Loading Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bana çok ters geliyor. Forumlarda bu gayet normal sonuçta birbirini gerçek hayatta tanımıyanlar var ama gerçek hayatta arkadaşına nickiyle hitap eden insanlar var.Mesela -oo loading naber?,Bu ne demek ki?Benim bir ismim var ve ben o ismi kullanıyorum,niye bana ismimle hitap etmiyosun? Bu nickle hitap edilmesi olayını tamamen bir özentilik olduğunu düşünüyorum ve böyle insanları görünce rahatsız oluyorum.Lütfen gerçek hayatta arkadaşlarınıza isimleriyle hitap edin.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 kim nickleriyle birbirine sesleniyorki özenelim? yani özenmek zaten var olan bir kavramı evirip değiştirip veya kendisine transpoze ederek uygulamaktır. nerde görülmüş?[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bana babacum diyebilirsiniz evlat özlemimi gideriyorum :) tabii takma adım "rambransdantana" olsa ya da "Muscle_Boy" olsa istemezdim :) bir de şu tarafından bak... babama yıllardır arkadaşları "pır salih" derler "kaptı kaçan" derler takma ad ne de olsa gerçek hayatta kullanılmasında bir sakınca olmaz... yukarıdaki gibi örnekler hariç... -naber lan masıl boy! -grrrrrr[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 evet takma isim ayrı bişey. mesela bana havuç diyenler olabilir mümkün , saçım kızıl çünkü. ya nickim havuç olsaydı evet mümkün idi.. ama ne bileyim yani bana "kral" diye hitap edilmesini istiyorum ne yapacağız[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Gercek hayatta pembeyi cok kullandigimdan dolayi takilmis bir lakab benim nickim ... O yuzden ben istesemde istemesemde boyle cagirirlar.... Ama sorun yok yani buyutulcek bir olaymidir bu...?
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 nickle hitap etmeyi ben de sevmem ama lakaptan iyidir.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 nick.name : i., f. lakap, takma ad, rumuz; f. lakap takmak[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bence nickle hitab etmek hoş oluyo sonuçta netten adamlarla tanışırken o isimle tanışıyosun nette de öle hitab ediyosun e aklında da öle kalıyo gördüğün zaman da nickiyle hitab ediosun[hline]a.k.a "bay bomba"
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 İnsanlara kısaltma adlarıyla (örn: ibrahim - ibo, mustafa - musti) hitap etmekten nefret ederim.Bence gayet saçma.Ebeveynleri ona bir isim vermişler, ki kişi o ismi kullansın diye. Nick olayına gelirsek, eğer ilk önce nette sonra gerçek hayatta tanışdıysam, yapabildiğim kadar gerçek ismini kullanırım, ama genelde nick'ini kullanırım, ne de olsa o daha çok aklımda kalıyor. :)[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim [Bu mesaj Saeros tarafından 27 December 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Banada bazı arkadaslarım eski nick'imle gelip hitap ediolar sarsıyorum karizmayı![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bazen zlorwf okulda aket naber diye geliyo ama napalım küçük daha[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
AMO Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Kardesım,amcam,enıstem,dayım dahıl benı herkes AMO dıye cagırır memnunum[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 beni amo diye çağırsalar ne düşünürdüm bilemiyorum[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Natural Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 banada yapılmasına gıcık olurum lan NEYÇIRIL sen Doğal değil misin lem eheüehüeüehgüeühe geyiği...obaa jedi'a bak döner yiyo yavaş ye boğulcan eheüehüehüeüe...geyiği[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: fizban, 27 December 2003 22:15 tarihinde demiş ki: bana sınıf arkadaşlarım fizban der bazen, memnunum, özentilik de değil, var mı ötesi ?[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage bazen mi? :) gerçi doğru,fizban denmiyosa fizboş fln diyoduk:) ya da fiz'den teremiş her türlü sözcük:)[hline]Rangermania ICQ
AMO Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ben alıstım bı de benım heryere nıck ımı yazma alıskanlıgım war defterımın her yerınde ve okulun muhtelıf yerlerınde amo yazıyo :D[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 sadece kendi defterine yazsa iyi yine amo diye. Muhteşem yazısıyla bizim vücudumuzun muhtelif yerlerine ve defterlerimize de yazıyo şerro. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 youh :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bu daha hiçbişey adam kafa derimizi kaşır, üstümüze tükenmez ile bişeyler çiziktirir (allahtan uzun zamandır aşırı tepkilerim nedeniyle bana yapmıyo yada başka bi nedenden bilemiycem - belkide beni çok sevdiğindendir :P -) daha bi sürü psikopat iş yapar. Ama iyi çocuktur orası ayrı. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 eheh neyse kimse bana miraj diye seslenmiyor. yakın arkadaşlarım "miirim" diyolar, o da hani eski "mir" kelimesi olaraktan. o yüzden de rahatsız değilim. isim en iyisi tabii. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
AMO Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 dersler o kadar cok bayıyo kı bu tarz sonuclar kacınılımaz oluyo cevız e gomununun tek sebebı de budur bence :)[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yaw bencede isim en iisi ama ben şahsen kendi koyduğum bi isimle beni çağırmalarından rahatsız olmam, yani rahatsız olsam olmiycaam bişey koyardım[hline]
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: fizban, 27 December 2003 23:04 tarihinde demiş ki: evet ya yıllığımda bile fizban yazıyo bi ton yerde. değiştiremiyorum da nick imi bişe değil, yapıştı mübarek.[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage ee sana yazılan yazılar sevgili fizban diye başlıyo yazdığın yazılarda da imza diye fizban yazarsan böle olur:)[hline]Rangermania ICQ
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben valla nickimden memnunum.. hatta ismimden çok severim... estel mi daha iyi reha mı.. bence estel.. açıkçası bazıları bana estel diye sesleniyor.. hoşuma da gidiyor.[hline]Tanrılar kurban istiyor!
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bizim okulda nick in ne olduğunu bilmeyenler bile var.Bunu kullanmak istemem doğrusu.Ben kızın birine "bundan sonra bana Moncain diyeceksin" desem bunun kızın üstünde nasıl bir etkisi olur :D?Nickimle hitap edilmesi hoş olur özentilikle alakası yok fakat telaffuzu zor olduğu için kimse buna kalkışmazdı.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Öne çıkan mesajlar