Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eger karmaya inaniyorsaniz ;onceki yasaminizda kim oldugunuzu bulun

PiNk

Öne çıkan mesajlar

said:
BabacumMostors, 26 December 2003 23:19 tarihinde demiş ki:
nedenn insanlar bir önceki yaşamlarında köle, maden işçisi, tuvalet temzilikçisi vs gibi insanların kaçtığı meslekler olmaz?

ebe ildeniz dedik ya bana maden işcisi çıktı diye[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu horace karma ile reenkarnasyon farklıdır demiş, konu nereye gelmiş. farklı mıdır? farklıdır, olayı alevlendirmeye gerek yok. daha doğrusu üstüne bir şey ispatlamaya gerek yok.

bu arada inek-hindistan örneğine bayıldım. ;)[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

yeryuzundeki onceki enkarnasyonunuzda bir kadindiniz.
bugunku orta rusya civarinda bir yerlerde 1500 civarinda dogdunuz.
bir dramatist, direktor, muzisyen veya ozandiniz..

onceki o yasaminizdaki kisa psikolojik profiliniz:
Hep sagduyulu pragmatik, spirituel kaygilari olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliginiz zayif ve fakire yardimci oldu.

bu enkarnasyonunuzun nedeni onceki yasaminizda bazi konularda basarisiz olmus olmaniz. onceki yasaminizin simdikine aktardigi ders ve vazife:

dersiniz: icinizdeki kiskanclik ve ofkeyi yenmek ve sizi rehberleri olarak secenlerin yenmelerine yardim etmek. Bu zayifliklara korku ve oz-pismanligin neden oldugunu anlamak zorundasiniz

e- ben nick'imi Katherina olarak degistirmek istiyorum sakincasi yoksa. =P[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 26 December 2003 23:15 tarihinde demiş ki:
Herkese de aynı şeyi yazmış ha:

"Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız."

demek toptan her konuda başarısız olan adam asılı kalıyo zamanda. ya da tam tersi bıdı bıdı..[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

çünkü budzim ve finduizm felsaefelerinde kastlar vardır. bu kastlar bi önceki yaşamımıza göre belirlenir en son kast olan brahman kastından ( hükümdar ailesi veya din adamı) sora tanrıya kavuşursun bi çeşit tassavvufsallık var (öğk iğrenirim tasavvuftan adı bile küfür gibi zaten)[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben fizban mışım önceden. Şeytana ruhumu satmışımda anca öle kurtulmuşum. Bi rivayete göre fizban'ın ruhunu şeytan kullanıomuş şimdi. Bilmiorum ben..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Orta Hindistan civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz.

Bir lider, binbaşı veya yüzbaşıydınız..
--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
kim ne derse desin en pis pislik şudur abi:
özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 26 December 2003 21:46 tarihinde demiş ki:
Hmmm sonuç bana benziyor ama?
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız.
Bugünkü Güney Avustralya civarında bir yerlerde 1775 civarında doğdunuz.
Bir yol, köprü ve liman yapıcısıydınız..
Muazzam enerjiye sahip, planlama ve uygulamada çok iyi bir kişi. Bir çöpçü bile olsaydınız, çöpçüler kralı olurdunuz.
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Diğer insanları anlamayı ve bütün zorlukları neşeli bir yürekle karşılamayı öğrenmeye mahkumsunuz. Diğerlerine neşe ruhunu vererek yardım etmelisiniz[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !

muahahaha aynı kişiyiz abi :D banada bu çıktı[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 26 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz.
Bugünkü Ukrayna civarinda bir yerlerde 1775 civarinda dogdunuz.
Bir lider, binbasi veya yüzbasiydiniz..
Önceki o yasaminizdaki kisa psikolojik profiliniz:
Çekingen, temkinli, sessiz bir kisi. Bu yasaminiza kadar açiga çikmayi beklemis yaratici kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yasaminizda bazi konularda basarisiz olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardigi ders ve vazife:
Size dünyayi algilama biçiminiz hep biraz farkliymis gibi geldi. Dersiniz: simdiki hayatinizda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim.
Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©

Aynı gün doğduk senle biz heralde *!lol*[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz.
Bugünkü İtalya civarında bir yerlerde 825 civarında doğdunuz.
Bir el sanatları sanatçısı veya tamirciydiniz..

Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Dersiniz: İnsanlara karşı nazik tavır geliştirme, anlayış ve şefkat hediyesini elde etme.

ehhe hoşuma gitti bre, atmasyon diyemem çünkü besbelli ki burçlara dayandırılmış bir algoritma, sadece doğum arihinden çıkarılacak tek şey budur.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diyorumki madem aynı gün doğan herkes aynı kişiydi, o zaman bu dünyada loop'a girmiş 365 kişi var.

Inınınını.. Adem kim? Havva kim? Günün kaotik sorusu..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...