Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Magic'in kart oyunundan bahsettim bu arada.. Online oynamadığım için yorum yapmaktan kaçınıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ben de bunu demeye çalışıyorum. Trade ile herşeyi alıyorsunuz zaten.. Elindeki işe yaramaz Rare'i sat, ticket al, piyasayı incele, sat.. Online ile Offline arasında fark olacak elbette.. Online'da aynı anda 250-300 kişiyle trade ediyorsun.. Offline 'da kimi yakalarsan :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yaw ben kazaa dan magic online ı çekiyorum umarım fake değildir...300 mb civarı bişey. ben oyun için max 100 dolar harcıyabilirim,eğer siz bunu yetceğini söylüyosanız,sanırım oynıycam.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 KAZAA'dan nie kasıoosun kendi sitesinde de war[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yaw kendi sitesine wizards.com mu? orda rastlayamadımda[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 buldum dl ediceğim yeri. Peki bu arada burda oynayan kaç kiş var acaba?[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 $100 mı ???? Çıldırdın mı sen ? $100 'a hayatının destesini yaparsın. Bu kadar uçman gerekmiyor.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ya bnde yüklü de oynasam mı üye olsam mı die düşünme aşamasındayım, gerçeğine yeterince para werdik ztn[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ben zaten max. söyledim.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 o kadar para harcayabilsem gerçeğini oynarım hoş gerçeğini oynıycak adam bulmak zor ama.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 sinir oldum ya wizards ın sitesinden birtürlü çekmiyor,başka nerden bulabilirim ya da elinde cdsi olup alabileceğim biri var mı?[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yaw ben bunu indirdim ama yüklemeye çalışırken 0 da kalıyo öyle,acaba yükleme ekranında settings den bişey mi yapmam gerekiyo? proxy filan diyo ama,bi yardım pls...:([hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Yüklerkende nette olman lzm cektiğinin bi o kdrı kdr da oatch cekio cunku[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 tamam netteyim zaten.ama olmuyo işte.kablo internet kullanıyorum yanlız usb den bağlanıyorum ethernetin kablosunda bi sorun var. acaba usb den bağlandığım için bi sorun olabilir mi?[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Yok internet warsa olması lzm, ama baya uzun sürüo[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 şu an oynamak istiyorum da adresi ne, ne tarz bir deck kursam bilemiyorum[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ya sitesinde demosu var. ya da indirdiğiniz client'te demosu var, sana 1 deck veriyor, trade edemiyorsun. belli bir nick secemiyorsun, günde sayılı oyun oynayabiliyorsun, sadece diğer demo oyuncularına karşı oynayabiliyorsunuz, zibil kısıtlama var. ama denemek için alıp oynayabilirsiniz. arayüzü merak ediyorsanız, oyunun tadını merak ediyorsanız falan. ha bir de, ben oynamıyorum. abim bir ara demosunu epey oynuyordu, client'i kurunca bilmem kaç saat patch indirdiğini hatırlıyorum. ama tekrar tekrar indirmedik tabi client'i, eski client olduğu için olabilir. yani sitesindeki client sürekli güncelleniyorsa öyle bir dert de olmaz tabii. bu arada, ben de yaklaşık 5-6 yıl önce epey oynardım magic. ama bilmem kaç ay sonra oyunun fazla para tuzağı olduğunu düşünmeye başladım ve bıraktım. hala da öyle düşünüyorum, ha diyosanız ben kartları çok seviyorum, öylesine oynarım, turnuva falan sallarım, o zaman oynanabilir. ama gidip de yüzlerce dolar verip de oynamak -bence- parayla bir yerlere gelmeye çalışmak gibi. tabii düzgün kart çıksın diye bu işe dünyalarca para sayanlar için bu. neyse, bu benim görüşüm, bi oyuna fazla para bulaştı mı suyu çıkıyor, para verdikten sonra daha zevkli şeyler yapabilirim bence. tabii ki zevk meselesi. kartların kokusu, albüm yapması falan güzel şey. ama bana uzak olsun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 intten yüklenende: 5 deckin var isteğinle oynuyabiliyorsun sadece casual play ve training var. Günde oynama sınırı var ama sınıra gelince log out log in combosu çözüyor olayı. Bende katılmak istiyorum çok ama kredi kartımı kabul etmiyor eziq site:D Süper oynarım bu arada[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bir de magic online mı satın almak gerekiyor?[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Hayır gerekmiyor. Sitesinden acc alıyorsun cd keysiz fln sonra onu login ekranına giriyorsun tadaaa[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar