Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara bağırsakları çalıştırıyo mu?

melun

Öne çıkan mesajlar

Ne zaman sigara içsem, ilk içtiğim sigaradan sonra sıçmaya gidiyorum.
Lütfen sigara içenlerden deneyime dayalı yanıtlar gelsin. İçmeyenler de "İçmiyorum, o yüzden bilemicem valla" tarzı yanıtlardan kaçınsınlar ki, konu ilkokuldaki klasik sınıf muhabbetine dönmesin. bkz:
-Ödevi yapmayan var mı çocuklar? (hoca)
-Ben yaptım. (herhangi bi öğrenci)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 24 December 2003 15:21 tarihinde demiş ki:
Sigarayi bilmem ama viskiyi biraz fazla kacirinca ondan sonraki gun kabiz olma durumlari mevcuttur. Sigara bende oyle bir tepki hic yapmadi acikcasi soruna cevap ariyorsan. Ama nargile de ara sira oyle bir tepkiye maruz kalmadim degil, rastlantisal olsa gerek:)[hline]Indian, Indian what did you die for?
Indian says, nothing at all.

Eee rastlanti olsa gerek.Benim basima oyle birsey gelmedi haftada en az 1 kere icmeme ramen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
green_martian, 24 December 2003 15:24 tarihinde demiş ki:
sicma kelimesi ayrica midemi bulandiran kelimelerdendir onu belirtiyim
Aynen ya.İnsan "tuvalete gidiyorum" filan der.Direk olaya girmiş yani.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 24 December 2003 19:38 tarihinde demiş ki:
lol ole hesaplarsanız haklısınız
bide sole hesaplayalım
bi 16 lık tualet kagıdı 8 milyon
yane rulosu 500 bin
bi rulo max max 3 gun giderse
demekki ayda 5 milyom zıcmay aharcıyoruz + su ve elektrik
o zaman zıcmayalım[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok.

bone kopardın beni burda ya:D ötenazi hakkımı kullanıyorum şu an...:D[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı
Hatıran hap yüreğime
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın üzerime

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 24 December 2003 19:38 tarihinde demiş ki:
lol ole hesaplarsanız haklısınız
bide sole hesaplayalım
bi 16 lık tualet kagıdı 8 milyon
yane rulosu 500 bin
bi rulo max max 3 gun giderse
demekki ayda 5 milyom zıcmay aharcıyoruz + su ve elektrik
o zaman zıcmayalım[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok.

zıcmak senin hobin mi?!?!?!? :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

Nikotinik reseptörler sinir sistemimizde (otonom) yer alan bir reseptör çeşidi olmaktadır. Adından anlaşıldığı gibi nikotin denilen maddde tarafından itinayla uyarılırlar. Nikotinik reseptörler bir çeşit kolinerjik reseptördür, kolinerjik reseptörler ise parasempatik sistemin parçasıdır. Parasempatik sistem vücuttaki öğrenmek zorunda olduğum otuzmilyon etkiden sorumludur, bunlardan biride sindirim sistemindeki düz kasların kasılmalarının uyarılmasıdır.

Bundan dolayı nikotin alınca bağırsaklarımız çalışır. Ayrıca parasempatik etki idrar kesesinin kaslarını kasarak ve idrar kesesinin ağzını büzen kaslarıda gevşeterek bir güzel işemeyi sağlar. Böbrekleri çalıştırmaz, hali hazırda yapılmış olan idrarın atılımını sağlar. Ama bazı böbrek hastalarında, idrar kesesinde idrar birikimi pek hayırlı olmayabilir, haliyle parasempatik etki yapan ilaçlar verilir.

Biri yazmış teyzeme nikotin için sigara verdi doktor bilmemne.. Bu ya palavradır (hiçbir doktor bunu söylemez) yada ben onun doktorluğuna tüküriyim![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth

[Bu mesaj Qui tarafından 24 December 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hafta içleri genelde günde 2 paket içiyorum...
Eğer normal saatlerde oturuyorsam tabii (16:50 - 01:30)
Ama mesela bugün 3. pakete taştı...

Ya tamamen alışkanlığa bağlıyor bir yerden sonra.Ben oturuyorum bilgisayara okuldan geldikten sonra, zincirleme.Eğer oyun falan oynamıyorsam imkanı yok kendimi frenliyemiyorum.

Tuvalet olayı yok hayır...
Buna karşılık az yiyorum birde sigara tok tutuyor.Hoş evde yemek olmuyor zaten ya lol...

Ama sıvı olaraktan bolca gidiyorum.Bira ve kolanın etkisi olabilir bilmiyorum...[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...