Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Internet cafe'de sorun çıktı herhalde dur bir daha yazmayı deneyim: Başlık: Yılbaşında Ankaralılar ne yapacak? Ya da benden bir teklif. İçerik: Her yılbaşında, tanıdığımız bir resturanta giderdik. Hep aynı resturant. Hep aynı yere gitmekten sıkıldım ben de.. Ayrıca babamın arkadaşı ama kızı bizim okulda ve hiç sevmediğim biri olduğundan, paticikleri eve kapatıyım eğlenelim diye düşündüm. İşiniz gücünüz yoksa, veya iptal edebilecek durumdaysanız, mutlaka gelin beklerim.. Evde internet, pc'min kasası ve tabu, monopoly vs dışında herşey var. 2 kat ev. 3 tane WC, 3 tane TV, DVD, ses sistemi var. Köpeğimiz Ayk var. Evde her tarzdan müzik cdsi ve kasedi var. Bir sürü DVD ve VHS var.. satranç, milyarder, milyoner gibi oyunlar var. Belki o zamana kadar monopoly de alırım.. PC Kasasını getirebilen varsa evdeki telefon kablosuyla fax-modem üzerinden bağlanabiliriz. Bir sürü oyun var nasıl olsa. Eğer gelmek isterseniz (ki ben isterim) özel mesajdan veya burdan söyleyin hocam. Ha bir de cep telefon numaram: 0533 246 35 51 (mesaj atarken nickinizi de söyleyin)[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 December 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bu teklifi kaçırmazdım Ankaralılar! bide benim makinemi bozuk senin yazılarda tr karakterlermi coşuk anlayamadım[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 umarım düzelmiştir yukarda düzeltmeye çalıştım [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 December 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Burda olsam gelirdim de burda deilim istanbula gidicem :([hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bekleriz :) neyse ben kaçıyorum acelem var, şebnem ferah konserine gitçem..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bakıcas bakalım baya bır kıtle olursa eglencelı bısıler dusunebılırım :D[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Katılım yeterli olursa bakalım arkadaş ile gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bende konyaya gitmeyi düşünüyorum olmazsa içerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Hepberaber fena fikir değilde yani. [Bu mesaj Moncain tarafından 20 December 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ah! Ben de Denizli'ye gidecegim :( Ankara'da olanlar kacırmasın bence, ev ortamı gibisi yok! Ben Denizli'de ev ortamı bulsam dagıtacam ortamları da :) Ankara'da olsa kesin gelirdim ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ankara'da olsam gelirdim walla :) Bu arada Senin evdeki Pcye ne oldu ya? Benim haberim yok.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Valla ben artık istanbulda yaşadığım için meelesef katılamıycam : sizlere ii eğlenceler şimdiden[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 valla bende arkadaslara söz verdim yoksa cidden gelmek isterdim.iptalde edemem .tşk teklif için.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 herkes büyük bir katılım olursa gelirim diyor eeheh en az 10 kişi bunu söyledi.. :) ee büyük katılım oldu.. ama gelmez kimse :([hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Gelemem :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 outtrader da geliyormuş süper[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bonec içki veya gürültü sorun olur mu? onlar olmazsa yannız ben yokum bangir bangir muzik dinleyip sarhos fln olmamiz lazim yani![hline]no expression no tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 gelin gelinm kim olursanız olun yine de gelin (höö?)[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Outtrader, sanerixx gelcekmiş. apache ve arkadaşı gelcekmiş. soulbringer gelcekmiş. wanderer, mcfrenzy felan da gelcek sanırım.. nolur kesin birşey söyleyin bana. gelmenizi istiyorum. ama fikrinizden cayıp hiçbiriniz gelmesse evde boş boş oturmayım..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ankara'da olsam bişeyler yapardık bilirsin bone ama elimden gelen hiç bir şey yok ama zahmet edip bandırma'ya bize kalmaya gelirsen o ayrı eheh[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Bonecrusher, 23 December 2003 14:29 tarihinde demiş ki: gelin gelinm kim olursanız olun yine de gelin (höö?)[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. ahahaha :)))) Konya :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Cenaze kaldırdık bugun halamı o yuzden benım gelmem cok ama cok sallantıda bır durum oldu kusura bakmayın...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 mcfrenzy ve arkadaşı geliyormuş.. wanderer ve kharon gelmiyor.. diğerlerinden ses çıkmadı..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 outtrader geliyor.. başka?[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Benim ark gelemiyo bone :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar