Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Sözlüğü bulamıyorum Pati nedemek ingilizce Claw Pençe demek Pati pati?[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 www.zargan.com her derde deva[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 eh cevap gelene kadar kendi patimi çizdim:) yani uyduruğu aldım editledim güzelini yaptım[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 3 dakkada mı? verdim ya cevabı paw işte..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 eeth 3 dakikada:) devamını yapamadım ama paticik için bişi ayarlıom gene[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Röööh sığmıyor lan bu:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 paw[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Chemical, 28 December 2003 18:07 tarihinde demiş ki: eh cevap gelene kadar kendi patimi çizdim:) yani uyduruğu aldım editledim güzelini yaptım[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! anında cevap istiyor adama bak lol ya sabır[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 patiye o yakışır dimi[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paw paw... Pow Pow vardır birde. Barış zirvesi manasına gelir kızılderililerle amerikalılar arasında[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
banshee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Pow ayni zamanda prisoners of war savas esiri anlamina gelir. Eskiden bi de bu isimle bir oyun vardi...[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben ne diyorum deminden beri, paw demedim mi? hayret bişi lölö yapmayın öyle
regulus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 pençe claw bir oyun vardı hatta captain claw diye hehe tabi bu kaptan kediydi köpeklere karşı savaşıyorduk :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 paw pati claw pençe bu kadar basit.. paticik de pawy diye saçma birşey söylüyüm ben de..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Alexi_Septimus, 28 December 2003 22:31 tarihinde demiş ki: Pow Pow vardır birde. Barış zirvesi manasına gelir kızılderililerle amerikalılar arasında o pow vow ya da pow wow değil miydi? yanlış mı hatırladım acaba?[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 paw parents are watching demek yanlışınız var.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 paw paw, çocukların olmayan silahlardan kurşun çıkarken çıktığını vurguladıkları ses olması gerek[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paw heralde cünkü bi ara monkey's paw die bi kitap okumustuk okulda ordan hatırlıyorum..[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem...
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: regulus, 29 December 2003 17:06 tarihinde demiş ki: pençe claw bir oyun vardı hatta captain claw diye hehe tabi bu kaptan kediydi köpeklere karşı savaşıyorduk anılarım canlandı oyunu hatırlayınca[hline]
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Alexi_Septimus paw paw çinlilerde babanne yada anane lere çocuklar tarafından denilen takma isim. Pawda pati pençe felan değil (bknz. Monkey's Paw)[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Öne çıkan mesajlar