kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 2-3 gün evel elektronikle iilgili bir soru sormuştum neyse fazla bilgisi olan yoktu interneti araştırdım ve bir site buldum baya güzel ilgilenenler baksın http://www.antrak.org.tr/gazete/012003/[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 İnternette İlk Türk Amatör Telsiz Gazetesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 KillJoy said: İnternette İlk Türk Amatör Telsiz Gazetesi was? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bone said: KillJoy said: İnternette İlk Türk Amatör Telsiz Gazetesi was? still Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bist du verrückt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar