Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 TOHUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BLEKKAOS[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sorry mama da...bisey dicem isninlen... bu kisiye-özZel bi msj mı? mıdır? yeniyim de buralarda oyusden seeetim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 BU MESAJ EMEKÇİ TOPLUMA VE YOLDAŞLARA FEDA EDİLMİŞTİR[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 peki:)))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 LALALALA BAYDIM Yatiim en iyisi[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Kaos demiş Yoksa benmi öle okudum!!! BLAKKAOS yazıo... Rose diil yane..dimi? KUTLUK OLSUN![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 lol Justin Blackrose tarımla mı uğraşıo :-P çiftçi hehe[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ehm belki uygunsuz kaççak ama tohum günü olayi başka bir anlamda ağustosta benim aklıma gelmişti.. peki nedir aklıma gelen tohum günü?şudur: doğum günümüzden annemizin bize gebe olduu süre yani hamilelik süresini çıkartıyoruz.bize hayat veren o olayin olduu gün tohum günümüz oluyo...böyle yani... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 yanı doum tarihi - (~270 gün) (yaklasık anlamında kullandım bunu ~)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 kender abi? blackchaos diye bi arkadaş war bu forumlarda takılan Onun doğum gününü kutlamak istemiştim[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Hhahaha :=) Saol dostum uzun zamandır bakmıyordum forumlara :=)[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.