Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 EN GÜÇLÜ MELEKLER, EN DÜŞÜK PİNGLER, EN SÜPER RAREİTEMLAR, EN SÜPER QUESTLER, EN MÜKEMMEL EĞLENCELER, EN GÜZEL ANLAR, EN MUTLU YENİ YILLAR, DAİMA SİZİNLE OLSUN! YENİ YILINIZ MÜBAREK OLA! :)[hline]Gerçek Dünyada World Save Yoktur, Dünyanız Göçünce Geri alınmaz, Her parıldayan şey altın değildir, Her gezgin kaybetmemiştir yolunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 ehaha ilk ben okudum:P [kefal rulz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 İkinci kefalde geldi dayanamadım bende okudum itiraf ediyorum :) Mephisto yalnız değilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 BU topiği yazanın daaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Ve buraya sazanlıyanın... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 daaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Mephisto bizden başka sazanlıyanlarda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 $ahsen iki kere kefaLLendim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Fizbanda katılmış aramıza kefal team :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 bende8)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Takım genişliyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Daha 3 kişi lazım takımı kurabilmek için ha gayret son kişiye süpriz hediyelerimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 hell yeah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Ehe zaten girerken böyle birşey olcağını bildiğimden kendimi sazan olarak görmüyorum :) Bendede böyle bir yıl başı kartı varda .) Ön yüzünde " Senin,ananın,babanın,sülalenin ..." Arka yüzünden "Yılbaşını en içten dileklerimle kutlarım " Herkesin yılbaşı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ianTHEian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 terler aktı girerken okuyunca rahatladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 HEPİNİZE YÜREKTEN SEVGİLER ehue *fizbo koptum okuyunca :D*[hline]Gerçek Dünyada World Save Yoktur, Dünyanız Göçünce Geri alınmaz, Her parıldayan şey altın değildir, Her gezgin kaybetmemiştir yolunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2001 tataaaaa 00:00 mı acaba forum saati? :)[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Sam bu yıl biraz daha erken davranıyım :) Bknz: Topiğ ilk Msjım[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 bende buradayım[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 lol bu ne ya zaman kavramımı kaybettim bi anda dedim aha yeni yıl olduda kaçırdımmı..[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 heh ben geç kalmışım, tekrar okuyorum belki tutar bu sene :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 cümlemizin :)[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 2001... işte bir yaprak daha...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Eheh Walla Sizinde yeni yiliniz kutlu olsun (Kendim İciin Bi Balik ciftliginde yer ayirtmak istedim birden :P)[hline]L.E.Q.U.I.E.R.A.: Lifelike Electronic Quadruplet Used for Intensive Exploration and Rational Assassination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 eski yılın neyini ugurluyos ehe kafir işleri bunlar :P :rock:[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Falmes Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar