d3nois Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ewt...dediğim gibi hem merak ettiğim için hemde almam gerektiği için soruyorum...yılbaşında bi erkeğe almam gereken bi hediye var ama ne alcamı bilmiom..önce sizin nelerden hoşlandınızı bilmem gerek..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Parfum dısında hersey olabılır. Gına geldı cunku.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bahceliewler'de bi Doublex villaya hayır demem dorusu ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sen 500 mılyonluk hedıye aldın dıye, karsı tarafında sana boyle hedıyler almasını bekleme bence.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ama bu sefer zorunlu almam gerekiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 kol saati olabilir mesela[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 *!gözlerine inanamaz* Ben açıkçası yılbaşı akşamını beraber geçirmekten başka birşey beklemem.. ama ne hediye alabilirim sorusu biraz havada kalıyor.. düşünürsen herkesin istekleri, zevkleri, beğenileri farklı.. (böyle bir reklam vardı galiba aynen bu cümleyle.) neyse dediğim gibi ben kendi adıma maddi değerden çok manevi değeri olacak birşeyi tercih ederdim.. ne biliim elini cabuk tutabilirsen bir bere ya da atkı vesaire örebilirsin :p[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sewdigi $arkıcının albumu flm olabilir ... Ben mutlu olurdum msl ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Ya ölün be... ne ayı communitysiniz..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 süt alsam olurmu acaba.. boyu çok kısada:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 soruyu soran insana, sorunun soruluş şekline vesaire bir bakın.. sizce bir kız erkek arkadaşına yılbaşında prezervatif hediye edebilir mi ya.. Evet cinsellik doğal bir dürtüdür ama dürtülerini bastıramayanlara da biz zaten hayvan diyoruz.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: deniss, 24 December 2003 19:56 tarihinde demiş ki: süt alsam olurmu acaba.. boyu çok kısada:P neyin ???[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Uygunsuz.... Ağdalı Türkçemizide sağa sola çekiştirmeyin süner.. kızı topic açtığına açacağına pişman ettiniz. Böyle ayı bir community diildik ne hale geldik ya.. cık cık cık... *! Bastonuna dayanarak kenara çekilir.*[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hediyeyi almam gereken kişi.. ama öyle yakın arkadaş fln diil sadce zorunluluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Hiç farketmez hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan hatırlanmaktır.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 şimdi eğer sınıfta kura türünde bi zorlama hediye olayı varsa ona göre cevaplarda verelim ama sevgilin felansa romantik bi yılbaşı gecesi yeter de artar yani, öbür türlüyse ve bu erkek herangi biriyse parfüm en uygunu gibi sanki, sevdiği bi grubun kaset/cd side olabilir[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Silthanas, 24 December 2003 19:51 tarihinde demiş ki: tabii ki prezervatif.. ak$ama televizyon kar$isinda teke tek'i izlerken dumur kalmayalim diye verebilecegi en guzel hediye bu olurdu...[hline]Külliyen Yalan... Cıplak daha iyi . Ne prezervatifi :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 aegean malesef aynen öyle..kurra gibi bişiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Deli333, 24 December 2003 20:08 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 24 December 2003 19:51 tarihinde demiş ki: tabii ki prezervatif.. ak$ama televizyon kar$isinda teke tek'i izlerken dumur kalmayalim diye verebilecegi en guzel hediye bu olurdu...[hline]Külliyen Yalan... Cıplak daha iyi . Ne prezervatifi :) Ne Fantezileriniz var ya . Kız sevgılısıne prezervatif alıcak da... yok sevgiliside doğum kontrol hapı alıcak tam olucak :) [hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions [hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 şu açtığında cingıl bels melodisiyle öten kartlardan al. o kadar sinir bozucu oluyolar ki, bi daha alan insandan yılbaşında asla bişey beklemiyosun. madem zorunluluk karşındakinin hoşuna gitmesini pek umursama, hem seneye bi zorunluluktan kurtulmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 erkek deyince millet hemen "aaaaaa sevgilisidir kesin" hipotezinin üstüne makaleler yazmış ahahahaha[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Aegean, 24 December 2003 20:04 tarihinde demiş ki: sevdiği bi grubun kaset/cd side olabilir[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... auha bi kere bir arkadaşın doğum günü vardı bütün herkes anlaşıp Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur kasetleri almıştık :D[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 benim de aklıma sevgilisi gelmedi değil ilk önce ama emin olmadan prezervatif ve anlam & önemi konusuna girmezdim.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 nilciğim gelsin yeter...ama yaş itibariyle gelemez. babası var:([hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bir kız arkadasım bana anahtarlık almıstı yılbasında.ilk baslarda ondan sogudum ve sonra onun dogum gununde de hediye almadım:) orjinal bir sey alsaydı hadi neyse kendi yapmıstı. her erkegin zevki farklıdır.bence cocugun yakın cevresiyle konus:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar