Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yarın quantum fiziğinden sınav var ühüü. Ben kar istiyorum tatil istiyorum. Bir gün 4 saatten fazla uyumak istiyorum. Dışarı çıkıp kar topu istiyorum. Çok şey mi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 isalla yagar yarın 2 sınav var napcaz bakalım...Kar yagması icin paticik olarak dua fln edelim :Pp hadi bakalım gecen yıl snn de yaptıgımız gibi olurda 1 hafta tatil oLur..[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bizimde 2 dandik sınav var, tatil olsa morale +100[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bu arada bu tesadüf diil abuzittinle aynı sınıfta olmamızdan kaynaklanıyo hehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 fakir edebiyatı yapmak istemem ama bide evi barkı olmayanlar var dışarda,soğuktan donup ölenler filan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kar mar yagmasin, ben her sartta okula gitmeliyim. kaza falan yaparim kotu olur..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Dojorel, 16 December 2003 15:45 tarihinde demiş ki: kar mar yagmasin, ben her sartta okula gitmeliyim. kaza falan yaparim kotu olur..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. ilginc ? Nese yagsın bence de coook sufer olur bence yagacak bu ak$am yarın taatil olcak i$alla tabi de babam da kar yagcam dedi o yagcak dedi mi yagıyo neden derseniz romatizmaları azıyomu$ mehehhe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 tatil falan olmuyor universiteler, bende isterdim evde kalmayi yoksa :D[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: -Mandrake-, 16 December 2003 15:45 tarihinde demiş ki: fakir edebiyatı yapmak istemem ama bide evi barkı olmayanlar var dışarda,soğuktan donup ölenler filan[hline] Bu topic'i açarken bunu düşünmedim de değil. Sonuçta benimki de bir dilekten öteye gitmez. Ha üniversiteli de değilim bu arada. Her türlü tatil yarar yani yarın için. [Bu mesaj Wispy tarafından 16 December 2003 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 1-2 saattir yagmur yagmıo yerler kurudu.gecede bole olursa bi kar yagdımı tmmdır[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ewt karlık durumlar meteorolojinin dediğine göre bugün gece özellikle fazlasıyla yağıcakmış yalan olmasın ama okulda nöbetcinin dediğine göre valilikten yazı gelmiş tatil ihtimali var diye cuma tatil olursa süper olur the lord of the rings-return of the king coming[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 December 2003 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Meterolojiden biri demisti, '%90 tatil olmasi gerekecek derecede kar yagacak, uyarimizi dikkate alip tatil etsinler de gecen seneki gibi bi rezalet olmasin' falan filan diye, insallah hakli cikacak bakalim :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 İzmir'e de uğrar mı bu "soğuk hava dalgası" ? :P[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kar yağmasınıda özlemişim be e tabi okulun kapanmasına neden olması ayrı bir zevk oluyo ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yağsın yaa yarın uyumak istiyorum :)[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Kar yağacak okullar 40 sene tatil olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 geliyo gençler bekleyin:[hline]WtF!?!?!Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 İstin üzerinde salak bi güneş görülüo[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Silivri'de tipi baslamıs...[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yazış olmadıgını umut ediyorum abuzittin.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 abuzittin emin misin kim söledi nerden duydun bak şakaya gelmez bu konu sonunda 1 GÜNLÜK OKUL TATİLİ VAR!!! ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 cuma günbü edebiat sınavım var,cuma günü tatil olsun.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 olucaksa uniler flnda olsun bari[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Pardon ama bi b.k olduğu yok :).Keşke olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 perşembe yağsın ya benim sınavım var o gün, ya da daha doğrusu tatil olacaksa perşembe de olsu... ulan bi dakka benim okulum tatil olmuyo ki ne heveslendim birden :([hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar