Dozer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: TaZmAnYaK, 03 January 2004 19:32 tarihinde demiş ki: delircem Connecting to patch server 159.153.197.91:8888 Connected to patch server Diverting to 159.153.226.9:8888 Connecting to patch server 159.153.226.9:8888 Connected to patch server Reading message Displaying message Done displaying message Exchanging version information with patch server Received file name "gold_win32_4-0-0o.rtp" of length 356236 Received file name "gold_win32_4-0-0o.pat" of length 17 Getting required files Using existing file "gold_win32_4-0-0o.rtp" of size 356236 Processing files Applying patch patchgold_win32_4-0-0o.rtp on path . Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort. Client.exe ile patch logundaki bazı bilgiler tutmayınca veriyor bu erroru. Cozum deltree c:program filesultima online cd tak install..[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ehhe reinstall işte :) dozer İlk Büyükusta Necromancer sen ol da Snake asıl sınavına soksun seni :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Sagol Bivrip ! Bu arada forumlarda Bloody benim :) Bloody Golden Forever hehe[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 sen misin bloody abi geyik yapma ama cık cık lam insan bi sööler di mi gel bakam bi servera toplantı war[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 geldim de kimse yok ? ula baya zaman gecmis uhe :D onlinesan gel simdi[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 www.mirc.co.uk www.icq.com Populer chat programlaridir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ahuaha gene guldurdun beni Baggio :D Cidden guldum muahah yalnız bu yazıma bole bi cevap gelcegini ister inan ister inanma biliordum heheueh...[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ha bu arada mirc.co.uk niye direk mirc.com yapsak kendi dilimizden demi :D[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bloody haklı abi baggio[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 taz oldu mu servera girmişsin de?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 İşte oldu! İlk kilise dikildi! Elflerin muhteşem işçiliği ve cücelerin harika taş işçiliği ile Rashune'un kilisesi yapıldı.Britain yakınlarında bir boşlukta durmakta kilise isteyen gidip bakabilir[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Arkadaşlar Ama Server Yok Giremiyorum Account Alımı Nasıl yani Direk girebilirmiyiz[hline]Europa UO Shard(Admin) icq=222055888 [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Elrond Seni TEbrik Ederim Arkadaşım HElal Olsun Aççam Dedin Açamdın ama Sonunda Azimlendin Ve Taşı Deldin Yani Bravo Güzel Bi iş CEvirdin Şimdi.. Rp Yaptın Helal Olsun Birader Bende Girebilirim Serverına Ama Sitesini bilmiyorum..[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 servera girmek için gereken her şeyi anlattım girebilirsiniz! arkadaşlar serverdaki kişi sayısı bilgisayarımın kaldıramadığı sayıya ulaşınca kendi cebimizden para verip devam edeceğiz ya da sponsor bulacağız[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3athwave Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hıhm , sponsor arayışınızda oldugunuzu gordum post'un ilk ba$larında sizlere bir makine saglıyacagım $öyle bir bilgilendirme yapayım P4 1.7GHZ 512 RAM RH9 Linux Sistem UO Shard icin ayrılıcak alan 2GB ki bu cok da fazla web adresiniz icinde sizlere olanak ve destek saglanıcak fakat püf nokta $urada sistem Linux kimi kisilerle irtibata gectim fakat linux sistemine scriptlerine malesef tanıtamıyorlar Linux isletim sisteminde shardınızı sorunsuz calıstırabileceginizi dusunuyorsanız SHARD Yetkilileri özel mesaj yolu ile bana ula$ın veyahhut 0555 311 66 69 telefon numarasını arıyarak irtibata gecebilirsiniz benimle . Saglanan baglanti nedirmi? bir Makinede rahat rahat calistirabileceginiz ve user kitlesi fazla olan 4 UO SERVER! Sponsorunuz UlakNET olucaktır , ilgili iseniz dedigim gibi özel mesaj veyahhut verdigim telefon numarasi ile bana ulasabilirsiniz.[hline]may the force be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 haa evet redhat linuxa çok güzel ms dot net framework kurulur ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 hahah ulaynn manyak koptum linux kullanan var mı be[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: TaZmAnYaK, 06 January 2004 17:38 tarihinde demiş ki: haa evet redhat linuxa çok güzel ms dot net framework kurulur ya.. rofl[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar