resata Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ben uzun bir süredir hürriyet okuyucusuym, ancak yapilan bu son terbiyesizlik sonucu, okumayi 15.12.2003 tariinden itibaren biraktim.. belki bu, bazi febe li arkadaslarin hosuna gidecektir, ancak sunu bilin ki bu yapilan KISIYE saygisizliktir... Bir düsünün, ya bu resim avrupa da duyulsa... Demezler mi ? Türkler kendi milleti ile bile bu sekilde dalga geciolar, ha ?! Buraya tiklarsaniz ne demek istedigimi daha da iyi anlarsiniz sanirim... Tek $ey söylüyorum, hazmedememek cok zor bir$eymi$ hakkaten...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!?
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 takmamak lazım bırakın eglensinler[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Kötü bir olay aynı şeyi Starda yapmıştı belkide ilk o yaptı saddamın oyuncak bebeğinin yüzünü Fatih terime çevirmişti Stara yakıştırmıştım bunu yapmayı ciddiyetsiz bir gazete diye ama hürriyete yakışmamış.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hürriyet benim gözümde tabloid gastesiydi pek bir şey farketmedi... aydın doğan a para vermeye değmez zaten bayilerde "gazete" varken kenar bezine mi para verecem bi de...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye!
Apache Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mizah deniyor buna.Aynısını Avrupa veya bir İskandinav ülkeside kendi teknik direktörüne yapıyor.Pek ciddiye alınacak birşey değil.
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yazık bence hürriyetin bunu yapması bana göre büyük ve iyi bir gazeteye yakıştırmadım doğrusu...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
arar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hürriyet ki saddamı havana purosunun kokusu ele verdi diye başlık atan bir gazete, normal...[hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 serdar devrimi uzun süredir takip ederim. bunu ciddi yazdığını düşünüyorum.bide serdar devrim sadece hürriyetin internet sayfasında yazıyor galiba.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bence abartilacak birsey degil?[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 lol hürriyet zaten ezk kopyacı bi gazte sabahda milliyette dierlerinde ne haber varsa aynısını kopyalıyıp koyuyolar :) okuncak hiçbişide yok gazetede milliyet fena deildir biz evde milliyet alıyoruz arada sabah alırım ben posta alırm hiçbişi kalmazsa ama hürriyet kalsa bile tek almam yani :)[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır...
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 terbiyesizliğe bak ya fatih terim şimdi küfretmesin de naapsın[hline]a.k.a "bay bomba"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ben bişey anlamadım :) bence gazete yapmamıştır bunu ben bu şekilde bir haber olayına daha rastlamıştım arkadaş hakkında gay iddaları yazıyordu ingilizce ve türkçe hemde cnn nin ve ntvmsnbc de öyle birşey olsa gerek gazete yapmaz böyle birşey ya. Zaten Hürriyet gs yanlısı bir takımdır.Gs borç içersindeyken sponsor olmuştu gs[hline]bla bla bla ...
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 çüsh be abi... gazete yapmamış tabi de sonuçta yayınlamışlar.. oha ya direk kişiye hakarettir bu yaa..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ilk bakışta bir tebessüm belki bir kahkaha ama derin düşününce gerçekten komik olmadığı bariz ayıp bir fenerli olarak hoşuma gitmedi[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Logan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 aynı şey haberturk'te de çıkıyo zaman zaman..
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Hoş bişey değil spora siyaset girmemeli.Ne Star ne Hürriyet gözümde 5 para etmiyor zaten iyice batıyorlar.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 resmi görünce ödüm koptu.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 basta anlamadim nooluyo ama tabi hos degil bole bisi yapilmasi kiniyiruz siddetle ikiniyoruz[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
resata Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: -MrBomb-, 26 December 2003 22:59 tarihinde demiş ki: terbiyesizliğe bak ya fatih terim şimdi küfretmesin de naapsın[hline]a.k.a "bay bomba" adam normalde sirf küfürlü konusuyo =)) hani tanimasam fatih hocami, laz dir dicem =))[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!?
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 rezalet! igrenc! utanilmasi gereken bir$ey![hline]- never too old to learn!
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: Xechelon, 28 December 2003 18:30 tarihinde demiş ki: kiniyiruz siddetle ikiniyoruz[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." lol :D[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ayıp...[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar