Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 dün gece kocamla günlük resist çalışma ve lich doğrama seanslarımızı başarıyla tamamladıktan sonra minoc'u işgal eden jukaları mountlarından düşürmek için bola toplamaya, savage fort'a gittik. çok rulz bi aile olduğumuz için, girişimiz tabii muhteşem oldu (bi ara heallemeyi unutup kocamın ölmesine sebep oldum ama o sayılmaz :p bu minik aksaklığı hallettikten sonra) içeri daldık, kapıya yerleştik, geleni geçeni doğramaya başladık. sonra baktık bizi zorlayan bişey yok, aşağılara inip iyice geniş geniş takılmaya başladık. hatta savage abilerin boynuzlu olanlarına, hani belki gaza gelirler de bizi biraz daha zorlarlar diye hakaret bile ettik ama, işimiz daha zorlaşmadı hiç... bilmeyeniniz vardır, savage ırkı orclara düşman, bazıları orc maskesiyle geziyo. sanırım bir nevi ajan oldukları söylenebilir. orc kalelerine orc maskesiyle girip etrafı kolaçan ediyolar. bu taktiği bir kenara yazıp işimize devam ettik. birkaç dakika içinde bütün savage kalesi kontrolümüz altındaydı. trt haberlerindeki tadı yakalamak için ele geçirdiğimiz bütün suç aletlerini dizdik. pozumuzu verdik. kenara yazdığımız taktik akıllı kocamın kafasında bi takım pırıltıların oluşmasına sebep olmuş olacak ki, iki dakika sonra kocam bir savage olmuştu bile... o haliyle tükenmek bilmeyen savage’lardan birine yanaştı, bakalım fark edilecek miydi? bu arada ben de fikrin hastası olup, kendime bi savage kostümü edinivermiştim bile... denemeye devam ettik, bakalım kocamın sakalları dışında bizi eleveren bir şey var mıydı? hehe, bi tanesi vallahi inandı, yürüdü geçti yanımızdan. bakın aşağıdaki karede kendisini bizimle hiç ilgilenmezken görebilirsiniz :) bütün sırlarını öğrendikten sora evimize gittik. bi baktık kıyafet balosu var. bir arkadaşımız ogre kostümünü giymiş bizi bekliyor bile. başka biri de vendor kılığına girmiş iyi mi? kostümü çok gerçekçi olduğu için senseimi hemen tebrik ettim. sonra bi baktık mono da orda. velhasıl kelam, bi gün daha pek eğlendik pek :)[Bu mesaj Emaleth tarafından 30 Nisan 2002 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 aile albumunuzden bu nadide sayfayi bizimle paylastiginiz icin tesekkurleri bir borc bilirim efendim.. =)[hline][Bu mesaj dom tarafından 30 Nisan 2002 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Heheh bir ara kalede hiç savagE kalmadı, karımla ben tedbil-i kıyafet dolaşırken içeriye bi amca girdi. Biz "die human!!" falan diye üstüne atladık adamın war modda. Adam aynen terk-i mekan eyledi ona çok koptum ben ya. Negzel almışın resimleri karıcım aferim sana. *başarılı moderatör karısıyle gurur duyar*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Guzel . Te$ekurler..[hline]Cuamin linduva yassen megrille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 heheh süpermiş[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 lol yine ordayız, anılarım canlandı. up ayol up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 lake austin'in bi olayi yok ki. pingleri daha fazla, tamam ev spoti olabilir ama housing changeleri gelince atlantic'te de bos yer olacak. Atl overpopulated dersen fel'de oynarsin tek bizim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 fel cok zewklı walla...[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 vay görmemiştim bunu süpermiş :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 görmüştüm de "alakam yok ama 'hede was here' misalinde mesaj atayım" diyememiştim, diyesim geldi şindicik. grandmaster habercilik örneği.. :)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar