Yalanci Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ben de her ikiside var (1.0 da var 1.1 de var)1.1 i yuklerken kopyalamıstım.bana icq dan yada buraya msj atın hersey icin saolun(fazla yardım gelmesede):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Yav ben hile kodlarını nasıl yazcam medieval:total war da(Versiyon farketmez 1.0 1.1 de var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bonzi buddy?[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ben de azdim haaa adminlar dinlese beni herkes goril olucak forumlardaki :P[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Neyse, en azından kimse alt+F4 yap dememiş. =P Hile ile oyun bitirmek zevksiz birşeydir ama. Bence sen Ispanyolları al onlarla başla, çok avantajlı oluyorsun zaten. Ya da bana öyle geldi bilemiyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu oyunda 1453 den sonrasını oynamanın bir yolu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 topik efsaneymiş. 1453 ten sonrası için empire total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 text dosyası nı değiştirip filan 1600lere kadara oynamak gibi bişey yokmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Medivalın bütün konfigürasyonları oyun dosyasında değişmeye açık.Eğer internetten biraz araştırırsan nasıl yapıldığını anlatan tutorialler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu nasıl bir topic yahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ahahah ben şeye şaşırdım kimse "hileyi yazdıktan sonra alt f4'e bas" dememiş lölz gerçi yemiyolar artık onu çakal oldu herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Medieval Hikayeleri okudum basligi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Med. I imi II yi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Namessar said: Med. I imi II yi istiyorsun? topic taa 5 yıl önceden hile isteyen kalmamıştır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ozamanlar 2.side yoktu tabi :D hey gidi eski günler hey (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 medieval total war zaten serinin ikincisi.. birincisi shogun total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hakkaten. simdi farkettim. kim niye hortlatmış yahu bu konu başlığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben hortlattım abi görmüyomusunuz medieval 1 için istedim araştırdım bulamadım. halen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gerek yok şifreye. kiminle sınırın varsa en agresif devletin oraya yığ askeri, her denizde 3erli donanma yap, zaten paraya para demiyosun(florin diyosun eehe ) baya zengin oluyosun. gerek yok şifreye. bide bi adamın yaptığı bi expansion pack var, küçük devletler filan konmuş hep oyuna ve provincler biraz daha küçük parçalara ayrılmış. oynaması çok zevkli onu da dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bone said: Ya olum sinirlendirmeye çalışma beni. 1- Search'den hile hakkında topicleri araştırcan 2- Hile hakkında topiclere bakıp, gözüne bir site kestircen. 3- O siteye tıklıyıp gezceksin orayı. 4- Medieval'ın hilelerini bulcaksın. Hileleri nedir, hileleri nasıl yapılır, anlıyacaksın... ok? bu ne be? :S camı açıp pencereden atlıyım diycem de zaten 2. kattayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Oha öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 o zamanki geyiği bilmeyince insana çok salak geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bone resmen racon kesmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar