Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 söyle honda'ya yapsın sana silikon kaplama yürüyen bir manken.. :)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yok mu capture neyim eden tv kartiyla yaw eheh :)[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 heh deniz akkaya ne kadar yapay olsa da tapılası bir hatundur siz sanıyo musunuz ki bu victoria's secret'ta gördüklerinizde hiç estetik yok onlarda da var elbetteki.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 abi eridimm valla[hline]Natalie-Jm Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 benim kuzen deniz akkaya'nın lisedeki sınıf arkadaşı, sen görsen eski resimlerini estetik değil sibernetik yaptırdığını anlarsın.. :-p abim de onların 2 üst sınıfındaymış, "etrafa pet şişeyle su fışkırtan kızlardan biriydi" diyor. hatta benim kuzen söyledi ona kim olduğunu da (onun da ilgisini çekmez) "haa o muydu?" deyip yüzünü buruşturdu, o vakitten sonra da bir daha ilgilendiğini görmedim. :) abimle şakalaşırım halen "sen de gidip tom cruise'un yerine geçseydin" diye.. :-)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar