edi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hmm kura falan gibi biseyse 1) kitap 2) sevyosa mesela cizgi roman albumu falan 3) atki eldiven bere 4) parfum 5) ajanda kalem 6) cd/ kaset 7) bi sise viski, ya da rom vs 8) kazak, gomlek bunlar alinir, risksiz tehlikesiz hediyeler o prezervatif diyenlerin de agzina biber surule :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Kalpli yada Mickey ' li Boxer ?[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 16,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 edi'nin söylediği 2,3,4,6,7,8 no lu maddeleri zevkle kabul ederdim yani özellikle 7 :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sen söle ama çok uçma yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: edi, 24 December 2003 20:40 tarihinde demiş ki: 2) sevyosa mesela cizgi roman albumu falan oo ewt bana bi spiderman/batman/x-man serisi fln alınsa çok mutlu olurdum mesela[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yanımda kız arkım olucak hediye istemem takriben 20 yılbaşı. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 oraya 8 tane alternatif yazdim fiyatca ucuk olmayan, al birini iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Yilbasi icin gecerli hediyeler arasinda en cok hediye sepetleri makbuldur.. (Avusturya shiraz'i,californiz cabarnet'iveya rhone saraplarindan birinin kondugu cikolata ve kuru yemis dolu sepetler bunlar) Ama hediye sahbinin yasi'nin 16 oldugu goz onunde tutulursa *playstation2 oyunlari olabilir *kitap onermem bu yastakiler nefret ederler yilbasinda bu tarz hediyelerden *parfum olabilir *senin butceni zorlamicak sekilde onun devamli giyindigi magazadan hediye ceki olabilir *sewdigi bir sanatcinin yada muzik grubunun konserine bilet olabilir....(eger bu donem icinde denk gelirsen) *futboll macina biletse benim bildigim ve bir erkegi en cok mutlu eden hediyelerden biridir.. Bu arada kolay gelsin sana cunku arkadasa hediye almak kadar insani kasan bir olay yok tur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 İlgilendiği şeye göre fazla büyük olamyan bir hediye al. Beğendiği bir grubun albümü ya da bir kitap. (ıyy bana biri kitap alsa suratına fırlatırım :-P ) Bere, atkı ve parmaksız eldiven olayı kış aylarında süper bir kombo oluşturabilir. (biri bana alsa keşke :) ) Eğer erkek olsaydın direk boxer alıp munzurluk yapmanı tavsiye edecektim. (bir kaç ark a doğum günü hediyesinin yanında ek olarak kalpli boxer hediye etmiştik :) ) Süs eşyası bence alma erkekler bu konuda pek ilgili olmuyorlar. Sen en iyisi bir kitap al. :) (harry poter :D )[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Güzel bir kalem sole baba kutusunda felan parker olur cross olur vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: PiNk, 24 December 2003 20:57 tarihinde demiş ki: *sewdigi bir sanatcinin yada muzik grubunun konserine bilet olabilir....(eger bu donem icinde denk gelirsen) ahahah! bana bile 'uf keşke sevgilim falan olsaymış' dedirttin!:) 50 milyon kaybetmekten kurtarırdı beni.[hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 walla yazdıklarınız arasından en çok neleri beğenirim. güzel bi parfüm olabilir.sanırım şu anda çarşı'da bi kampanya var.Armani He 100ml parfüm,50ml Aftershave, 50ml şampuan 80 milyon.bence süper fiyat.ben kendime hediye olarak almayı düşünüyorum walla :). sonra güzel bi kitaba çok sevinirim.yada bi şişe viskiye sevinirim.gömlek kazak falanda olablilir. ama bugüne kadar en güzel ikinci :-) hediyem bi taraftar takımı oldu. Tennesse Titans'ın Forma ,Şapka, Mont kombinasyonu. cidden güzeldi boxer çok klasik bi hediye.bence alma.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 topicde erkekler e sorulmus soru edi ile pink de cevap vermiş :) neyse cnm sağlık olsun ortam bozuyo kızları üzüm üzüme baka baka :P simdi efenim kız arkım bana ne mi alsın hmmms kafama peruk alırdı herhal bende siee derdim ama gülerdim de :) amy lee , şebnem ferah posteri faland aalmaz simdi kıskanır kolye bileklik falan olabilir mesela çok güzel bi anahtarlık da olabilir hem kullanışlı hemde hoş bişi.. bilgisayar kulanıyosa web site yapcam diye didiniyosa onun adı soyadına domain name tescillet 1 yıllık falan :) parfüm falan alcaksan armani deodorant var siyah kutulu çok tatlı yazın cıktı piyasaya bende var memnunum cok hoş kokuyo 45-50 kaat civarı idi sanırım sigara falan içiyosa, zippo falan al :) daha aklıma baya bişi gelir de...[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ohoo kurada filan çıktıysa hiç 50 milyon filan harcama. yazdıklarından da belli pek yakın arkadaşın değil gibi zaten. git yakın arkadaşından sevdiği türü öğren ve kitap al bence. yani burada tam da cevap verilemez bence yakın arkadaşına sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sigara ve alkolle ilgili hediyelerden kaçın da prezervatif bile alabilirsin.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya bi kızdan alınabilecek en güzel hediye onun sevgisi olabilir daha ne olsun[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Erkekler her hediyeyi beğenir[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 erkek konuştu.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ahaha yiyosa begenme :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 lol :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 kız arkı varsa onların başbaşa bi yerde buluşmalarını sağla. yoksa sen sevgilisi ol bi gece. O da olmazsa kadın ayarla. *ortamdan çekilir*[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 diyosun ki yani abazalaştım son zamanlarda kusra kalmayın?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... [Bu mesaj Aegean tarafından 24 December 2003 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ne yani sana kadın ayarlasalar doğum gununde hoşuna gitmez mi? :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 parfum iidir ole cok buyuk bişi istemezdim[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar