Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkworld UO

DIEMASTER

Öne çıkan mesajlar

Arkdaslar biliyorum sercer count 100 falan olcak :d ama ben gocunmuyorum çünkü uzun zamandır vardık fakat kapalıydık :D pazartesinden itibaren teste açılıcaktır. Gerekli bilgi sitemizde yer alıcaktır.Ilk ve son Topic im dir
www.darkworlduo.com.tr.tc[hline]

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 07 December 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 07 December 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
Sitenizin adresini yaz da millet gorsun gerekli bilgiyi istersen :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Email: [email protected] | Icq: 5100111

:D unutmuşum eyvallah uyarı için[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz insanlarin gereksiz kavgalariyla dolan bir topic daha fazlaliklarindan arindirildi, bundan boyle bu tip gereksiz insanlar icin bolumden ban yoluna gidilecegini de bildireyim, ondan sonra ozel mesaj yagmuruna tutmayin buraya yazamayinca.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DIEMASTER, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
Bne pazartesi dedim sanırım topicte yanlış yazdıysam düzelteyim ![hline]

Diemaster biseyini duzgun yap kardesim :D
Saka Saka Bu Arada Basarılar Dilerim....[hline]The Rashune Brothers
But Rashune Is Very Scripter.Because RaVena Friends

The Death Uo Shard Developer
www.deathuo.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

yok, IP bu; 194.54.34.197 ve sponsor isi de geyik, palavra. kehkeh[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n.
ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız.
B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R.
Sosyal ağlarda paylaş

Biktim kavgalarinizi makaslamaktan.. Sponsoru duymadiysaniz arastirirsiniz, oyle bir yer veya sponsorluk anlasmasi olmadigini kanitlayabiliyorsaniz gelir buraya yazarsiniz, aksi taktirde server acilip lag durumlari ortaya cikana kadar millete camur atip durmazsiniz. Bu sekilde mesajlarinizin silinmesinden kurtulmus olursunuz, o mesaji yazmaya harcadiginiz vakit de size kalir. Begendiniz mi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
pardon ama ben staffa baktım senıor gm ler var developer lar var...Normalde senıor gm dıe bısı yok nebula scplerınde developer dememıslerde senıor gm demısler sadece.Yanı 2 sıde aynı plevel.merak ettım senıor gm e developer plevelı mı verecen yoksa gm mı ? yoksa developerımı gm e dusurcen ?[hline]Cok yakinda geliyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 02 January 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
pardon ama ben staffa baktım senıor gm ler var developer lar var...Normalde senıor gm dıe bısı yok nebula scplerınde developer dememıslerde senıor gm demısler sadece.Yanı 2 sıde aynı plevel.merak ettım senıor gm e developer plevelı mı verecen yoksa gm mı ? yoksa developerımı gm e dusurcen ?[hline]Cok yakinda geliyoruz...

Senior kıdemli demektir. ki senior olan gm lerin benim kadar söz yetkisi vardır desem yeterince açık olurmu[hline]---------------------
Dw Strong Life Admin
---------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...