Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ardenia Ultima Online Shard

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar uzun zamandır üzerinde çalışıyordum nihayet bitirmeyi başardım.
Arkadaşlar Ardenia UO bir RP serverıdır.İşler tamamen RP ile yürüyor.İnsanları çok fazla RP yapmaya zorlamıyacağız ama rp yapmayanları da kovacağız.Biraz garip bi cümle oldu açayım biraz.
Mesela her dakika role play yapmanızı beklemiyoruz ancak şöyle şeylere tamamen karşıyız."abi bjk maçı nasıldı?" gibi şeyler affedilmez.
bunun yanında b@b th3 k3nk konuşmalar abartılmadığı sürece yasak diğildir.
RP yapanların rp lerini bozmak suçtur.Serverda gelişen olaylara göre rp yapmak zorunludur.(Questler,hikaye vs.)
Sitenin bitmesine çok az kaldı.Arkadaşlar şu anda bir sponsor bulamadık bunun için sizden özür diliyorum.Serverı kendi bilgisayarımdan açıyorum.
Servera gerçekten RP yapçak insanların gelmesini istiyorum.Fazla yığılma olana kadar benim bilgisayarımdan yürüteceğiz bir sponsor bulamazsak da kendi cebimizden ödeyeceğiz merak etmeyin.
Serverı para verip de açabilirdim ancak ne kadar RP yapacak kişinin geleceğini bilmiyordum.
Serverımızın Ip'si 195.174.111.212 ,Port'u ise 2593 'tür.
Server runuo ile açılmıştır UoGateway'i buradan indirmeniz lazım.[hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 01 January 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar uzun zamandır üzerinde çalışıyordum nihayet bitirmeyi başardım.
Arkadaşlar Ardenia UO bir RP serverıdır.İşler tamamen RP ile yürüyor.İnsanları çok fazla RP yapmaya zorlamıyacağız ama rp yapmayanları da kovacağız.Biraz garip bi cümle oldu açayım biraz.
Mesela her dakika role play yapmanızı beklemiyoruz ancak şöyle şeylere tamamen karşıyız."abi bjk maçı nasıldı?" gibi şeyler affedilmez.
bunun yanında b@b th3 k3nk konuşmalar abartılmadığı sürece yasak diğildir.
RP yapanların rp lerini bozmak suçtur.Serverda gelişen olaylara göre rp yapmak zorunludur.(Questler,hikaye vs.)
Sitenin bitmesine çok az kaldı.Arkadaşlar şu anda bir sponsor bulamadık bunun için sizden özür diliyorum.Serverı kendi bilgisayarımdan açıyorum.
Servera gerçekten RP yapçak insanların gelmesini istiyorum.Fazla yığılma olana kadar benim bilgisayarımdan yürüteceğiz bir sponsor bulamazsak da kendi cebimizden ödeyeceğiz merak etmeyin.
Serverı para verip de açabilirdim ancak ne kadar RP yapacak kişinin geleceğini bilmiyordum.
Serverımızın Ip'si 195.174.111.212 ,Port'u ise 2593 'tür.
Server runuo ile açılmıştır UoGateway'i buradan indirmeniz lazım.[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true

Helal Olsun Bivrip Guvenimi Sarsmadın Helal Olsun Sonunda ACTın serverı bende Diyodum Bivripde Sattı Artık beni ama Sonunda yapmıs calısmıs bitirmissin Helal Olsun..
Basarılar....[hline]..::Never Be The Same Again::..
Sosyal ağlarda paylaş

Programi oncelikle http://www.uogateway.com/setup.exe adresinden download etmelisiniz. Setup.exe dosyasina çift tiklayarak programi kurun ve Baslat * Programlar * UoGateway içerisinden çalistirin.

Program ilk açildigindaki sayfanin sag ust kosesindeki [Create custom/local server] yazisina tiklayin, gelen sayfayi su sekilde doldurun: Server Name: Ardenia, Server dns/ip: 195.174.111.212, Port: 2593 ve ardindan "Save Settings" e tiklayin.:

Uo Gateway i her actiginizda anasayfasinda Ardenia Serveri goruntulenecektir. Serverimiza baglanmak icin buradaki Ardenia yazisina tiklamaniz yeterlidir. UoGateway otomatik olarak UO klasörünüzü tespit edecek, client ayarlarinizi yapip clientinizi calistiracaktir.

3D Client için UoGateway Kullanimi: UoGateway'i 3D client a gore ayarlamak icin soldaki "Settings" e tiklayin ve gelen sayfadan istediginiz client turunu secin, ardindan Save Settings e tiklayin.[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shinoda, 01 January 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
vayyy Acıldı he sonunda delikanlı adam böle olur İlk önce Normal bi server açıyodu şimdi Rp :D Run uo ravena Sende Ayıp ettin arkamızdan işler çeviriyosun işini halletsin bakalım ne kadar halletcek vayy be ne delikanlıymışınız ..[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii..
Da dat dAayyyt

Nookie ben Bivripden bisi istemedim o ne yapcaksa yapsın ben sadece basarılar diledim. okadar...[hline]..::Never Be The Same Again::..
Sosyal ağlarda paylaş

insanların yaptığı şeyleri baltalamaya çalışmayın
ben erondoraya runuo öğretecektim söz vermiştim o olay odur
sphere'ı bıraktım çünkü serverın ve oyuncuların iyiliğini istiyorum.
nookie sözlerinle küçülüosun lütfen tartışmayı uzatma[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Birader Sen Bizi Oyalamasydın kimse Atılmazdı .. O Yüzden Bana Abilik Taslama yaşın 14 olabilir ortaya çıkardıgın şey ne ? he Nerde ilk once sphere yapıyodun şimdi rp Sana bişi dicem Bu server en fazla 1 ay daanır birader
tazmanyak arkadaşım sen karışma özel bişi bu[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii..
Da dat dAayyyt
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ilk önce açtıım server sphere şu an açtıım rp deil runuo,rp serverı içinde role play içeren server demek :)
bunun dışında istediğim gibi runuo açarım runuo sphere'den daha iyi ben serverın iyiliğini istedim
ortaya çıkardııma bakmak için servera gir bak tmm mı? bu kdr yeter artık UZATMA![hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shinoda, 01 January 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
tazmanyak arkadaşım sen karışma özel bişi bu

Ozel birseyse ozel mesajdan konus, az once bir topicden daha mesajini sildim, bu seviyede devam edersen bir sure sonra bu bolumde herhangi bir devamin kalmayacak sanirim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar dün bişi gözümden kaçmış hayvan spawnlarını silmiştim unutmuşum bi tamer arkadaş girmiş o zmn aklıma geldi şimdi hayvan spawnlarını koydum brite
arkadaşlar karakterlerinizi hazırlayın çok güzel role play yapacağız.muhteşem questler yapacağız[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...