Wacky Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Kar dediğin yağar, yağmalıdır! Ben kara kar demem, o kar yağmayınca. En güzel kar, yağan kardır. Karlar düşer, düşer düşer ağlarım. Hep ismini, hep ismini anarım![hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 .. ve beklenen akşam geldi. hava buz gibi, kar yağma ihtimali yüksek. hadi bakalım :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya yağsın artık ama maalesef yağmur başladı biraz zor bütün gece yağması şart ama umidimiz 0 deil[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ümitler "0" :) ne gıcık ve kıl bir herifim dimi neyse takılın yağarsa kar hoş olur beyaz beyaz :) Fırlatırız kar toplarını :)
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Sizi umutlandırmak gibi olmasın :) burada karla karışık değişik maddeler yağıyor valla meteroloji fln dinlemem saat 21.15 civarlarında florya da catıdan aldıgım son gözlemler[hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 burda yagmur yagiyo yollar su icinde. kar yagsada tutmaz tatil falan olmaz. kara bahtim kor talihim. bohuheea :([hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yağmasın yağmasın işim var yarın okulda :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Valla bu gece karla karisik yagmur yagacak...Benim son umitlerimde bitti.Artik sabah kalkinca bi hevesle bakarim disari ama cokta sasirmicam etrafi bembeyaz gormezsem.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Burda sessiz bir bekleyiş var hiçbirşey yağmıyor.[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ya yarın blok ders fransızca var non stop 90 dakka bitmiyo anasını satıyım çok gözümde büyüyo ordan çıkınca da antreman var mutlaka tatil olmalı yarın ya böhüüü[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hadi son umut hep beraber dua edelim lol ! ya of ya yağmıyo ya sinir oldum yrn tatil olsa süper olcaktı yaaa[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Estel hava muhalefetiyle iskenderciler süresiz kapanmış Tüm iskenderlerin yağları donmuş[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 daha açarmısın belki benim kıtlığımdan da anlamadım iskenderciler niye kapanmış espri mi yaptın yoksa ???[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 LOL[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
chris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Kazaklardan Birisinin Kolu Kalk Gidelim Diyor.Diğeride B-o-k Yeme Otur Diyor...O hesap[hline]
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Haberlerde soğuk hava dalgasının yurdu bu gece etkisi altına alacağı söyleniyordu.. inancım sonsuz, yarın tatil başka yolu yok![hline]My poor firend me..
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya yarin olmasada olur ama persembe kesin olmali. :) persembe yagmazsa kar ben cikip yagdiririm. lol[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 daha 8 saati var yağmak için :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 cuma kesin olsun ya prş 2 dersim var olmasada olur yrn v cuma ltf cuma hem ingilizce matematik sınavım var hem de YÜZÜKLERİN EFENDİSİ-KRALIN DÖNÜŞÜ GELİYORRRR!!!!!![hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Cuma olmaz kolay kolay, haftasonuna dogru duzeliyor hava, olursa yarin veya Persembe olur.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kralın dönüşüne bilet alacaz yarın sınav falan da yok benim için tatil olsa da olur olmasad *!gözü yavaşça hemen solundaki ders programına kayar... çarşamba gününün hemen altında yazan matematik dersi dikkatini çekmiştir* a olmaz yok yok olsun:)[hline]icq#172758290
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Obscura, 16 December 2003 21:44 tarihinde demiş ki: Estel hava muhalefetiyle iskenderciler süresiz kapanmış Tüm iskenderlerin yağları donmuş[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn ne demek istedin obscura espri yaptın amacın neydi?! ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 heffer cuma gösterime girmiyomu ?? matrix gibi çrş dan mı başlatcaklar[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ne zmn doğru düzgün beden zırt pırt dersleri olsa o gün ya kar yağar ya tatil olur ne baldır benimki(yarın kesin tatil beyler üzülmeyin bedenimiz var)[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yarın tatıl olsun.. persembede tatıl olsun.. cumada olsun... ondan sonra 9gunluk tatılımız var zaten sonrakı pazartesıde olsun.. salıda olsun... carş[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Öne çıkan mesajlar