Necroshine Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 acc free[hline]"From Now On We Are Enemies. You and I." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bivrip Serverını Cok Merak Ediyorum Ama Giremiyorum Gateway le İste yaptım heryseyi ARDEnia ya tıklıorum client acılıo gri bi ekranda takılıp kalıor Ve Full patch li Uo neden acaba?[hline][b]..::Why?Where?What?When?Who?::..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bilemicem walla kafam da çok bok gibi bi ara hallederiz arkadaşlar skilleri statları veremem o zmn power play serverı olur. kolay gelio zaten skiller.bi kasın nasıl eğlenecez bi bilseniz ölümüne questler hazırladım[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bloody GameMaster olarak aramıza hoşgeldin! Arkadaşlar hepinizi serverda görmek istiyoruz...[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 prd hatalı msg attım [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 02 January 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 tazmanyak şu an server açık.seni de oyuna girmiş şekilde görüyorum.connect oluosun.ayrıca senin dışında bi sürü de insan geldi yani.[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 abi sen balsızsın şimdi dene girecek bak şööle oluo creating character 'tazmanyak' world: saving... yok abi şimdi gir olcak[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 arkadaşlar patchleriniz full yapın lütfen :D[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 herkesten özür dilerim ... Server dA Hayırlşı olsun Tamam mı Duydunuzmu =? TAfra etmeyin[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Arkadaşlar Lord British Britain'de duyurulur![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kendi forumunuzu acmaniz rica ve tavsiye olunur, buradan devam etmeyin sohbet tadinda lutfen :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 baggio özür dilerim gerçekten en kısa zamanda halledeceğim söz :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Bivrip, 02 January 2004 20:08 tarihinde demiş ki: baggio özür dilerim gerçekten en kısa zamanda halledeceğim söz :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Oyuna bir girebilsem cok guzel seyler yapcam ama.. giremıorum gri bi ekranda kalıor :( yardım edin.. full patch yaptım okadar diger tum clientlar acılıor sorunsuz Getaway le baglandıgımda kalıo gri ekranda ne yapcam :([hline][b]..::Why?Where?What?When?Who?::..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Servera girdim. Bivrip ile bayagı keyifli konusmalar yaptık. Shardı tam olarak gezemedim. Ama burdan soylemek istedigim 2-3 cumle var... Herşeyden önce 14 yaşında bir insanın azmedip cesaret gösterip böyle bir işe girişmesi, böyle ağır bir taşın altına elini sokması takdir edilecek bir hareket. Bivripi buradan tebrik ediyorum...[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 teşekkürler dozer arkadaşlar buradan böyle tebrik mesajları almak hoşuma gidiyor.ben de role play yapmak istiyorum (lord british le falan) ama kimse girmiyor :( servera girerseniz sevinirim gerçekten[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Bivrip, 03 January 2004 09:28 tarihinde demiş ki: teşekkürler dozer arkadaşlar buradan böyle tebrik mesajları almak hoşuma gidiyor.ben de role play yapmak istiyorum (lord british le falan) ama kimse girmiyor :( servera girerseniz sevinirim gerçekten[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Giremıorumki ben :( gri bi ekranda kalıor diger tum clientlar calıısıor :( Full patch de yaptım :[hline][b]..::Why?Where?What?When?Who?::..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 uogateway ile girdiğinden emin misin? eminsen patchlerinden emin misin? t2a mı kullanıosun aos mu? ben reinstall et uo nu sonra patchle[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Bivrip, 03 January 2004 10:48 tarihinde demiş ki: uogateway ile girdiğinden emin misin? eminsen patchlerinden emin misin? t2a mı kullanıosun aos mu? ben reinstall et uo nu sonra patchle[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Gateaway le giririorum pathclerden eminim aos degil LBr ile giriorum.. yarısmaya izmirden katılıorum :D Ama ne yapsam girmedi..[hline][b]..::Why?Where?What?When?Who?::..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 t2a ile girmeyi dene[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Oyunda ben yürüyorum ama sonra takılıp kalıyor Lordum,sanırım patchden. Patch uzun sürüyo bitsin geliyorum...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytixodem UO Shard I [url] _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 evet bi arkadaşta daha oldu o olay patchle düzelir büyük ihtimal düzelmezse reinstall et aos mu?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Sizi arkadasimla tanistirayim... Naci , Aysu , Gülden ... -Eee Nasilsin? Iyiyim... -Iyi gorunuyorsun.Ama biraz kilolusun... -Arkadasin cok sakaci Husam -Hihihihih :D[hline]Cok yakinda geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bu ne ya şimdi çok komiksin FRP_Master hahah arkadaşlar serverı azıcık kapadım luck sistemini denedik bi kaç pürüz çıktı onları düzeltip koyucaz server şu an açık[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 delircem Connecting to patch server 159.153.197.91:8888 Connected to patch server Diverting to 159.153.226.9:8888 Connecting to patch server 159.153.226.9:8888 Connected to patch server Reading message Displaying message Done displaying message Exchanging version information with patch server Received file name "gold_win32_4-0-0o.rtp" of length 356236 Received file name "gold_win32_4-0-0o.pat" of length 17 Getting required files Using existing file "gold_win32_4-0-0o.rtp" of size 356236 Processing files Applying patch patchgold_win32_4-0-0o.rtp on path . Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ah be abi bana da oluodu bu çok kötü bişi ya patchler yenilendi ya aos için o yüzden bu.. aos un yok mu abi? t2ada reinstall edersen düzelebilir ben de ööle olmuştu bu arada luck sistemi olacak yakında serverda azıcık sabredin bi de faction olayına başladım ama onun daha işi çok zaten insanlar bi skill kassın yakında siteyi de açıorum :) mod 'lardan özür diliorum :([hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar