Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rotary Club, Mason Locasi, Lyons...

wanderer

Öne çıkan mesajlar

said:
SM0KE, 26 August 2003 01:07 tarihinde demiş ki:
Adını tam olarak hatırlamıyorum ama Masonluğu, Rotaryenliği ve Lionsluğu süper bir şekilde karalayan bir kitap vardı. Adamlar o kadar iyi yazmışlar ki ben bile "acaba ben sionizmin uşağımıyım?" falan diye düşünmüştüm :)[hline]rtc

acaba harun yahya'nın "Siyonizm Felsefesi" , "Yeni Masonik Düzen" , "Yahudilik ve Masonluk" adlarındaki kitaplarından herhangi biri olabilir mi? Bir de bir soru. Interact nedir? Ne işe yarar? Yaş grupları nelerdir?[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

buldum Yahudilik ve Masonluk kitabının tanıtımında şu paragraf var:
"
Siyonist ideoloji, diğer insanlara nasıl bakıyor? Siyonizm, Yahudi dini kaynaklarını nasıl kullanıyor? Dindar Yahudiler Siyonizme neden karşı? Siyonizm ve masonluk bağlantısını orjinal masonluk kaynakları itiraf ediyor. Masonik savaşlar ve ihtilaller. Masonların törenleri, sembolleri, prensipleri ve masonik kavramlar. Masonluk ve din. Masonluğun alt kuruluşları: Lions, Rotary ve diğerleri. Masonluk ve komünizm. Masonlar basından nasıl yararlanıyorlar? Tevrat nasil tahrif edildi. İsrail terörünün perde arkası...
"[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar kimseyi rencide etmek istemem ama bu rotary klüpleri ile ilgilenen arkadaş bence boşver bu işleri yok ilerde önemli lobilerde yer almak ve bazı kişilerin emirlerini yerine getirmek benim için problem değil diyorsan onlar seni bulur zaten.
Ama amacın budur o zaman gönül rahatlığı ile gidebilirsin bir çok rotary klübü mevcut zart rotary zurt rotary ama hepsinin zincirdeki yeri bellidir mason localarının bi altıdır ve orda başarı gösteren yani göze batanlar yükselir bu zincirin son halkası sabetayizm'dir oraya kadar yükselenler seçilmiş ırka dahil oluyorlar.(Kendilerince):)
Yani özet olarak tekrar düşün derim![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Lions dışındakileri yakından tanımıyorum. Babam uzun seneler Lionsta üst düzeylerde aktif görev aldı. Tek amacı yardım olan kuruluşları karalama amaçlı yazarıları kınıyorum. Benimde bizzat katıldığım onlarca kampanyası oldu Lionsun. Bunların çoğu Türk vakıflarımız ve kurumlarımız kasalarını boşaltmaktan iflas eşiğine geldiği ve görevlerini yapamadığı için onların yapmış olması gereken sosyal hizmetlerdi. Aşı kampanyaları, engelli okulları, kıyafet yardımları bunların sadece birkaçı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Lions'ları da duydum ama şu zincirin içinde yoktular.
Sabetay
Mason
Rotary
sıralaması böyle olan bir zincir ve bu zincirin halkalarının birinin arasında yoktu Lions ama kimine göre lions ve rotary aynı şey :)
Hiç bir mason rotary klüplerinden geçmeden mason'lara katılamıyor sabetay yurt dışından hazır gelebiliyor:) İsrail civarlarından yada mason'luktan çıkanlar sabetay olabiliyor.
Ama hiç bir öztürk direk sabetay veya Mason olamıyor bu halkalardan geçmesi gerekir.
Absolut A.B.D'yi sevmediğini bilmesem post'un için takiyye diyebilirdim ama şu anda diyemiyorum.Lions'lar için haklı olabilirsin ama aynı şeyi rotary veya daha üstleri için söyliyemezsin sanırım.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide Rotary nin 13-18 yaşları için olanı var interact bende bir interact üyesiyim eğlenceli bişey girmeni tavsiye ederim kız bakımından :)[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca o lyons değil Lions olacak.. :) babam bandırma lions un kurucularından biriydi ancak bir yerde masonluğun kötü olduğunu okumuştum masonluk hakkında bir bilgim yok ama rotary ve lions tamamiyle bütçe bakımından iyi olan kişilerin toplanarak sosyal aktivite yapması işte fakirlere falan yardım edilmesi vs vs.[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 29 December 2003 14:53 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar kimseyi rencide etmek istemem ama bu rotary klüpleri ile ilgilenen arkadaş bence boşver bu işleri yok ilerde önemli lobilerde yer almak ve bazı kişilerin emirlerini yerine getirmek benim için problem değil diyorsan onlar seni bulur zaten.
Ama amacın budur o zaman gönül rahatlığı ile gidebilirsin bir çok rotary klübü mevcut zart rotary zurt rotary ama hepsinin zincirdeki yeri bellidir mason localarının bi altıdır ve orda başarı gösteren yani göze batanlar yükselir bu zincirin son halkası sabetayizm'dir oraya kadar yükselenler seçilmiş ırka dahil oluyorlar.(Kendilerince):)
Yani özet olarak tekrar düşün derim![hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...

Kusura bakma ama saçmalamışsın..[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakarım sana biri saçmalamışsın derse sanırım sende kusura bakacaksın.
Benim bildiklerim bunlar 30 sayfa civarında belge okudum ve okuduklarımdan çıkardıklarım bunlar diyeceksin ki 30 sayfadan ne olur biraz da kulaktan dolma bilgiler sonuç ortada en azından benim sonucum bu saçma olan yerleri söylersen yada diyeceksin ki heryeri saçma bende saçma olma nedenlerini açıklamanı isteyeceğim o zaman belki sen haklı çıkabilirsin yada ben.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

birgün böbrek ağrısından geberiyorum, ahmet ermiş böbrek vakfına gittim(bu lions kulüplerinin falan kurduğu bir vakıf). tahliller ultrasonlar bilmemneler falan birsürü para döktüm. en sonunda en bi baba böbrekçinin huzuruna çıktım. süperlüx 5000 m2 bi odaya girdim, adama ulaşmak için bayaa bi yürüdüm. adam şöyle bir baktı kağıtlara sakalım vardı o sıralar. bira iç gel dedi. ben de oha dedim. bunu duyunca yaa merak etme günahı benim dedi sırıtarak. pardon ama bizim apartmanın kapıcısı da söyleyebilirdi bunu, buraya kadar gelmeme gerek yoktu diyecektim demedim. direk çıktım ve her odanın "kapısında bilmemne lions kulübü tarafında yaptırılmıştır" diye yazan yerlerden uzak durdum. 1 hafta sonra böbrek ağrısından bayılınca adam gibi bir doktora gittim ve lazerle kırdılar taşları. sonra böle böle oldu diye anlattım o da oha dedi. hangi devirdeyiz yaw dedi üstelik benim taşlar sadece lazerle yada ameliyatla kırılırmış.
o gün bu gün uyuzum bu tip kulüplere
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben hareket etmedim ki ben su an ham dusuncelere sahibim. Hatta volfied bilir araştırma yapıyorum. Bu konuda bulduğum bir yerdi orası da ne yapayım yani alalal :) Bana başka türlü yer bulun orayı da okuyayım ama araştırma yapıp bişey bulamamaktan sıkıldım.[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 29 December 2003 16:03 tarihinde demiş ki:
said:
hasansemre, 29 December 2003 14:53 tarihinde demiş ki:

W. Churchill...

Kusura bakma ama saçmalamışsın..[hline]KinGpiN the striked sazan

Sen mantıksız yerleri söyliyememişsin ama asinanyavuz'un verdiği linki takip et bak sadece senin quote ettiğin kısmı mantıklı kılan yazı ;
Üyeler siyaset,bürokrasi,egitim,ekonomik ve sosyal alanlarda etkin kisilerden seçilir. Dolayli yoldan bir toplumu yönlendirmenin yolu kilit kisileri kontraol altina almaktir çünkü. Yani normal bir ilkokul ögretmeni, ve alt kademeden bir devlet memuru, yada fabrika isçisinin tüm masonik kulüplerde, loclarda oldugu gibi Rotary Clup'da da yeri yoktur. Çünkü Rotary etkin kisileri üye yapmak suretiyle toplumun genelini kontrol altina almak ve ele geçirdigi bu gücü masonik menfaatler dogrultusunda yönlendirmek gayretindedir.

Daha detaylı bilgi istersen mail adresini ver kendisi de sabetay olan Ilgaz Zorlu'nun ve sabetay olmayan Mehmet Şevket Eygi'nin yazılarını göndereyim gerçi sen onlara da saçmalık diyeceksin ama canın sağolsun.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...

[Bu mesaj hasansemre tarafından 29 December 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 29 December 2003 16:58 tarihinde demiş ki:
o site den okuduklarınla hareket ediyosan zaten bi sorunw ar[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH
Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki:
bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok.

doğru söylüyorsun bu ülkede milleti,devleti ve ülkesi menfaatine hareket edenler hiç bir zaman sevilmedi ve milliyetçilik kavramı belirli bir düzeye erişememiş insanlar sayesinde de gerçekten milletini sevenler de sevilemeyecek.
Atatürk bu gençliği böyle görse kendinden utanırdı.
İlk defa bu kadar sinirlenme noktasına geldim paticikte hatta bir forumda inşallah bir daha olmaz böyle bir şey zaten birazdan banlanırım.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şeyin içindeysem eğer yeteri kadar bilgi sahibi olduğumdandır oturup senden falan nasihat alacak değilim.[hline]KinGpiN the striked sazan

[Bu mesaj theKingpin tarafından 29 December 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

slm

bu tür grupların içine girmedim, aslında cok şüpheci oldugumdan dolayı girmek göremek te istiyorum ama daha 18 imi bile doldurmadım.

bu tür grupların geçmişleri cok uzun oldugundan ve Musevi kesime ait oldugundan hep önyargılı darvranılıyor.ben de hiç sevmem lions u ( onlarca dosyası olan para yürüten okul müdürümüzü kurtarmışlardı . meslekten men edilecekken kol kanat gerdiler adama )
işlerinde gizli saklı olmalarıda rahatsız edici bişey.

bi kesimin karnı epeyce doyuyor bu gruplar sayesinde.
diger bahsettiginiz grupların yahudilerle bi alakası olmadıgını söylemiş bi arkadaş ama hepsi masonik topluluklar.[hline]www.fallenbishop.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...