Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 TOHUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BLEKKAOS[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 sorry mama da...bisey dicem isninlen... bu kisiye-özZel bi msj mı? mıdır? yeniyim de buralarda oyusden seeetim
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 BU MESAJ EMEKÇİ TOPLUMA VE YOLDAŞLARA FEDA EDİLMİŞTİR[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 LALALALA BAYDIM Yatiim en iyisi[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Kaos demiş Yoksa benmi öle okudum!!! BLAKKAOS yazıo... Rose diil yane..dimi? KUTLUK OLSUN![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 lol Justin Blackrose tarımla mı uğraşıo :-P çiftçi hehe[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar.
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ehm belki uygunsuz kaççak ama tohum günü olayi başka bir anlamda ağustosta benim aklıma gelmişti.. peki nedir aklıma gelen tohum günü?şudur: doğum günümüzden annemizin bize gebe olduu süre yani hamilelik süresini çıkartıyoruz.bize hayat veren o olayin olduu gün tohum günümüz oluyo...böyle yani...
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 yanı doum tarihi - (~270 gün) (yaklasık anlamında kullandım bunu ~)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 kender abi? blackchaos diye bi arkadaş war bu forumlarda takılan Onun doğum gününü kutlamak istemiştim[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Hhahaha :=) Saol dostum uzun zamandır bakmıyordum forumlara :=)[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.
Öne çıkan mesajlar