ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Turkıyede buyuk bır salgın hastalık var grıp ıngaaaaaaa yakalanmayın dikkat :) ben yakalandım ebeyim şu an eheheh ebeleyebilirim sizi.hakaten çok kotuyum arkadaslar kendinize dikkat edin....[hline]Şeytan da bir Melekti Oda kötülük yaptı.....
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 *! öksürmekten iki büklüm olur* Iııı bişeymi dedin?[hline]Avatar...
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Valla okulda herkes hasta dışarda herkes hasta bende hiçbişey yok.Bünyeme pek güvenmem ama bende bişey yok.Ne gıcık ne boğaz akıntısı.:D[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bu sene hiç hasta olmadım dediğimin ertesi hep hasta oluyorum. aha yine dedim :([hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ben de geçirdim de... *!oldu da bitti maşallah bi daha olmaz inşallah* bakın cover yaptım hemi de :)[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 benim yukseeeek ate$li gribimin gecmesinden 3 hafta gecti fekaat ben hala oksurmekte ve bogulmaktayım nedir bu ya[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 tü..tü.tüü bende birşey yok ama etrafımdaki organizma miktarının hapşurma ve tıksırma oranına baktığımızda sanki hastalanıyor gibiyim..?
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ben hasta olmam. *!kanatlarını açıp göğe yükselir.*[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 valla 2 senedir hasta olmuyorum darısı başınıza, nazar deymesin(değmesinmi deymesinmi diye uzun süre düşünüp 4 kere değiştirdim ama hala doğrusunu bilmiyorum) =)[hline]Hanım Tüfeğimi Getir!
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 o zamanlar geride kaldı cons üzülme.
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ...veeee Alessandro Del Piero gerilerden gelerek vuruyor...
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://img34.imageshack.us/img34/5230/threadnecro.gif
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cons said: valla 2 senedir hasta olmuyorum darısı başınıza, nazar deymesin(değmesinmi deymesinmi diye uzun süre düşünüp 4 kere değiştirdim ama hala doğrusunu bilmiyorum) =)[hline]Hanım Tüfeğimi Getir!AHAHAHHA
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 İzleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Orcun o zamanlar daha bi sempatikmissin. Simdi gecmis.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sende o zmanlr kılıçla poz veriyodun dimi lan senmiydin o
Öne çıkan mesajlar