Gunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Evet herkese bişey getirmeye çalıştım, çam sakızı çoban armağanı artık Karakedi, bu ikinci el idare et artık, dayanamayıp paketini açtım :) Dark, 3 kuruş fazla verip newbifiedını aldım, hayırlara kullan Karıcım duty freede kırmızısı yoktu, Tokyo pazarına inmek zorunda kaldım ama buldum Fizboz, test çözerken yardımcı olur. Element tablosu falan da var içinde. otuzdörtbin yen. Kumadam, necromancer olunca bi mum dikersin bunun üstüne. Plastik ama harbici gözüküyo. Black, al sana tokyo haritası, buna uygun bi şeer yap bize, koy dinamiti patlat, köprü yap, metro yap, mecbur kere mecbursun buna Zed, bunlardan oniki cilt getirdim sana, bi kısmını okudum ama :) nefr bu arkadaş japonya da çalışan isveçli bi psikiatrist, durumumuzu anlatınca yardımcı olmaya gönüllü oldu, çekinmeden anlat herşeyi ona son olarak sam, bunu da sana getirdim, John lennon olgunluğunda bi insan olduğun için Yoko Ono tarzı biriyle ilgilenirsin diye düşündüm unuttuklarım kusura kalmasın, param bitti :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 ben hediyemden memnunum walla ne zaman alabilicem :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 ha torbada bu kalmış bi de, mono bu da sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 eheh süpermiş. valla tam da nette +manga +scan diye arama yapıyodum. bunu aratıyım bari güzel gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 ehue kedinin hediyesi daha guzel olmus ama olsun, yine de sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 imagine all the peopleeeee çok makbule geçti sağolasın. yoko ono'nun validesi sanıyorum, muhterem bir insan olsa gerek :)[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 ehu o hesap makinesinden bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 aaaaa lol be, LOOOOL be! üstüme iyilik sağlık be. LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 pşşt kedi. ben bunları okudum bitti. değişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 zed gel biz değişelim :)[hline]OMG OMG OMG LOL!??#!#= w0t WiL hapen NEXT??! OUr h3r0 is D-E-D !!?!111 WTF 0mG. 2 B KONTINUED : DDDDDDDDdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 kediyi rahatsız etmeyin, bir hafta yokmuş :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 :)[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 off saçmalamayın ya daha hediyem elime gecmedi bile gunn ne zaman getirecen hediyemi, ne zaman gelcek ne zaman ne zamannn hıı ? *! kendi etrafında dönüp durur, kuyrugunu kovalar* vs.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 said: Zed, 23 Ekim 2002 17:44 tarihinde demiş ki: pşşt kedi. ben bunları okudum bitti. değişelim mi? lol euhehue[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 kedicim hediyenin üstüne sağ tuşla basıp "resmi farklı kaydet" diye yüksek sesle bağıracaksın. artık böyle oluyomuş bu işler ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Denedim olmuyo Kediyle yakın oturuyoz, ip lerimiz benziyo, bi şans yok mu be Gunn abi? :P Kedi bak sürekli aya bakıyosun ya, seni aya çıakrtıyım, sen bunu bana ver? ANlaştık mı? obaa iyi, anlaştık :)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 lol, bu ne be? Kedi'nin hediyesi hiç anlamıyor mudur acaba çift kişilik olaylarından? Ona anlatsam ben? Hem ben vazgeçtim tedaviden, sen ara ara seyahate çıktığında böyle hediyeler getir yeter =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 ay gunn'ın hediyelerinden de komik olan şey maymun suratlı japon kızına hepinizin dibinin düşmesi. erkek milleti bazen çok şey olabiliyor. *!kendini tutar* erm... ilginç... ilginç olabiliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Ehehe fantazi meselesi hergun beyaz kadinlarla oıluyoz ya bir denemedigimiz sarı kalmıstı ondandır yane baska sebebi kesin yokdur :-)[hline]Obey Your Master! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 erkek milleti normalinde zaten ilginc bir millettir Emaleth :) *!Fedaykini ignore liste ekler*[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 nonmekammen huovey vay bacaana bana bişi yokmu? ben de size marsdan daş getirmeyecem!![hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 vay soulless cool adammış haberimiz yokmuş. yürü be soul kim tutar seni :) ps: ulan bugünkü beyaz kadınımla birlikte olmayı unutmuşum. birlikte olıym geliyorum hemen [Bu mesaj Gunn tarafından 23 Ekim 2002 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Gunn ın kül tablası cool luuna kimse yetişemez :P Hala nassı siz benim için fazla seviyessinizi diyp gitmediini anlamıyorum :P[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 estağfürü, bu gibi şeyleri asla yüzünüze söylemem, arkanızdan konuşurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2002 Bak, adam açık sözlü :P Ama bize bişi getirmedin ya, bööle kişisel olmasa bile her üyeye küçük bişi, üzüldüm şimdi :) EN azından bi manga getirseydin gitmişken, cowboy bebop falan[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar