melun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Ne zaman sigara içsem, ilk içtiğim sigaradan sonra sıçmaya gidiyorum. Lütfen sigara içenlerden deneyime dayalı yanıtlar gelsin. İçmeyenler de "İçmiyorum, o yüzden bilemicem valla" tarzı yanıtlardan kaçınsınlar ki, konu ilkokuldaki klasik sınıf muhabbetine dönmesin. bkz: -Ödevi yapmayan var mı çocuklar? (hoca) -Ben yaptım. (herhangi bi öğrenci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sigara hazmı kolaylaştırır. Tek yararlı oldugu şeydir diyebiliriz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sigara midede asit salgilanmasina yol aciyo bildigim kadariyla bu da seni "sicmaya" iten bi faktor olsa gerek senin ki biraz fazla hizli gibi ama sicma kelimesi ayrica midemi bulandiran kelimelerdendir onu belirtiyim[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 evet bağırsakları çalıştırdığını bende duymuştum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Gene atlar ve uyarılara rağman söyler... Sigara sağlığa zararlıdır.. İçmeyin içtirtmeyin vs vs...[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 +1 sandro valla ne diyim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Dorsia, 24 December 2003 15:21 tarihinde demiş ki: Sigarayi bilmem ama viskiyi biraz fazla kacirinca ondan sonraki gun kabiz olma durumlari mevcuttur. Sigara bende oyle bir tepki hic yapmadi acikcasi soruna cevap ariyorsan. Ama nargile de ara sira oyle bir tepkiye maruz kalmadim degil, rastlantisal olsa gerek:)[hline]Indian, Indian what did you die for? Indian says, nothing at all. Eee rastlanti olsa gerek.Benim basima oyle birsey gelmedi haftada en az 1 kere icmeme ramen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: green_martian, 24 December 2003 15:24 tarihinde demiş ki: sicma kelimesi ayrica midemi bulandiran kelimelerdendir onu belirtiyimAynen ya.İnsan "tuvalete gidiyorum" filan der.Direk olaya girmiş yani.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 dolaylı yoldan anlatmamış işte tam bir realizm[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya içmem ama böbrekleri çalıştırıyor diye biliyorum.teyzeme sigara vermişlerdi bu yüzden...[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 gunde 3 paket sigara iciyorum basima boyle bisi gelmedi walla[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 way be 3 paket hee. ayda kaç para harciyosun hastamısın abi ya... yazık parana yazık, sağlığına yazık.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: BonePART, 24 December 2003 19:38 tarihinde demiş ki: lol ole hesaplarsanız haklısınız bide sole hesaplayalım bi 16 lık tualet kagıdı 8 milyon yane rulosu 500 bin bi rulo max max 3 gun giderse demekki ayda 5 milyom zıcmay aharcıyoruz + su ve elektrik o zaman zıcmayalım[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. bone kopardın beni burda ya:D ötenazi hakkımı kullanıyorum şu an...:D[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 öle hesapla kitapla olmuyoki bu ben çok denedim hesap yapıpta o parayı kenara koyup sigarayı bırakmayı yok olmuyo heh sinir küpü oluyosun böle önüne gelene kafa atasın geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: BonePART, 24 December 2003 19:38 tarihinde demiş ki: lol ole hesaplarsanız haklısınız bide sole hesaplayalım bi 16 lık tualet kagıdı 8 milyon yane rulosu 500 bin bi rulo max max 3 gun giderse demekki ayda 5 milyom zıcmay aharcıyoruz + su ve elektrik o zaman zıcmayalım[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. zıcmak senin hobin mi?!?!?!? :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Nikotinik reseptörler sinir sistemimizde (otonom) yer alan bir reseptör çeşidi olmaktadır. Adından anlaşıldığı gibi nikotin denilen maddde tarafından itinayla uyarılırlar. Nikotinik reseptörler bir çeşit kolinerjik reseptördür, kolinerjik reseptörler ise parasempatik sistemin parçasıdır. Parasempatik sistem vücuttaki öğrenmek zorunda olduğum otuzmilyon etkiden sorumludur, bunlardan biride sindirim sistemindeki düz kasların kasılmalarının uyarılmasıdır. Bundan dolayı nikotin alınca bağırsaklarımız çalışır. Ayrıca parasempatik etki idrar kesesinin kaslarını kasarak ve idrar kesesinin ağzını büzen kaslarıda gevşeterek bir güzel işemeyi sağlar. Böbrekleri çalıştırmaz, hali hazırda yapılmış olan idrarın atılımını sağlar. Ama bazı böbrek hastalarında, idrar kesesinde idrar birikimi pek hayırlı olmayabilir, haliyle parasempatik etki yapan ilaçlar verilir. Biri yazmış teyzeme nikotin için sigara verdi doktor bilmemne.. Bu ya palavradır (hiçbir doktor bunu söylemez) yada ben onun doktorluğuna tüküriyim![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth [Bu mesaj Qui tarafından 24 December 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Windshade bütün deliklerine sigara felan tıkasan genede öle içemessin (burun felan yani:) )[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sigara-kahve ikilisi beni öldürüo ıykkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ayni olay bendede var piskolojikmi bilinmez cisimde gelio sigarayida hibe edemiorum zor yetisiorum tuvalete sonra[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 çok sıkıntınız olursa maltepe deneyin direk açıyo ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 okula gidip dersden öçnce kahve veya çayın yanında... dersten sonra da yemekte birer tane içmek o kadar güzel kiiii... az için ama öz için[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Hafta içleri genelde günde 2 paket içiyorum... Eğer normal saatlerde oturuyorsam tabii (16:50 - 01:30) Ama mesela bugün 3. pakete taştı... Ya tamamen alışkanlığa bağlıyor bir yerden sonra.Ben oturuyorum bilgisayara okuldan geldikten sonra, zincirleme.Eğer oyun falan oynamıyorsam imkanı yok kendimi frenliyemiyorum. Tuvalet olayı yok hayır... Buna karşılık az yiyorum birde sigara tok tutuyor.Hoş evde yemek olmuyor zaten ya lol... Ama sıvı olaraktan bolca gidiyorum.Bira ve kolanın etkisi olabilir bilmiyorum...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar