Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amino asit hormonları bozarmı?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Bugün bi muhabbet'de geçti o yüzden merak ettim.Aslında bizim konumuz hormonlar üzerine idi ama başka zararlarıda varsa yazarmısınız..

Bu arada hormonlar derken kilo alma kilo verme hormonları özellikle kilo alıcam diye alan birinin hormonunu bozup durmadan kilo aldırırmı?

Teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

"protein" olmuyor mu bu amino asit denilen?
yan takviyeyle ünyeyi epeyce geliştiriyor sanırım ama hakkını verecek sportif çalışmayı, doğru zaman aralıklarında yapmazsan gereksiz şekiller verir sanırım vücuduna. Vardr tavsiye edilen kullanım şeklilleri. Bir eczaneye git, broşür iste, sorularını sor. Yardımcı olacaklardır.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
"ulan ben ölünce içimi doldurun"
Sosyal ağlarda paylaş

Vücutta hormonal dengeler çok sıkı bir şekilde düzenleniyor (öss gençliği annatın feedback'leri hehe). Bu sistemde bir sorun yoksa gıda yoluyla alınan maddelerin dengeleri bozması söz konusu değil. Vucüttu protein fazlasıda itinayla yağ ve glikojen olarak depolanıyor zaten. Eğer ihtiyacınızdan fazlasını alırsanız sahip olacağınız tek extra şey güzel bi göbek :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildigim aminoasit su ribozomlarda salgilanan seyler. Bunlarin degisik dizilimleriyle degisik proteinler olusuyor hatta. Simdi proteinin hormona ne zarari olacak diye dusunuyorum da birsey cikartamiyorum. Icki sigara gibi birsey degil ki bu aa dediginiz sey ?![hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

Salgılanan demeylimde yapılan diyelim daha doğru olur. Hormonların bir kısmı protein yapılıdır. Eğer kişide yapım/yıkım düzenli değil, dahası kontrol mekanizmalarıda bozuksa beslenmeye bağlı olarak hormon yapılamayabilinir yada fazla salgılanabilinir. Gerçi fazla protein alımından dolayı bir hormonon fazla yapıldığını hiç duymadım ya..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır aminoasitler metablolik dengeyi bozmak, hormonal aktiviteyi değiştirmek gibi sorunlar açmazlar. Sadece (genelde hap şeklindedirler) tek hapla 2 tane tavukta bulunan hayvansal aminoasidi aldığın için iyi harcayamazsan güzel bi göbek elde edersin... Ama ağır sporlarda insanüstü bi enerji veriyorlar. Tavsiyem profesyonel çalışmayacaksan kullanma, doğal olarak geliştir kendini...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 06 January 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
kilo alma hormonu nedir orayı anlamadım war mı öle bişe?

Kilo almaya sebep olan hormonlar var ama doğa ana hiçbir hormona sadece kilo alma görevi yükelyip karizmasının içine etmemiş işte. Ba ba ba! Ama biz naapmışız, var olan karizmalarına itinayla çomak sokmuşuz. Bitane hormona gidip Büyüme hormonu demişiz mesela halbüki başka şeylerde yapıyor. Ama yetmemiş, bakmışlar büyüme hormonu, insüline benzeyen bişey salgılatıyor. Yaratıcı araştırmacı ismini koymuş: IGF (Insulin Like Growth Factor, insülin benzeri büyüme faktörü). Bittimi? Bitmedi.. Geçtiğimiz senelerden Biri IGF benzeri bir büyüme zavazingosu bulmuş. Adını ne koymuş? "Insulin Like Growth Factor - Like Growth Factor" Şaka gibi ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anladın abi, ben dalga geçmiorum çok hoşuma gitti olay. Ben "?!" kombinasyonunu şuursuzca saçarım sağa sola, dalga geçtiğim sanılmasın :)

Not, PS vs..: Akciğiern itinayla karaciğeri dövmesi nedeniyle, karaciğer kapsül gerilmesi diye tahmin ediyorum. O bölgede benzer bir ağrıya neden olacak başka bişey yok zaten. Burda tartışmışız biz hatta..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...