Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Yağsın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kar dediğin yağar, yağmalıdır!

Ben kara kar demem, o kar yağmayınca.

En güzel kar, yağan kardır.

Karlar düşer, düşer düşer ağlarım. Hep ismini, hep ismini anarım![hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!)

Phann - Exca/Hib

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
Sizi umutlandırmak gibi olmasın :) burada karla karışık değişik maddeler yağıyor valla meteroloji fln dinlemem saat 21.15 civarlarında florya da catıdan aldıgım son gözlemler[hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
Valla bu gece karla karisik yagmur yagacak...Benim son umitlerimde bitti.Artik sabah kalkinca bi hevesle bakarim disari ama cokta sasirmicam etrafi bembeyaz gormezsem.
Mesaj tarihi:
Ya yarın blok ders fransızca var
non stop 90 dakka
bitmiyo anasını satıyım
çok gözümde büyüyo
ordan çıkınca da antreman var
mutlaka tatil olmalı yarın ya
böhüüü[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
Estel hava muhalefetiyle iskenderciler süresiz kapanmış
Tüm iskenderlerin yağları donmuş[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
cuma kesin olsun ya prş 2 dersim var olmasada olur yrn v cuma ltf cuma hem ingilizce matematik sınavım var hem de

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ-KRALIN DÖNÜŞÜ

GELİYORRRR!!!!!![hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Mesaj tarihi:
kralın dönüşüne bilet alacaz yarın sınav falan da yok benim için tatil olsa da olur olmasad *!gözü yavaşça hemen solundaki ders programına kayar... çarşamba gününün hemen altında yazan matematik dersi dikkatini çekmiştir*
a olmaz yok yok olsun:)[hline]icq#172758290
Mesaj tarihi:
said:
Obscura, 16 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki:
Estel hava muhalefetiyle iskenderciler süresiz kapanmış
Tüm iskenderlerin yağları donmuş[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:

ne demek istedin obscura espri yaptın amacın neydi?! ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Mesaj tarihi:
ne zmn doğru düzgün beden zırt pırt dersleri olsa o gün ya kar yağar ya tatil olur ne baldır benimki(yarın kesin tatil beyler üzülmeyin bedenimiz var)[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
yarın tatıl olsun..
persembede tatıl olsun..
cumada olsun...

ondan sonra 9gunluk tatılımız var zaten

sonrakı pazartesıde olsun..
salıda olsun...
carş[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
  • Yeni Oluştur...