Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık yabancı shard...

extacy

Öne çıkan mesajlar

Dedigim gibi millet uo'yu yeni yeni ogreniyordu, tek yapilan ingame bazi para vs exploitlerdi, sonra oyun ogrenildikce yeni yeni ego bosluklari ve cheat ihtiyaclari dogdu. Fazla yayilmasi sebebiyle de butun 19 iq'lu counter oyunculari gelip oyunun seviyesini bugunlere cekti.

Server super olur da oyuncu seviyesini ayarlayamazsin, birebir mulakat yapip acc verecek halimiz yok :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

evet cogu yerde okul arkadaslarım bile uo ya nebula oynuyormusun gibi hitap kullanıyorlar..

uo nun adını nebula olarak deiştiren Türk milleti böle giderse bu uo bitmez :P ama görüyoruz ki şuanda Türkiyede gittikce azalan uo shardı görüyoruz herkes runuo ya geciyor ama sphere de daha yapılcak okadar çok yenilik varki..
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere'de yapilabilicek en ileri seyler buyuk olcude Nebula'da yapildi, sonucta open source olmadigi icin bazi syler hex editten ileri gidemiyor.. Sphere 1.0 beklenen gibi olmazsa duzgun bir runuo shard cok daha iyi olacaktir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 26 December 2003 19:01 tarihinde demiş ki:
ama şu yapılabilirdi playerlara rp frp aşılanarak daha elite bi kesim oluşturulabilirdi
Aynen katılıyorum.Sırf pvm pvp ile elite insanları toplamak çok zor.İnsanlar aç gözlüdür, her zaman verdiğinin daha fazlasını ister.Bu yüzden kişi "ben gıral olucam, doğrıycam hepinizi nüehe!" diyerekten speedhack'inide yapar, injection'ınını da açar.Çözüm, insanlara UO'nun sadece "öldür, lootla, lort ol" 'dan ibaret olmadığını göstermekten geçiyor kanımca, buda sadece oyuna frp katarak yapılabilir.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sorun tamemen oyunun yanlış tanınmasında oyunu sadece item yap skill kas zart zurt et diye tanıtmak yerine tanrın için savaş onunla öl zart zurt gibi tanıtmak gerekdi ama ben uo yu ilk gördüğüm cafede adamlar nebula da oynuyordu ve bir must için yarım saat kavga etmişlerdi eh bizde öle gördük öle yaparız zihniyeti ile oynuyoruz :lol:[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kenzap, 27 December 2003 00:46 tarihinde demiş ki:
Evet sorun tamemen oyunun yanlış tanınmasında oyunu sadece item yap skill kas zart zurt et diye tanıtmak yerine tanrın için savaş onunla öl zart zurt gibi tanıtmak gerekdi ama ben uo yu ilk gördüğüm cafede adamlar nebula da oynuyordu ve bir must için yarım saat kavga etmişlerdi eh bizde öle gördük öle yaparız zihniyeti ile oynuyoruz :lol:[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !

Ben magical seti gitti die ağlayan gördüm :D[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 25 December 2003 20:00 tarihinde demiş ki:
Istisnalar kaideleri bozmaz, Dmx buyuk olcude hakli. Akli fikri exploite isleyen, oyunlardan zevk almak yerine egosunu tatmin etmeye calisan; hicbir zaman adil bir dovuste olmeyecegini zannedip, oldugunde ya hakaret eden, ya da isi edit/lag/cheat gibi seylere baglayan ve kavgalar cikartan oyuncu kitlesi buyuk cogunlugu olusturuyor. Bu gibi zeka yasi dusuk, gelisimini tamamlamamis, Darvin teorisine kanit gibi duran insanlar varken Turkler hicbir MMORPG'yi b.kunu cikarmadan topluca oynayamaz, istisnalar da kaideyi bozmaz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org

tabi haklı.
çünkü sadece kendini biliyor.
sadece kendi yaptığı bugları & inj. speed vs. programları bilir.
tespiti kendisi için doğrudur ba$kası için değil.[hline]What tha fuck you know?
Sosyal ağlarda paylaş

abicim dövecem ha şu Ş leri $ yapmayın vuracam kafanıza 2 tane

bu arada türkiyede cok az ultima online oynayan arkadaş var siz oynadığınız sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz yarın vanq cıkaram sonrada 65k para yapıp ev aliyim falan sonra gidip brit mezarın yukarsına kurup action yaptıgınızı sanıyorsunuz bu oyun değildir.uo asla planlı oynanacak bir oyun değil herşey akışına bırakılacak...
bir dailog veriyim

-
---Kank ya buc's a gidek ekşın yapak
-yok abi cok pk var oldurur bizi

//
---Abi hadi brit mezara gidelim belki pk falan vardır
-yok cok pk var orda ölürüz mölürüz kaybedemem ben vanq katana ile valo setimi :D

oyunu böyle oynadığın sürece hep kaybedersin onune senden daha iyi biri cıkar ve ölürsün.sonra bağırır cığırısın yok speed var yok lagın a . k oynanmaz bu serverda bu bir oyun
bunu unutan cok kişi var ve onlara ben oyuncu demiyor bot gibi bişey... adam vanq + valo set kaybetti diye ağlıyor varmı böyle bir olay? antalyada eskiden kafedeyken 2 warrior 1 mage action agittiler hepsi oldu birbirlerini dövecekler neredeyse oyun oldugunu unutuyorlar bu oyunu uo yu oyun olarak görmeyenlere sadece bot diyorum ben ben asla bi item ın arkasından ağlamam sızlamam üzülmem warrior'ımdır herzamanda warrior kalacağım sananede +6 +9 bir sürü bow kaybettim silver serpents da ne +15 ler ne +12 ler kaybettim... yani bi item ın arkasından üzülüp kızıp sızlayanlara ben player demiyorum[hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

ve şunuda ekliyorum

türkiyede basettiğim olayı yapan binlerce insan var...
ondan türkiyede doğru düzgün uocu cıkmaz speed yapar inj yapar her şey yapar ama kendileri speedle kesilince nasıl küfür ediyorlar

Başka bişey demiyorum daha söyleyecek cok şey var ama şimdilik bu kadar kâfi sanırım[hline]morning morning where are you going?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

sozumu geri falan almiyorum, bunu quaxis forumlarinda yaz sIkIyorsa diyen arkada$imiza'da cevabim $u: yazarim. lafimin sonuna kadar arkasindayim, turk'ten ultima'ci olmaz (buyuk bir cevre icin gecerli bu.) eger gercekten akilli ve du$unebilen bir insansaniz du$unur anlarsaniz ne mânâ ettigimi. ayriyetten tekrar tekrar ederek soyluyorum ve lafimin sonuna kadar arkasindayim turk'ten ultima'ci olmaz.[hline]- never too old to learn!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 27 December 2003 12:58 tarihinde demiş ki:
abicim dövecem ha şu Ş leri $ yapmayın vuracam kafanıza 2 tane

bu arada türkiyede cok az ultima online oynayan arkadaş var siz oynadığınız sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz yarın vanq cıkaram sonrada 65k para yapıp ev aliyim falan sonra gidip brit mezarın yukarsına kurup action yaptıgınızı sanıyorsunuz bu oyun değildir.uo asla planlı oynanacak bir oyun değil herşey akışına bırakılacak...
bir dailog veriyim

-
---Kank ya buc's a gidek ekşın yapak
-yok abi cok pk var oldurur bizi

//
---Abi hadi brit mezara gidelim belki pk falan vardır
-yok cok pk var orda ölürüz mölürüz kaybedemem ben vanq katana ile valo setimi :D

oyunu böyle oynadığın sürece hep kaybedersin onune senden daha iyi biri cıkar ve ölürsün.sonra bağırır cığırısın yok speed var yok lagın a . k oynanmaz bu serverda bu bir oyun
bunu unutan cok kişi var ve onlara ben oyuncu demiyor bot gibi bişey... adam vanq + valo set kaybetti diye ağlıyor varmı böyle bir olay? antalyada eskiden kafedeyken 2 warrior 1 mage action agittiler hepsi oldu birbirlerini dövecekler neredeyse oyun oldugunu unutuyorlar bu oyunu uo yu oyun olarak görmeyenlere sadece bot diyorum ben ben asla bi item ın arkasından ağlamam sızlamam üzülmem warrior'ımdır herzamanda warrior kalacağım sananede +6 +9 bir sürü bow kaybettim silver serpents da ne +15 ler ne +12 ler kaybettim... yani bi item ın arkasından üzülüp kızıp sızlayanlara ben player demiyorum[hline]morning morning where are you going?
Frp-tr.net
Aysikyu

Haklısın ancak biri gelip seni speed kullanarak keserse hosuna gidermi? (veya inj)[hline]Die like the rest
Mess with the best
Ejder Firegod
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi Ultimayı silin gitsin.1.5 yıla yakın ultima oynadım elime ne geçti?Utimada yapılacak herşeyi yaptım.Şimdide 7X oside char verseler gene başlamam tiksinti oldu artık bende ultima.Kolay yoldan bırakmanızı tavsiye ederim.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...