Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ben medievalda nasıl hileleri yazıcam bana en bastan ve hic bir noktayı atlamadan anlatırmısınız.Hangi bolumde kullana bilirim.Sifreleri yazmak icin bi tusa basmam lazımmı yada bi dosya yuklemem mi lazım yazdıktan sonra hangi tusu tıklıcam olması icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 böyle bi oyunda insan nie hile yapar ya ? hadi çok büyük ordum olsun eziyim milleti diosan kendin bölüm kurup ordunu we düşman ordusunu kafana göre kurabiliosun ona da gerek yok. nedir yani hehe.. neyse..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 oyunun bi suru surumu varmıs Benim ki Medieval Total War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 oyunun bi suru surumu varmıs Benim ki Medieval Total War yardımlarınızı bekliyorum hile icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 YARDIMLARINIZA IHTİYACIM VAR HADİYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 1- Medieval'ın değil, Total War'ın değişik türleri var. Çünkü serinin adı Total War. 2- Ulan bir daha forumlarda search yapmadan böyle topic açanın kafasını baltamla yarıcam bakın! Buraya tıkla, sonra Konu başlığına hile yaz, ya da medieval, ara bakalım neler çıkacak???!!![hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 de orda medievalın hilelerini nasıl yapcagımı anlat mıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Medieval total warda hile kodunu girdiktan sonra hangi tusa basıcam (Enter a basınca next year yapıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ya olum sinirlendirmeye çalışma beni. 1- Search'den hile hakkında topicleri araştırcan 2- Hile hakkında topiclere bakıp, gözüne bir site kestircen. 3- O siteye tıklıyıp gezceksin orayı. 4- Medieval'ın hilelerini bulcaksın. Hileleri nedir, hileleri nasıl yapılır, anlıyacaksın... ok?[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 2. mesajına cevap: o dediğim sitelerde araştır, mutlaka yazıyordur...[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=29380[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 kodları buldum fakat kodları yazıyorum. entera basıyorum olmuyor bi sonra ki yıla geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 o sitelerde yazın diyor okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 YARDIM EDİCEK YOKMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 YARDIMLARINIZA ACIK OLDUGUMU SOYLEDİM DİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bence bu kadar kısa sürede uplama... günde bir up yeter..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 CAPS a bas Ç ye bas hileyi yaz Ç ye bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bak F2 ye bas orda yazi yazmak icin bi bar cikcak oraya EnableCheats_1 yaz sonra da istegidin sifreyi yaz F2 calismassa F12 yi dene[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yalancıı yalancııı sana kimsee inanmaaaazz...:D[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 olmuyor f 12 yada f2 tusları bi ise yara mıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 patch cektinmi seninkinin version kac?[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 patch cekmedim 1.0 yazıyor sol ustte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 suan 1.1 i yukluyorum.Ama sen bana ikisini nide anlatırsan sevinirim.(Icq:114617678(KiLiC_aRsLaN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 1.0 MIS OGRENDİM NE YAPMALIYIM CHEAT LERİ KULLNAMAK İCİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ben de her ikiside var (1.0 da var 1.1 de var)1.1 i yuklerken kopyalamıstım.bana icq dan yada buraya msj atın hersey icin saolun(fazla yardım gelmesede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar