Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıla Parmağım Kırık Girdim!!

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun.[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

benim başıma neler geldi neler yani.. anlatiim de dua edin halinize. bu sene kesin ölecem.

valla önce bi caddeye çıktık.. şöyle bi dolaşalım dedik.. baktık maytap savaşları var.. katıldık biraz bişiler attık falan... hayvanoğlu hayvanın biri taş attı.. bende şans tak benim sırta. ondan sonra neyse dedik kaçtık ordan.. gidelim içki alalım bari içelim dedik.. bi şişe safari aldık.. tam ben parayı ödedim.. fişi bekliyorum. hayvanın biri geldi safariyi çaldı kaçtı... kimse farkına varmadı. bari bişiyler içelim boş boş oturmayalim diye bi şişe baileys aldık.. o da bozuk çıktı arabanın biri çarpıyordu bana az kaldı.. arabadan da kurtulduk derken... evde bi kahve içelim dedim.. kahve aynen üstüme döküldü.. sağlam haşlanıyordum kazak mazak çıkardım attım... tam odadan içeriye girdim.. ayağım takıldı bide yüzüstü yapıştım.. parmağımıda çatlattım.. şahane bitti yani.. yılbaşına bak....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 01 January 2004 03:24 tarihinde demiş ki:
benim başıma neler geldi neler yani.. anlatiim de dua edin halinize. bu sene kesin ölecem.

valla önce bi caddeye çıktık.. şöyle bi dolaşalım dedik.. baktık maytap savaşları var.. katıldık biraz bişiler attık falan... hayvanoğlu hayvanın biri taş attı.. bende şans tak benim sırta. ondan sonra neyse dedik kaçtık ordan.. gidelim içki alalım bari içelim dedik.. bi şişe safari aldık.. tam ben parayı ödedim.. fişi bekliyorum. hayvanın biri geldi safariyi çaldı kaçtı... kimse farkına varmadı. bari bişiyler içelim boş boş oturmayalim diye bi şişe baileys aldık.. o da bozuk çıktı arabanın biri çarpıyordu bana az kaldı.. arabadan da kurtulduk derken... evde bi kahve içelim dedim.. kahve aynen üstüme döküldü.. sağlam haşlanıyordum kazak mazak çıkardım attım... tam odadan içeriye girdim.. ayağım takıldı bide yüzüstü yapıştım.. parmağımıda çatlattım.. şahane bitti yani.. yılbaşına bak....[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

oha sen hangi fıkradaki hangi karaktersin :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

estel'cim sen pişmiş_tavuk diye yeni bir hesap açtır bence kendine..

kafa mı buluyorsun anlayamadım yani o derece.. :)

ekleme: geçmiş olsun zlorfw, doktora gidene kadar zorlama ki iç kanama yapmasın.. [hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.

[Bu mesaj Sam tarafından 01 January 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...