RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Yeni uo modifiye scp.help sitesi hizmetinizde teşekkürler..[hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye]Admin
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Way :) Aramabı Bu Yaw Modifiye Edices. :) *Chara Nos Taktırdım Saate 300 yapıo *Hediris Eksos Taktım Abi bütün brit bana bakıo.hasta oldular :)[hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Eski Arqas Staff GM Majesty... Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna...
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: HocaEfendi, 30 December 2003 14:29 tarihinde demiş ki: Way :) Aramabı Bu Yaw Modifiye Edices. :) *Chara Nos Taktırdım Saate 300 yapıo *Hediris Eksos Taktım Abi bütün brit bana bakıo.hasta oldular :)[hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Eski Arqas Staff GM Majesty... Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna... zuhahahha :D bende çelik nal taktırdım ata :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: HocaEfendi, 30 December 2003 14:29 tarihinde demiş ki: Way :) Aramabı Bu Yaw Modifiye Edices. :) *Chara Nos Taktırdım Saate 300 yapıo *Hediris Eksos Taktım Abi bütün brit bana bakıo.hasta oldular :)[hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Eski Arqas Staff GM Majesty... Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna... Hehehh Koptum yaa *Beyler Unicornun arkya Anfi Taktırdım Yanlarada Kabin Moon Bankada Cıstak CIstak Gumletiom Ortalıgı :))[hline]..::Never Be The Same Again::..
RaiDaN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 [yavas /bag] uo modifiye derken uo üzerine yapılacak resimler atıyom client editing connector gibi şeyler sizinde zekanıza hayranım hane[hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin [Bu mesaj Baggio tarafından 01 January 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Kendi sitenizi acacaginiza buraya yazi yazsaniz, siteye eklesek veya topic halinde sticky yapsak, Faq'a soksak falan, siz de site yapmakla falan ugrasmasaniz, hazir bu kadar genis bir kitle ve arsiv varken onu bolmek yerine daha da buyutsek ne guzel olurdu..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
RaiDaN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ama burda uo uzerine sadece scp yardım felan var bizim sitede uo uzerine hem scp help hem uo modifiye az once dediğim gibi seylerde var v.s işte bide sendenn ricam baggio eklermisin uo shard adreslerine www.rebornuo.com sevinirim saol kusura bakma sizin sitedede herkese yardım ediyorus biz tşk[hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ne ilgili bir admin, gozlerim yasardi :) Zaten var o listede Reborn UO.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
RaiDaN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Valla aglicam şimdi prd bakmadımda ama tşk[hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin
Öne çıkan mesajlar