DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Arkdaslar biliyorum sercer count 100 falan olcak :d ama ben gocunmuyorum çünkü uzun zamandır vardık fakat kapalıydık :D pazartesinden itibaren teste açılıcaktır. Gerekli bilgi sitemizde yer alıcaktır.Ilk ve son Topic im dir www.darkworlduo.com.tr.tc[hline] [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 07 December 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Sitenizin adresini yaz da millet gorsun gerekli bilgiyi istersen :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Baggio, 07 December 2003 21:11 tarihinde demiş ki: Sitenizin adresini yaz da millet gorsun gerekli bilgiyi istersen :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 :D unutmuşum eyvallah uyarı için[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 baglantı programı ınmıyor hata verıyor nıye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Server kapalı nasıl gircez ki hehe ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bne pazartesi dedim sanırım topicte yanlış yazdıysam düzelteyim ![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Client'i çekemedim ki..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Arkadaslar durumun bende farkındayım site tasarımı 1 gün içinde biticek connectorude doru düzgün bu geceden itibaren bitirmiş olucaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Ben serverim açılacagını haber ettim staff kimdir baglantı nedir sponsor kimdir die topic açmadım çok merak eden server tam hizmete girdiginde site tamamlandıgında görürler[hline] [Bu mesaj Baggio tarafından 10 December 2003 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Gereksiz insanlarin gereksiz kavgalariyla dolan bir topic daha fazlaliklarindan arindirildi, bundan boyle bu tip gereksiz insanlar icin bolumden ban yoluna gidilecegini de bildireyim, ondan sonra ozel mesaj yagmuruna tutmayin buraya yazamayinca.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: DIEMASTER, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: Bne pazartesi dedim sanırım topicte yanlış yazdıysam düzelteyim ![hline] Diemaster biseyini duzgun yap kardesim :D Saka Saka Bu Arada Basarılar Dilerim....[hline]The Rashune Brothers But Rashune Is Very Scripter.Because RaVena Friends The Death Uo Shard Developer www.deathuo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 euheueh açtık bea :D euheuh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yok, IP bu; 194.54.34.197 ve sponsor isi de geyik, palavra. kehkeh[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n. ps: baska admini olmadigim bir konu varsa lutfen öm atınız. B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Biktim kavgalarinizi makaslamaktan.. Sponsoru duymadiysaniz arastirirsiniz, oyle bir yer veya sponsorluk anlasmasi olmadigini kanitlayabiliyorsaniz gelir buraya yazarsiniz, aksi taktirde server acilip lag durumlari ortaya cikana kadar millete camur atip durmazsiniz. Bu sekilde mesajlarinizin silinmesinden kurtulmus olursunuz, o mesaji yazmaya harcadiginiz vakit de size kalir. Begendiniz mi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 pardon ama ben staffa baktım senıor gm ler var developer lar var...Normalde senıor gm dıe bısı yok nebula scplerınde developer dememıslerde senıor gm demısler sadece.Yanı 2 sıde aynı plevel.merak ettım senıor gm e developer plevelı mı verecen yoksa gm mı ? yoksa developerımı gm e dusurcen ?[hline]Cok yakinda geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bu arada sıte frame ı ıyı olmus.Sayfa degısmıyor belırlı bı yer degısıyor boylece lag azalıyor.Mantıklı...Frontpage rulaz :D[hline]Cok yakinda geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Site ve Server + Staff's cok iyi herkesin girmesini Dilerim Cok Beyendim serverı acıkcası...[hline][b]..::Why?Where?What?When?Who?::..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: FRP_Master, 02 January 2004 16:16 tarihinde demiş ki: pardon ama ben staffa baktım senıor gm ler var developer lar var...Normalde senıor gm dıe bısı yok nebula scplerınde developer dememıslerde senıor gm demısler sadece.Yanı 2 sıde aynı plevel.merak ettım senıor gm e developer plevelı mı verecen yoksa gm mı ? yoksa developerımı gm e dusurcen ?[hline]Cok yakinda geliyoruz... Senior kıdemli demektir. ki senior olan gm lerin benim kadar söz yetkisi vardır desem yeterince açık olurmu[hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar