bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 300 bin$ Steau Bukreş ten kiralandı. Lucescu eleştirildi kendi futbolcusunu getiriyor diye. Ama iyi olunca 3 milyon $ bonservisi alında 3 yıllık kartallı oldu. Dünde gösterdi tüm yeteneğini. Beşiktaş ın gol dişlisi. Pancu çıkınca kartal gol atamıyor. 90dk koşuyor. Her yerde görev alıyor. Defansa geliyor aynı atakta forvete çıkabilir. Adam yorulmuyor. 3-5 kişiyi orta sahadan topla koşmasına rahmen çok rahat geçiyor. Yerden ayağa ortaları harika. Uzaktan şutları müthiş. Pancu sen nesin böyle? Yeni bi maradona doğarmı sizce? Ben bi Hagi yi gördüm birde pancuyu. Hagi den daha iyi olabilir mi sizce?[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 olamaz ama çok iyi olduğu ortada pancu ownz[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Oha yenı bır Maradonamı? Dahada neler.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Tamam ya maradona olamazda :=) Ama harika adam. AYrıca Lazio maçında Beşiktaş ı yine Pancu sırtladı ...[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Pancu yu ben beğenemedim dün.Nedense çok şova yönelik ve şahsi oynadı bazı yerlerde.Lucescu boşuna sıvamadı adamı kaç kere.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Bence de sırtladı...Orta sahayla forvet bağlantısını o yaptı sadece..Defanstan top taşıdı..kritik müdaheleler de bulundu...Adam iki ayağına da çok hakim,tekniği iyi,bitirici vuruşları da iyi,kolay adam geçiyo,her mevkiide oynuyo..Kaleye koysan "tamam" diyecek nerdeyse..Bundan iyisi şamda kayısı...Belki hagi gibi yetenekli değil ama ondan daha çok takıma katkısı var...ve de ADAM GİBİ ADAM..her yanıyla dört dörtlük,beşiktaşa yakışır bir futbolcu..[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Beşiktaşımızın golü...9 numaralı formasıylaaaaaaa....DanieeeeeeeeeeL..PANCUU!!!![hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 belki avrupa futboluna adını yazdıramaz , ama kendini bozmaz ve sezon başındaki gibi oynarsa türk futboluna adını yazdırır pancu... takdir ettiğim futbolculardan biri , bozmaz umarım kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Szasstam, 14 Mart 2003 18:03 tarihinde demiş ki: belki avrupa futboluna adını yazdıramaz , ama kendini bozmaz ve sezon başındaki gibi oynarsa türk futboluna adını yazdırır pancu... takdir ettiğim futbolculardan biri , bozmaz umarım kendini... Kendini bilen alçakgönüllü,geçimli b ir adam..oyundan çıkarken nouma'yı nasıl kucakladığını hatırlayın(tanışalı 1 ay olmuşken) böyle adamlar lazım takıma...Efendi olacak önce...Pancu gibi..[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 görevini +'sıyla yapan bir adam, beşiktaş için büyük ikramiye valla yani lucescu birçok futbolcu getirdi türkiyeye ama pancu gibisi çıkmadı bir hagi, maradona olamaz ama türkiye liginin en iyi futbolcularından şuan[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 I love you pancuuu takımda en sevdigim adam tapıyorum eheh 100. yıl formamın arkasına da pancu yazdıracagım. 100. yılı hatırlarken en cok hatırlamak istedigim oyuncu o cünkü cok seviyorum bir maradona hagi degil tabi ki ama ben bu tür oyunculara tapıyorum sahsen. adam hem kosuyor hem calım atıyor hem sut cekiyor hem asist yapıyor. teknigi hagiden cok daha az ama cok calısıyor. tapıyorum bu adama dün bence kötü oynadı. tabi kötü derken pancunun normal oyununa göre kötü yoksa serdar fln varken pancuya kötü demem :) bayaa bi kendine oynadı dün ama normal karsılamak laızm. ben oynasam italyada lazioyla ben de oynardım kendime valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Lazio macında Bjk'yı Panco mu sırtladı? Sız macı ızlemedınız galıba,son derece kotuydu Panco.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Simofle, 14 Mart 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Lazio macında Bjk'yı Panco mu sırtladı? Sız macı ızlemedınız galıba,son derece kotuydu Panco.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- yanlışın var "panco" ayakta duran ve takımı taşıyan adamdı...[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Beşiktaş kaleye 4 şut çekti 2 side Pancu dan geldi. Bence pancu dün yine iyiyidi. Sanırım siz dikkat etmediniz. Pancu beşiktaş ın en iyisiydi dün[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Nukem Bjk'nın en ıyısı Ronaldaydı bence,panco 2 sut cekı dıye takımın en ıyısı dersenız,ronoldaya haksızlık etmıs olursunuz[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Simofle, 14 Mart 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Lazio macında Bjk'yı Panco mu sırtladı? Sız macı ızlemedınız galıba,son derece kotuydu Panco.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Her maçta full performans gösterebilirmisin ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Daha adam geleli 1 yıl olmadı o kadar iddalı konuşmayın hagiden daha büyük işler yapabilir Türkiyede ben inanıyorum hem hagi kadar tecrübeli bi oyucu da değil onun kadar iyi olabilmesi için biraz zaman wermek lazım, ama allah vergisi yeteneği war adamın,muazzam bi adam çok dengeli akıllı bi oyuncu[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Hagi geldiğinde 30 yaşındaydı ve Barcelona dan gelmişti. Pancu daha 26 yaşında sanırım. Hagi nin yeri pek doldurulucak gibi değil ama şu an için Pancu en büyük aday. Serdar da iyi oynadı. Fakat tek hatasında gol yedirdi takımına[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: theKingpin, 15 Mart 2003 01:29 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 14 Mart 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Lazio macında Bjk'yı Panco mu sırtladı? Sız macı ızlemedınız galıba,son derece kotuydu Panco.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Her maçta full performans gösterebilirmisin ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Ben sadece son mac ıcın konustum,bazı kısıler sahanın en ıyısı fılan demıste ona karsı yazdım onu,yoksa tabıkıde her mac super oynayamazsın ama bır gercek var,maradona ya da hagı gıbı oılması ımkansız 100 yıl daha futbol hayatı olsa,40 fırın ekmek yese yıne olamaz panco[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Simofle, 15 Mart 2003 14:24 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 15 Mart 2003 01:29 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 14 Mart 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Lazio macında Bjk'yı Panco mu sırtladı? Sız macı ızlemedınız galıba,son derece kotuydu Panco.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Her maçta full performans gösterebilirmisin ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Ben sadece son mac ıcın konustum,bazı kısıler sahanın en ıyısı fılan demıste ona karsı yazdım onu,yoksa tabıkıde her mac super oynayamazsın ama bır gercek var,maradona ya da hagı gıbı oılması ımkansız 100 yıl daha futbol hayatı olsa,40 fırın ekmek yese yıne olamaz panco[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Abartalım ama bu kadar da değil...[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 arkadaslar basarıyla yetenek aynı degil. ben inanıyorumki besiktasta kalırsa hagi kadar basarılı olabilir. ama unutmamak lazım ki haginin basarısı zaten en üst nokta gibi birsey :) daha önce de dedigim gibi hagi kadar yetenekli degil ama benim en sevdigim oyuncu tipi ve ayrıca karakter olarak da cok seviyorum :) I LOVE YOU PANCUUU I LOVE YOU PANCUUU I LOVE YOU PANCUUU[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Pancu karakter ve potansiyel açısından türkiye'ye son yıllarda gelmiş en iyi yabancılardan..Bu tartışılmaz...Adam gibi adam topçu gibi topçu...[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar