sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Angelus, 28 December 2003 23:16 tarihinde demiş ki: Bi ara karşı takım baya iyi geldi sabo vurdu direkten döndü,urza vurdu gene direkten döndü,sonra biri gene vurdu bu sefer babacum tuttu[hline]Rangermania ICQ ikisini de ben vurdum, önce defansa çarpıp direkten döndü, sonra bana yine pas geldi vurdum bu sefer üst direkten döndü çıldırdım ya deli oldum, cenabetim heralde[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bu arada şu benim uzaktan attığım gol var ya, işte onda angelus'un vurduğu topu testislerle kontrol ettim o gazla vurdum, o sayede gol oldu :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 :) abi bu arada maçın başında yüzüne top attım ben,kusra bakma yani,aşırtıyım dedim...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 lol sabo o top az da olsa cenabetligi almıstır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 yok ben alışığım 6 sene evvel falan küçükken ufacıkken 22-23 yaşında bi adamın 3 metreden vurduğu şut direk alnıma gelmişti yere yapışmıştım o zaman bu zamandır kafadan top yiyince bişey olmuyo :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ehhe Ben de küçükken bizim orda kaleciydim,abiler şut çekiyodu.Bi şut çektiler top bi yan direğe bi kafama bi yan direğe bi kafama gidip gidip geldi,sayamadım kaç kere.sonra yere oturdum kaldım öle:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 vah yavrum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Angelus, 28 December 2003 23:20 tarihinde demiş ki: Babacum'un sol ayakla koyduğu,direği yalayıp geçen voleyi de unutmayalım...[hline]Rangermania ICQ sol ayağım iyidir... bilen bilir[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: fizban, 28 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki: bi de aynı ismi lazım olmayan arkadaş ben defans yapamıyorum dedi, sabo da e ofans da yapamıyosun dedi orda iptal oldum[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage yalan mı? :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Vay beee. Amma övmüşsünüz şu kenderi beah. Bi dahaki maçta karşı takımın kalesinde kim vardı bilmiyom ama orda kesin ben olmalıyım ki şu kenderle bi kapışalım :rock:[hline]Gunerguler, 22 December 2003 13:17 tarihinde demiş ki: BonePART sen kimsinde kapıyı gösteriyon yattım yere allahım ne adamlar var ya kapıyı ben sana gösteriyim bari o zaman yav Holyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yaw hem 11 kişi oynamışınız hem de önceki maçlarda yapmadığımız kadar geyik yapıyonus ayıp kardeşim ben de varım ha bundan soraki maça ayarlayın kalamışı kalabalığız bu sefer :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sabo bi oynamadik dagitmissin takimi be olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 oha urza sana diyecek birşey yok, karşı takımdan silth bile "pas ver, paslı oyna" falan diyodu sana. bunun ötesi yok hehe. bi de 3-4 golünden zaten 3'ü boş kaleyeydi ben ve phalanx asist yaptık onlarda da. bi de phalanx ismi lazım olmayan oyunculardan dolayı maça küsmüş diyosun da, sen kendi ismini de lüzumsuz görüyosun :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 29 December 2003 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 lol be bı gelmedık maca neler olmu$ :p kacırdık nese oss sux![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: LvL_Sabo, 28 December 2003 23:32 tarihinde demiş ki: yok ben alışığım 6 sene evvel falan küçükken ufacıkken 22-23 yaşında bi adamın 3 metreden vurduğu şut direk alnıma gelmişti yere yapışmıştım o zaman bu zamandır kafadan top yiyince bişey olmuyo :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza ilkokul 5 de mahallede maç yapıyoduk eleman penaltı atıyodu eleman dedigim mahallenin en ayısı 17-18 yasında falan ozaman feci sert sut atan bi dana bi kodu direk alnımda ayıldıgımda sırt üstü yatıyorum kale içinde tepemde 3-4 kadın elde kolonyalar falan etrafta coluk cocuk herkes bakıyo :)[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Desene tüm paticik alışık bu şutlara:)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 angelus, benim bağışıklık sistemi unutuyodu bu şutları tam, sen hatırlattın saolasın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ne demek abi,dükkan senin :P[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 abi şu olayı her perşembe fln bi ayarlasak maçlar çok daha zevkli geçer kondisyonumuz ii olur çünkü :] ha bi de zaten v8de çok kişi olcaımız için kalamış ayarlansa ve 7vs7 olsa ii olur hatta şu yılbaşı geçsin v8 in hazırlıklarına başlialım bence çou kişinin bu dönem sınaw dönemi diil sanırım[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 v8 ne be abi? arabamı bu v8 v6 falan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 2-3 hafta sora bi maç ayarlarsanız ben de varım kesin daha sora konuşuruz[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 lol daa yeni farkettim haeh neyse bole bi soru sormadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 olabilüüü[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 senin gibi klas bi futbolcuya hastalık falan nedir ki fizboz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar