ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ahahahahhahahhahahahaha valla hakaten çok sevdim bunun tek nedeni var kayboluyorum.yav aradım yeri bulamıyorummmesela burayı sanırım15 dakika oldu arıyom arıyom bulamıyom aynı yatak odamda çorabımı olesine biyere fırlattığım da sabah kalkıp onu aramam gibi kayboluyom ben de :) yav bu arada kendimi çoraba mı benzetmiş olsum ne eheheheh.Hakaten arkadaslar siteyi iyice çözmeye çalışıyorum rna sını buldum bide dna sını çözersen işim iş :) kimyası bozuk kardeşim alallaa :)[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 aferın[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 evet.hoşgeldin[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hoşgeldin daha görecek çok şeyinm var buranın en g zel özelliği herkesin birbiriyle içiçe ve çok doğal olmasıdır buluşmalar, futbol karşılaşmları ve de bilimum olayalr ile herkes bir şekilde birbirine bağlanmıştır ve de çok doğaldır herkes o yüzden böyle bir forumu kolay kolay bulamazsın bence bu yüzden de kıymetini bil(tabi benb bu sarhoş kayala yazmaya devam ettikçe adam kaçar herhalde)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 sıçat gibi bir nick seçmen tüylerimi diken diken etti.. bir de morcivet değil de morcivert olsa benim gibi titiz insanların gözünü bozmazdı.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 rumuzumda bana ozel olsun yavs alalalla :( ne kızıyonkine bacakkadar bebeye :([hline]Şeytanda bir Melekti Oda kotuluk yaptı..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 "da" ayrı olacak imzanda. Ayrıca hoşgeldin.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Hatta cümleye büyük harfle başlanır, noktayla bitirilir..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 teşekkür ederim imzamı düzelttim ilginden dolayı bir kez daha teşekkür ettim :) sağol[hline]Şeytan da bir Melekti Oda kötülük yaptı..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 "O da" olcak Şeytan da bir melekti, o da kötülük yaptı. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 January 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 aramıza hoş geledin gerçi bende yeniyim ama ama sını boş ver bende ilk zamanlarda seningibiydim ama alışırsın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Hosgeldin..[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 abi yeni yetme işte yaaa...ezme bu kadar koptum valla ayküstü...:D alemsin yaaa.."o da olacak" :D[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.