sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 böyle bir dizi vardı, 13 bölüm sürdü sonra yeterli rating alamadığı için bitti mehmet aslantuğ müjdat gezen betül şahin oynuyodu (şu yılan hikayesindeki 2. plandaki hatun) bir de şu anda trilyon avını sunan adam oynuyordu anlayacağınız kadrosu gayet güzeldi. ben çok severek izliyordum, senaryosu falan gayet güzeldi bence. merak ettim sizlerden bu diziyi izleyen var mıydı diye ve düşüncelerinizi öğrenmek istedim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Biz ailecek izlerdik. Çok kaliteli bir diziydi. Son bölümde yanılmıyorsam Mehmet Aslantuğ bir yerlere kaçtı ama tam hatırlayamıyorum. Ama şu an yayında olan benzer dizilerden çok daha iyi olduğu kesin. [Bu mesaj WinterWolf tarafından 24 December 2003 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya bence de güzeldi ama sonuçta adamlar için rating önemli, dizileri izleyen kesimin büyük bölümünü ev kadınları oluşturduğundan, ve onların böle karmaşık dizilere de kafaları yetmediğinden veya zevk almadıklarından, aşk dizilerini daha cazip görmelerinden, şuan yayınlanamıo[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bencede çok güsel bi diziydi ve Betül Şahin'in güzelliği dikkat çekiyordu.Ayrıca bi üstteki postta arkadaşın dediği gibi karmaşık bir diziydi ve bana çok zevk veriyordu. Çünkü sonucu düşünmeye çalışıyorsun diğer diziler gibi bütün olaylar çözülüp gitmiyor bağlantılar kurmaya çalışıyorsun ki bu benim çok sevdiğim bir olaydır.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 başka kimseler izlemedi mi?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ben izlemiyodum ama Mehmet Aslantuğ'un başka bi dizisi vardı ATV'de Sıcak Saatler diye, onu bayağı bir süre izlemiştim. Arzum Onan'la birlikte oynuyolardı. Sonra evlendiler zaten :)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bende ızlerdım severdım ıste sonra ansızın kaldılar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mehmet Aslantuğ un hırsız olduğunu komiser(trilyon avını sunan) anlıyordu. Yarın evine baskına gelicez diyor ve kafasını pencereye doğru çeviriyordu. Mehmet Aslantuğ da arabaya atlayıp uzaklaşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Ben de izliyodum o diziyi,çok da güzeldi..yine atv'de baba diye dizi vardı geçen sene.onu da devam ettirmediler...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 baba dedin de, süper baba ne güzel bi diziydi ya... tey tey[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Tek dizi tutarim o da Mahsun Kırmızıgül2 ün dizisi. Ne güzel kaldırdılar yayından diye sevinmiştim 2 hafta önce ilk bölümünü tekrar gördüm TVde. Iyyyy kusasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Kaliteli dizi olduğu 13 bölümden sonra bitmesinden belli. Standart dizi formatı 13 bölüm zaten uzarsa Dizi olmuyor Bizimkiler oluyor. TV memuriyeti ehe.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar