Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shareaza hakkinda bilgisi olan?


Befounder

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum. Harika programdır. Tek eksiği Kazaa bağlantsı kuramıyor. O da olsa mükemmel olacakmış. Belki yakında eklerler.
Bem çıktığından beri kullanıyorum. Çok yararını gördüm. Tavsiye ederim.
Sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bittorrent için önermem. biraz denedim ama kullanmamaya karar verdim. çünkü search yapınca hiç torrent linki çıkmıyo, hep de source arama yerinde kalıyodu(bende). ben tavsiye etmem ama emule için falan iyi diyolar.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

search olayı bence çok güzel. Gnutella1 ve 2, aryıcada eMUle network'una bağlanıyorum. Bir search'de 2500hit yaptım ve ondan sonra da fıstık gibi çekti. Normalde eMule'da 14 ile max çekerdim, şu anda shareaza'da 30ile çekiyorum ve bu bir anlık birşey değil.
Torrent link'i de sanırım sadece web sitelerinde filan aranabilyor. Öbür türlü bir araması yok (hiç kullanmadım).
P2P olayı ise iyidir çıksın :) Böylece bir client hepsini birarada toplicak, bölece heryere bağlanıp 30 ile download edicez, en sonunda interneti sömürücez :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gnutella nedir ben anlamadım..

bittorent topiğinde biri tavsiye etmişti de denedim.. Ama işime yaramadı.. Emule'a alternatif bir donkey clientı o kadar.. bittorentçiler uzak dursun..

bittorent aramak çok iyi de, hep donkey çıkıyor.. Sharereactor süper bir yer.. Ama emule gibi programlarda, sıra derdi için 4kb/sn'den öteye geçmiyor.. 1 kb dosya indirmek için saatlerce sırada bekliyorum.. max 16 kb çekebilirken, emule, shareaza gibi programlarda 4 kb ile çekmek adamı öldürüyor..

P2P yapacaklara kazaa lite öneririm..
suprnova, sharereactor gibi bir yerden arayıp indirmek isteyenlere bittorent experimental + www.suprnova.org öneririm (10 kb/sn ile çekiyor bir dosyayı, tabii birden çok dosya çekince hız paylaştırılıyor..)..
ama illa shareactor, başka çarem yok diyenlere emule veya shareaza önerilir..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shareaze yepisyeni bi network diil mevzuk edonkey gnutella1,2 network için ne diyorsanız aynı durum shareaza için de geçerli.
Ama bu 3 network bağlanması duruma göre aynı dosyayı 3üden birden çekmesi anlamına geliyo ki işte olayı bitiren de o zaten.
Uğraşıp bağlabildiği network sayısını arttırsanlar fantastik olcak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...