Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 level warrior vs 30 level wizard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında sistem lvl 25 ve yukarısında pek ıyı ıslemıyor hatta yok gıbı bır sey epıc lvl handbook falan cıkarıp yamamaya calısıyorlar ama nafıle apacık ortada savıng throwundan armor class olayına kadar lvl 25 ten sonra ısler sarpa sarıyor zaten fantastık olan karakterler buyudur kılıctır falan bıde abartı guc ve ozellıge ulasınca kurallar dahılınde bıle basa cıkılmaz durumlar ortaya cıkıyor lvl 50 bır fıghter ı su an ımajıne bıle edemıyorum bırak ozellıklerını dusunup lvl 30 bır tanr.. pardon mage le duel yaptırmayı,buyu faktoru cok onemlı ama 50 cı lvl bır fıghterın mantık cercevesınde (nasıl bısıy olur acaba o kadar yaraızı vardırkı ınsandan cok bır ente benzer bence)epıc spell olmayan buyulerden etkılenıp kaybetmesıde akıl karı degıl,neyse artık basım agrıdı ya...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
pardon grudge
Charm Person
Enchantment (Charm) [Mind-Affecting]
Level: Brd 1, Sor/Wiz 1
Components: V, S
Casting Time: 1 standard action
Range: Close (25 ft. + 5 ft./2 levels)
Target: One humanoid creature
Duration: 1 hour/level
Saving Throw: Will negates
Spell Resistance: Yes
This charm makes a humanoid creature regard you as its trusted friend and ally (treat the target’s attitude as friendly). If the creature is currently being threatened or attacked by you or your allies, however, it receives a +5 bonus on its saving throw.
The spell does not enable you to control the charmed person as if it were an automaton, but it perceives your words and actions in the most favorable way. You can try to give the subject orders, but you must win an opposed Charisma check to convince it to do anything it wouldn’t ordinarily do. (Retries are not allowed.) An affected creature never obeys suicidal or obviously harmful orders, but it might be convinced that something very dangerous is worth doing. Any act by you or your apparent allies that threatens the charmed person breaks the spell. You must speak the person’s language to communicate your commands, or else be good at pantomiming.

ama yinede 1 level wizard 20 level warrioru charmlayamaz
Mesaj tarihi:
grudge'a böle bişi yazdın ya daha bişi diyemiyorum ben sana.. :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 01 December 2003 00:05 tarihinde demiş ki:
parayı ehsaba katarsan nasıl mage dovuyo be guzel arkaasım
level 40 demi lich mage kiralıyosun poaranın yarısıyla o dovuyo mageni lol[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim

Yuh naaptın nerde bulunuyo bole 40 level demı lıch mercenarylar? Hanı varsa bende ıstıyorum.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
var var..
120. level wizard filan herşey var...
yani boş kalan bakkal taşaklarını tartarmış ya.. o misal[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Mesaj tarihi:
60. Level Mercenary Camp Masterları kiralıyo onları.
Onu buldun mu tamamsın...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bahsettiğimiz dnd 3e ise:

50. level'a adımı atabilmek için 1.225.000 exp gerekiyor.
49. level'da iken cr49 bir düşmandan 14700 exp alınıyor. cr42 ve daha düşük bir rakipten exp alınmıyor. 49'dan 50'ye geçmek için gereken exp miktarı her ne kadar 49.000 de olsa bu vatandaşın bunu alabilmek için en az 3 adet cr49 düşmanla karşılaşması lazım. ya da 30-40 adet cr43 düşmanla. tabi 48'den 49'a geçebilmesi için de aynı şekilde 3 cr48 veya 30-40 cr42.

great gold wyrm için cr26 dersek abyss veya ninehells'e falan kamp kurması lazım bu arkadaşın.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
oo babacım naaptın sen olayın mantığını filan arıyosun hala...
adam 50. level olarak doğmuş diyoum sana ya. Demi-God diyorum![hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
haa desene 50 doğmuş diye.

iyiymiş öyle :)

bir de bu level50'yi doğuran hatunun level'ını merak ettim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003

[Bu mesaj Sufi tarafından 12 December 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hatun mu?
direk multiverse den doğmuş! ha multiverse'ü kim .kmiş diye merak ediyosan onu da bilmiyorum :-p[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yav özel hayatlarına karşımayalım,kim ettiyse etmiş,allah allah.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Mesaj tarihi:
sinanuralcım, öteki topike yazmışsın çıplak fighter 60 sr yapıyo diye. açıkla da öğrenelim olayını biz de...

[Bu mesaj Grudge tarafından 15 December 2003 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla bende merak ettim şimdi. Çıplak fighter. Giyinik olsa falan? En azından bi robdöşambr[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
düşünmediğin için öyle diyosun zaten :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
aşırı magical item yardımı olmadan
en-u-fak-bir-şan-sı-yoooookkkk

nitekim wizards threadinde warrioru destekleyenlerin tamamı şöyle itemla at-will şu büyüyü yapar bununla quicken time stop atar 100 chargelı wish iteminden 1000 tane var arkadaşta gibi şeylerle savunmuşlar...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
öyle değişir demekle olmaz
anlatcaksın :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
Epıc lvl ın ne kadar tehlıkelı oldugunu anlatmayayım ıstersen zaten bılıyorsun lvl 50 bı fıgter plane touched olursa lvl 30 bı mage ın (duz mage) oralarda bulunmaması lazım kı ılla plane olayını sokmayada gerek yok underdarktan bıle bı epıc lvl alınabılır.Konu duz fıghter ustunde gecıyorken tmm mage alır ama epıc kavramı cık cık cok yanlıs coook cıs yanı :)
Ha ILLA ıstıyom dersen grudge ım alırsın ama sonucu benım kadar anlamıssındır.[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
  • Yeni Oluştur...