zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bu işin nasıl yapılacağını bilen varmı? Üzerimde baya bi denedim ama sonuç yok. Elleyebildiğim her damarı çevirdim sıktım ama hala turp gibiyim yardım edin![hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ellebeyidligin her damarı sıktınmı? HÖ?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Öğrenmek zevkli olurdu ya zaten biz okulda paso "LALALALALA" diyip Zeyna stili parmağı boğazda gezdirip karşıdakini etkisiz hale getirip 15sn'en var çabuk konuş geyiğini yapıoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bayılcam die ölücen görcen o zaman[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 eğilip bir dakika boyu derin nefes alıp vereceksin boynunun iki yanındaki şah damarlarını tutacaksında.. çok sakat bişey denemeyin ölme riski bile var,beyine bir anlık oksijen gitmiyor ve geçici bilinç kaybı yaratıyor maazallah ölürsünüz falan sonra apache yaptı bak aha diye parmakla gösterirsniz kavga ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Apachi onu düşmanıma nası yapıcam? Biraz eğil 10 dakika nefes al ver sonra damarlarını sıkayımmmı diyeceğim:D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 düşmana uygulamak için mi istiyodun sen? çok fazla film izlemişsin bence ahah[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ölmek bir yana kalırsınız felç atraksiyonun en alası sonda değişimi olur ömrünüzün geri kalanında.. bayıltmak bir yana öldürmek mümkün uzakdoğu dövüş teknikleriyle bu şekilde. hatta kol gibi uzuvlar için de benzer noktalar var o uzvu kullanılamaz hale getiren. mesela ben dirseğimdeki çukurun belli birr noktasını çarparım bazen, 1-2 sn için dirseğimden aşağısında hiçbir şey hissetmem. aman yani, o 1-2 sn içinde bile insan dehşete düşüyor.. ekleme: bunu bilen birkaç uzakdoğulu hoca var kimseye öğretmiyorlar o insanı uzun süre boyunca gözleyip kişiliğini iyice tanımadan. öyle okuldaki arkadaşını öldürecek adamlara öğretmiyorlar yani, gizli bir yöntem boşuna soruşturma buralarda.. :-p[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. [Bu mesaj Sam tarafından 05 January 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 o uzak dogu tekniklerini uygulayabilmek için yıllarını ona harcaman lazım, hadi onu da geçtim, öle damar bükmeyle filan olacak iş değil karşındaki rakibini yıkmak, anca teknik olarak öğrenirsin de ne kadar işe yarar orası şüpheli.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yok abicim adamın dediği öle bişey diil.. bak şimdi eğilecen yere başın dönene kadar nefes alıp vereceksin önce.. sonra bi arkadaşına şah damarını O2 geçişini durduracak şekilde, öldürmeden sıktıracaksın ve derslerden kaytaracaksın..[hline]Magic, 24 Şubat 2002 09:22 tarihinde demiş ki: Gerçteksan disnlersain gloercnki bolre ditlmisş Dimi Bone ? Kestane Derneği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yapmayın şole şeyler ya sakata gelirsiniz. kalorifere kafanızı dayayıp ateşim çıktı numarası yapın bizim bazı arkadaşların bundan bilmemkaçyıl önce ortaokulda yaptıgı gibi, fikir aptalca gibi gözükse bile işe yarayıp hepimizi dumur etmişti.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 black öldürmeden sıkıcaksın nası oluo adam ne bilsin ne kadar sıkınca ne oldugunu biraz fazla sıkıverir adamda orda can verir yani[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bayılmak çocuk oyunu değildir, bayılıp ta bir daha ayılamayabilirsiniz.Bu tür şakalar da hiç komik değil açıkçası..[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Sam, 05 January 2004 21:42 tarihinde demiş ki: ölmek bir yana kalırsınız felç atraksiyonun en alası sonda değişimi olur ömrünüzün geri kalanında.. bayıltmak bir yana öldürmek mümkün uzakdoğu dövüş teknikleriyle bu şekilde. hatta kol gibi uzuvlar için de benzer noktalar var o uzvu kullanılamaz hale getiren. mesela ben dirseğimdeki çukurun belli birr noktasını çarparım bazen, 1-2 sn için dirseğimden aşağısında hiçbir şey hissetmem. aman yani, o 1-2 sn içinde bile insan dehşete düşüyor.. ekleme: bunu bilen birkaç uzakdoğulu hoca var kimseye öğretmiyorlar o insanı uzun süre boyunca gözleyip kişiliğini iyice tanımadan. öyle okuldaki arkadaşını öldürecek adamlara öğretmiyorlar yani, gizli bir yöntem boşuna soruşturma buralarda.. :-p[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. [Bu mesaj Sam tarafından 05 January 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Budur...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 [hline] TİKKAT TİKKAT! ÇOK Bİ ÖNEMLİ UYARI! Bu aşada vericeim taktik şahsım ve binimum arkadaşım/üzerinde/ uygulanmış ve hiç leş bırakılmadan başarılmıştır. Doğru ve kararınca kullanımı zararsızken sınırınızı bilmezseniz olabileceklerden sorumlu diilim [hline] Genel bilgi; Boynunuzun iki tarafında diklemesine iki kan damarınız vardır; Şah damarı Bu damarlardan biri beyninize kan pompalar diğeri ise beyninizden kanı çıkarır Şimdi napıcaksınız? *Bunlardan birinin üzerine hafifçe bastırırsanız. O kdr hafifçe diil elinizi korkak alıştırmayın (ama kendinizi öldürmeyinde) beklerseniz kafa olursunuz, diğerine bastırırsanız uykunuz gelir 2'sini birden bastırırsanız nolur bilmiyorum daha deneyen çıkmadı.. Kesinlikle işe yarayan taktiklerdir ama sınırınızı bilin :) (düşman üzerinde zannetmiyorum ama kendi üzerinizde denenmelik bi olay)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 bu tarif de benden : yarım metre kalınlıgında 30cm çapında odunu kafanızın ust tarafına doğru vurun, vurun vurun elinizi korkak alıştırmayın, ilk bikaçında kafa olursunuz sonra da bayılırsınız, ama dikkat edin öldürmeyin kendinizi ha![hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ehahah[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: sanerixx, 05 January 2004 22:18 tarihinde demiş ki: bu tarif de benden : yarım metre kalınlıgında 30cm çapında odunu kafanızın ust tarafına doğru vurun, vurun vurun elinizi korkak alıştırmayın, ilk bikaçında kafa olursunuz sonra da bayılırsınız, ama dikkat edin öldürmeyin kendinizi ha! lol!!![hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 rofl :D :lol: sakın ya üstteki gerizekalıca hadiseleri denemeye filan kalkmayın, hatta kapatılsın bu başlık da "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" benzeri bir haber görmeyelim gazetelerde..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 looool! hakkaten boyle şeyler oluyo memleketimde, siz siz olun efendi durun ya ne işiniz var[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bir olay vardı... Siz arkanızda tutuyordu boynunuzun tek yanındaki damara parmağını koyuyordu.Ondan önce nefesinizi tutuyordunuz sanırım.Sonra bırakıyor birden nefes alıyorsunuz çat yerde buluyorsunuz kendinizi düştüğünü hatırlamıyorsunuz ama... Bir daha yaptırmadım kendime... Ama düşmanıma nasıl uygularım diyorsanız? Hah doğru yerdesiniz... Şimdi gidip şantiyeden kalas alıyorsunuz nazikçe karşınızdakinin şah damarına "HARÇRT" sesi gelene kadar vuruyorsunuz...Karşınızdaki sıvılaşana kadar yapın kesin bayılıyor, yani öyle bir bayılıyor ki ayılanına rastlamadım daha.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 kendi üzerinde denemeni pek tavsiye etmem. zaten kendin yapamaman çok normal. şuurun yerindeyken nasıl kendini bayıltabilirsin ki? yanında seni ayıltacağından emin olduğun bi arkadaşınla deneyebilirsin, çok ısrar ediyosan.. bak anlatayım adım adım: 1. sıçar gibi yere çöküp, kapanıp çok hızlı bi şekilde soluk alıp veriyosun(gözler kapalı) bu sırada yardımcın başında duruyo. 1-2 dakika yeterli. 2. yardımcı kafana dokunuyo, sen bu sefer başını kaldırıp solumaya devam ediyosun(gözlerini açmıyosun) 3.1-2 dakika sonra yardımcın yine başına dokunuyo, sen ayağa kalkıyosun, gözlerini açmadan. bu sırada zaten başın dönmeye başlıyo. ayağa kalktığın anda yardımcın şah damarını bulup hafifçe bastırdığında bayılıyosun. yalnız bu işlemi tek yardımcıyla yapmak da tehlikeli. bi kişinin de arkanda durması ve geriye düşmen söz konusu olduğunda seni ani bi şekilde yakalaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" ZHBAUEUHAEUAHUAEUHAEHUAEHAEUAEUEU LOL ROFL KOFL TOSGH BBNSHRA HNERHWFIAFB abi düştüm gülmekten tam imzalık[hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 05 January 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 inanılmaz bir entellektüel seviye, inanılmaz faydalı bir bilgi, hayır bi de kendi kendini bayıltamazssın demişsin, 4-5 mesaj üstte benim sizler için geliştirdiğim süper taktiklerim var, beyin pekmezi akıtma garantili.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 boynundaki damari sIkIp [sah damar], insani bayiltabilirsiniz, oldurebilirsiniz. 1.sine sahit oldum, bu konu hakkinda nereye `bastiracagi` disinda birsey bilmeyen biri tarafindan. Korkudan olecektik, cocuga birsey oldu diye. sacmalamayin, boyle aptalca seyler denemeyin.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar