zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Doktorada gidemiyorum yıl başı diye. Ayağım bi zonkluyorki sormayın yaw bide tüm sene böyle geçecek yandım ki ne yandım.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Geçmiş olsun.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 sağol :([hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 önemli değil bende elim kırık ve sarhoş girdim. bide kafama bi kız takıldı. o ayrı :-)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 geçmis ola..[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 buz koy biraz[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 benim başıma neler geldi neler yani.. anlatiim de dua edin halinize. bu sene kesin ölecem. valla önce bi caddeye çıktık.. şöyle bi dolaşalım dedik.. baktık maytap savaşları var.. katıldık biraz bişiler attık falan... hayvanoğlu hayvanın biri taş attı.. bende şans tak benim sırta. ondan sonra neyse dedik kaçtık ordan.. gidelim içki alalım bari içelim dedik.. bi şişe safari aldık.. tam ben parayı ödedim.. fişi bekliyorum. hayvanın biri geldi safariyi çaldı kaçtı... kimse farkına varmadı. bari bişiyler içelim boş boş oturmayalim diye bi şişe baileys aldık.. o da bozuk çıktı arabanın biri çarpıyordu bana az kaldı.. arabadan da kurtulduk derken... evde bi kahve içelim dedim.. kahve aynen üstüme döküldü.. sağlam haşlanıyordum kazak mazak çıkardım attım... tam odadan içeriye girdim.. ayağım takıldı bide yüzüstü yapıştım.. parmağımıda çatlattım.. şahane bitti yani.. yılbaşına bak....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Geçmiş olsun aman diyim.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Abdestsiz dolaşmayacam bu sene...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Gecmıs olsun.....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 said: Estel_Anorien, 01 January 2004 03:24 tarihinde demiş ki: benim başıma neler geldi neler yani.. anlatiim de dua edin halinize. bu sene kesin ölecem. valla önce bi caddeye çıktık.. şöyle bi dolaşalım dedik.. baktık maytap savaşları var.. katıldık biraz bişiler attık falan... hayvanoğlu hayvanın biri taş attı.. bende şans tak benim sırta. ondan sonra neyse dedik kaçtık ordan.. gidelim içki alalım bari içelim dedik.. bi şişe safari aldık.. tam ben parayı ödedim.. fişi bekliyorum. hayvanın biri geldi safariyi çaldı kaçtı... kimse farkına varmadı. bari bişiyler içelim boş boş oturmayalim diye bi şişe baileys aldık.. o da bozuk çıktı arabanın biri çarpıyordu bana az kaldı.. arabadan da kurtulduk derken... evde bi kahve içelim dedim.. kahve aynen üstüme döküldü.. sağlam haşlanıyordum kazak mazak çıkardım attım... tam odadan içeriye girdim.. ayağım takıldı bide yüzüstü yapıştım.. parmağımıda çatlattım.. şahane bitti yani.. yılbaşına bak....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? oha sen hangi fıkradaki hangi karaktersin :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 harbi fIkra gibi[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 estel'cim sen pişmiş_tavuk diye yeni bir hesap açtır bence kendine.. kafa mı buluyorsun anlayamadım yani o derece.. :) ekleme: geçmiş olsun zlorfw, doktora gidene kadar zorlama ki iç kanama yapmasın.. [hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. [Bu mesaj Sam tarafından 01 January 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 gecmıs olsun valla ne sans[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Pişmiş tavuktan fena ya.... allahtan restoranda yediğimiz hindi mideyi bozmamış.. bu sene kesin taraf değiştirip öbür tarafa gidecem... Ya da kendime bir zırh falan almam lazım. Şans mans yok bu sene....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar