Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mef dersanesi öss denemesi (a.k.a heyecanlanma)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Anlamıyorum ya bugün 2 saat sonra mef de öss denemesi var ve ben bunda bile heycanlanıyorum. Olmaz ki ama olmamalı yani... bunda bile heycanlanıyosam normal öss de ne yapcam acaba patlıycam falan heralde... ya aslında heyecanlanmam normal iyi yapmam lazım sınavda... özel sınıf gibi bişey var ona geçmeye çalışıyorum yani şu an olduğum sınıfın 1. si ve ya 2. si olmam gerekiyo ama asıl 1. si... bi önceki sınavda 1. idim aslında ama ya ne biliyim işte heycanlanıyorum... gitcem birazdan marketten alabildiğim kadar badem ve burn alcam :) otobüste iççem birini diğerini de sınavda hehehe bakalım neler olcak... şans dileyin bari :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz mi? bence çok gerekli... bilmiyorum tabii şahsi görüşün ama çok önemli şeyler... Bi daha sayalım neydi? tiroidden kalsitoninle tiroksin hormanları salgılanıyor tiroksin hormonu metabolizmayı hızlandırırken........[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

niye gerekli?
seviye belirlemek için gerekli...
insanların kendilerini test etmeleri için gerekli...
sınavlara alışmak için gerekli...
zamanı iyi kullanabilmek için gerekli...
sınav sırasında dışardan gürültü gelirse konsantrasyonunun bozulmaması için gerekli... (alışıyosun beşiktaşın ortasında...)
vs de vs...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

heyecanın gereksiz olduğunu tabii ki biliyorum ama naapiyim elimde değil... neyse ben çıkıyorum sınava gidiyorum (imperial march) dıtdıtdırıdıtdırırırırıt dıt dıtdırıdıtdırırırırıt dıııııt dııııt dıııt dıııt dıdııııt dıdıdıııııııııııt :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2 yim... sınavda bir hayli sıçış yaşadım... hayatımda matematikten 2 nin üstünde yanlış çıkarmamama rağmen 5 yanlış yaptım...
puanım 260 falan aslında çok fena değil ama,
Mat:5 y
geo: 2y
Fizik: 3y
Kimya: 1y
Biyo: 1y
türkçeden de 4 yanlışım var... coğrafya ile tarihin çok az bir kısmını yaptım...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2'den bu kadar ciddiye alıyosan sen zaten kendini iyi bir yere girmiş bil, heycan geçer bilgi olunca.

ama tabi gevşememen lazım. çoğu iyi yere giren arkadaşım lise 2'de hiç çalışmamıştı, lise 3'e geçince anlıyosun tabi aptallığını eheh, bi de çalışsaydım 2'de nolurdum kim bilir dedi çoğu. lise 2 de çalışmak önemli yani, temel açısından.. hiç olmadı çalışmaya alışmak açısından.

süpersin yani ;) (gaz verir)[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 28 December 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben her hafta sınav ola ola alıştım iyicene. Bide iyi bişiler alıyosan zevkli bile oluyo. Bence lise-2 derslerini çok kasmak gerekli değil. Çünkü matematikten hiç bi konu nerdeyse gelmiyo. Fizik önemli nerdeyse bütün mekanik konuları çıkıyo. Bilmiom ben lise-2 de fazla çalışmadım ama şuan durumum hiç kötü değil. Ama benim dediklerime aldanma çalış sen. Çünkü önemsiz konular dediğim mühendisliğe girersem direk bi yerimde patlıcak :) Çok sınav olmak iyi bişi. Dediğim gibi bolece hiç heyecan falan kalmıyo. Şimdi öss olsa güle oynaya giderim walla :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

GOL BE!!! Sınıf 1. si olmuşum Mef genelinde 23. Olmuşum GOOOOL!!!! lol geçiyorum özel sınıfa artık heralde... 2. ile aramda 10 Puan fark var HEYT BE NASI KODUM ÇOCUĞU!!! :P[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

e, bir gün öss gelicek. adam diyecek ki işte sınav geldi, heyecanlanıyorum, çok iyi yapmam lazım vs.
bence karpuzun yaptığı çok doğru şu anda. gitgide alışacaksın zaten sınava girmeye.

said:
Arkansis, 28 December 2003 12:00 tarihinde demiş ki:
bu konuda heyecanlanman gereksiz. Sen denemeye giriyorsun hayatının kaderini belirleyecek öss ye değil.
[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 04 January 2004 15:43 tarihinde demiş ki:
İneklik ha? Doğru aslında ülkemizde lise mezunu ihtiyacı var korkunç derecede.

Dediğin doğru. Sadece üni mezunlara ihtiyaç olduğunu sanman büyük hata zaten. Aksi gerçekleşseydi ünilerde çöpçülük, kapıcılık vs. bölümleri de olurdu...
Sosyal ağlarda paylaş

oha karpuz ben şimdi okadar yapsam okulu bırakırım son sene d.haneyi falan herbişii bırakırım yatar beklerim össyi :) lise2'de oraya yapıosan seneye title'ın türkiye öss birincisi ikincisi üçüncüsü falan yazar heralde :D[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...