Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan'ın oyunu geliyor....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
grafikler asmis, super. butun consolelarda cikmasi pc'de cok detay olmiyacagi anlamina gelir, en azindan action sahneleri filmdeki gibi, hikayeside comic bookun ilk serileri gibi olursa kesin alirim bu oyunu.
Mesaj tarihi:
Blade of darkness gibi muhtesem bi sword simulation olursa harika olur, senelerdir blade of darkness gibi bi oyun bekliyorum[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
Yworey!! O grafik nedir öyle?? Herhalde 20 yıla kalmaz çıkar:D[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
grafikler 2004 oyunu için normal işte, daha eski değil. konsol sürümünü gördüm ama çekmedi, hack&slash önüne geleni kesiyorsun işte. gerçi conan'a da başka türlüsü olmaz ya neyse.. :) çizgi-roman adamıdır o, gerisi yalan..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Mesaj tarihi:
Wallla çok manyak olur conanı hele filmi gibi yaparlarsa harbici süper olur[hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
[Silver Ailesi,Ivanov kardeşler]
Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer
------
Save me from the nothing i've become
Mesaj tarihi:
Heh işe bak ya ben elime fotoğraf makinesi alsam bukadar güzel resim çekemem.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...