...
- Gelecek sefere sigortalanıp öyle gelicem.
- Canın yandımı onu söyle sen.
- Local anesteziyle geliyorum yoksa biliyorsun baygınlık falan...
- Hadi len.Sus biraz çenen düştü...
- Şu tepeyide alsana.
- Alıcam uyuzum zaten.

hehe.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 07 January 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
Yunan mitolojisini bilirsiniz.. ilk kadın pandore erkeklere ceza olsun diye yollanmıştır ve nesillerdir erkeklere işkence çektirmeye devam eder.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Oha eskiden erkeklermı doğuruyordu? öle bi laf dedinki koptum[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

Erkekler felan doğurmuyo Pandora'yı ne yaptınız ya?
Pandora'yı tanrılar gönderiyolar, gerçi onlar nerden buluyo diyeceksiniz , o kadarını bilmiyorum.
Ayrıca Yunan Mitolojisi'nde Zeus bile doğum yapıyo (bkz.Athena'nın alnından çıkması) :-D[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

mitoloji bu walla hersey olur hayal gücüne kalmis :) zaten herseyin bi tanrisi war yok sabaha karsi oten horoz tanrisi felan :-p nerde cokluk orda b.kluk[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
kim ne derse desin en pis pislik şudur abi:
özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu...

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar şöyle anlatayım açıklığa kavuşsun.. eskiden sadece erkekler yaşiyordu fakat erkekler doğurmazdı. Zeus insanları yaratır dünyaya gönderirdi.. Daha sonra Promethe isimli titan zeusu bir parti sırasında kandırınca zeusta hıncını insanlardan cikarmak icin insanlardan ateşi aldı.. İnsanlar ateşsiz kalınca promethe de apollodan güneşin ateş tohumlarını alıp insanlara verince Zeus ta insanlara daimi bir ceza vermek için kadın kılığına soktuğu pandora'yı dünyaya yolladı. her türlü kötülüğü içinde bulunduran bir yaratıktı bu. Ve nesiller boyunca insanlar pandoranın çocukları (kızlar) ile evlenerek üremeye başladılar...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:

Sosyal ağlarda paylaş

"- Tüh ya arkaları kazıdım ben nolcak şimdi...
- Aaa?
- Hahahaha nasıl yusufladın var ya... "

ahaha iiymiş bu

valla berber hatası affedilmez
2 yıl önce kısa olmasın dememe rağmen hayvan gibi kesmişti , senelerdir gittiğim berberdi bi daha uğramadım uğramam da[hline]fading away and leaving
long for sleep, closer now
lead the way into death
Sosyal ağlarda paylaş

berberle tek muhabbetım
-abi nasıl olsun
-kenarları 3 al üstten makasla kısalt işte herzamnki
-ok
aradabi orası böyle olsunmu şurası söyle olsunmu gibi sorularada gerekli cevpları verırım okadar[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...