zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Merak ettim millet ne alıyor ediyor:D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 araba aldim desem.. [ciddiyim][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ohannssss derim[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hiçbişi:( bi ablam 2 3 hedelek almış sprey makarna şaka hedesi felam aileden bişi yok breh[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ananem nakit 100 milyonverdi annem POLO almış (parfüm) bense sadece kız arkıma bi lava lamp aldım...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hiç bi$i :D[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hiç bi zmn kullanmayacağım garip tokalar..hiç bi zmn yakmayacağım acayip mumlar... :( bi kalem (en işe yarayanı) ve bi çorap (en çok buna sevindim)ben kimseye bişey almadım[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 3 kişiden toplam 80 kaat çıkardım[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 babam noel babalı t-shirt almış. sonra bide sınıftan bi kız böyle kağıt koymak için bişey almış o kadar[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Hiçbisi almadim, bana da bisi almadilar. Bu arada cok merak ettim "annem bana POLO aldi(parfum)" ne demektir. Birisi bana aciklayabilir mi bunu ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Noth1ng...[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 father ı aldım...[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ne aldım ne alındım..[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ben simit ve şık bir parfüm seti aldım.Önce simidi verdim kız ağlayacak gibi olunca asıl hediyeyi verdim.Zaten kız açsa bana bunumu aldın diye dalıyor lafa efendiyse alıp yiyor.Hehe tavsiye edebilirim.Ne kadar sazan olduğunu ölçme fırsatı bulabiliyorsunuz.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ahah LoL -Bana yılbaşında ne aldın aşkım? -Simit aldım al bak ye güzel güzel sıcacık. -Neeeeeeeaaaa?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Adiemus, 01 January 2004 03:04 tarihinde demiş ki: Hiçbisi almadim, bana da bisi almadilar. Bu arada cok merak ettim "annem bana POLO aldi(parfum)" ne demektir. Birisi bana aciklayabilir mi bunu ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Söyliyen kişi olarak ben açıkliiim... Annem yılbaşı hediyesi olarak "POLO SPORT ralph lauren" marka parfüm almış olay budur...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ben anneme cd(madonna - ray of light) babama kitap(fantastik türk sineması tarihi) aldım. babamda bana 2 pantalon bi mont aldı[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ben hırka aldım oda kazak almıs :)[hline] -Abi minoka gate açarmısın -Evlat gördüğün gibi büyü yapıyorum konsantrasyonumu bozma -Oba bab büyü fizel mı oluyo artık konusunca *Cevap vermeden uzaklaşır* -Aasdasdkachbvasdjha hani oluyodu abi abi cevap ver.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 old scool almıs kız arkadasım annemde bır saat almıs :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Eheeh biz arkadaşlarla hepimiz birer hediye hediye aldık ve çekiliş ile birbirimize verdik. Bana bir hatunun aldığı ekmeklik çıktı :-D Neyse hiç değilse plastik filan değil çok güzel de evin işine yarar. Esas olarak partidekilerin çoğu hatun kişilik olduğundan insanların çoğu o yönde hediyeler almış ki bende iki kül tablası ve iki çanaktan oluşan üstü çini işlemeli filan çok şık bir set almıştım. Yanlız bu daha önce tanımadığım birisine gitti, koca partide tanımadığım toplam 3 hatun vardı bula bula onlardan birini buldu :-) Ayrıca ekstra olarak birbirimize bir şey alınmayack denmişti ondan ben başka bir şey götürmemiştim ama iki arkadaş daha bana bişiler almış :utaniem: Birisi ufak bir kandil kokulu filanda ve üstü işlemeli cam şişe içinde nasıl anlatsamki ufak ama cidden çok hoş bir şey. Hatta şimdi yanımda yanie. Diğeride bir boxer... Esas hediyeye gelir isekte, galiba yeni bir kız arkadaşım olmak üzere gibi gibi daha bakıcaz, durum değerlendireceğiz, ona göre karar vereceğiz...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 01 January 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 fedaykin burada millete sap olmak iyiddir iyidir diye satıp, hatunlarla ciddi ilişkiler kuruyor ehe[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 lol[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Hehe ben her zaman söylerim saplık ile abazalık farklı iki şeydir diye. Ve iyi bir makinacı, onun kültürünü almış birisi evli bile olsa saptır. Yanlız arada ne fark var ben kimseyle olmam demiyorum bunu asla söylemedim ama bana uygun birisini bulana kadar da günü kurtarma mantığıyla birisiyle olmam dedim. Hatta bilen bilir birisi ile sırf birlikte olmuş olmamak için beraber olmadığım tiplerde vardır. Ayrıca o partide bana yazan başka kişilerde vardı ama onlarla olamayacağım kimi şeylerden belliydi o sebepten ilgilenmedim, olay burda biter... *! Bonepart'a göz kırpar*[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bir kolye hediye edildi. Bende bir şovalye yüzüğü aldım hediye kız arkadaşıma... Tabi bu sadece iki hediye ama özel anlamı olan hediyeler olduğu için belirttim yoksa baya hediye alımı oldu yani ;)[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ [Bu mesaj Soulbringer tarafından 01 January 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 annem ve babamdan nakıt aldım annenem hırka almı$ sonra ablam tshort , atkı , boxer dıger ablamda havlu bıleklık (ne denıyor buna yawws ) karlı bı yılbası gectı sırada ya$gunum war 16 ocak bole ustuste guzel oluyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar