reb0rn Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 anatomy meditation vs kullanarak item dupe in fixi lazım acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 on=@itemclick if (==skill_anatomy>) || (==hebelek) || .... return 1 endif Boyle olmasi lazimdi..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bilgidigim kardarı ile iteme tıklanmıyo targete aliyor veya act olarak atiyor.itemclick olur mu bilmiyorum. Fakat ON=@ItemPickup_Pack daha uygungibi geldi bana. [hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 [Bu mesaj MrColombo tarafından 16 Mart 2003 09:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 böyle bi hata hangi versiyonlarında var ki sphere in :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 99f örnek verilebilir.[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Ben ne kullandim ne de benim kullandigim bi versionda fixlemem gerekti bunu, bilmiyorum onun icin, bi ara bi arkadas sormustu ceday da bunun gibi bisey yazmisti onu soyledim sadece. Item tasinarak dupe vs oluyosa pickup_pack kullanmak lazim tabi, yerdeyken de ayni bug kullanilabiliyosa pickup_ground'a da aynisini yazmak lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu bug nasil uygulaniyor? Ona göre bir fix yazariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bence sen bu bug'ı fix yazmak için değil,öğrenmek için istiyorsun ;)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu Bug in hicbir sekilde Fix i yok. Sphere de varolupda calısmayan bazı triggerlarla engelenebilirdi ancak dedigim gibi calısmıyorlar. Sphere Forumlarında da millet bu bug yuzunden halen çare aramaktalar. Simdilik tek çare baska sürüme geçiş yapmak...[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Arkadaslar ne kadar action -1 felan yazsaniz islemio fix. sonuta onu act olarak atiyo ve skill basarisiz olsa bile kopyaliyor.[hline]E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 €spiri : Taşıma su ile değirmen dömez. Çünkü Taşımasu bir Japon kızıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar