Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 10. bölümdeyim. 1 aydır bitiremedim yoğunluktan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Madem Gungrave topiki varsa onu da hörtleteydiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 onu izlemedim. bakayim bi' arastirayim, iyiyse 1 2 haftaya hortlatirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 black lagoon izle izlemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Godfather ın animesi nasıl olurdunun cevabıdır Gungrave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Gelmiş geçmiş en iyi anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Beğenirsin muhtemelen. Gerçi Trigun gibi komedi unsuru yok onda, mafyalı. Hatta esas adamımız var Brandon Lee adında. Kendileri sedat pekerin yeğeniymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 black lagoon izlenecekler listemde. komedi unsuru yoksa pas gecerim ya. godfather',n animesi falan diyorsaniz hele, bakmam hic :D sevmiyorum tarzi, filmini de izlemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar