Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Namarrié kelimesinin bugüne kadar "farewell", yani "elveda" demek olduğunu kesin kez biliyordum.Fakat bugün bir shard'da elf charımla oynarken, bir gm yanıma "Namarié" diyerek geldi.Bende dedim o hoşçakal demek filan, fakat illada ısrar etti öyle değil diyerekten.bende burada sormayı uygun gördüm efenim :) Namarrié ne demek[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ekşi sözlüktede veda yazıyor bence o gm kazma[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bide "Nebula'da noldor guildindeyim ben" filan diyince, tereddüt bile ettim :)[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 o bence kelimenin naberle olan benzerliğinden dolayı öyle gelmiştir yada tek kelime biliyosa onu söylemiştir[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 O Nebula'daki Noldorlar neydi öyle yahu.Öldürülecek adamları alfabetik sıraya göre öldürme falan da filan.Ama rpleri güzeldi ona birşey diyemem fakat Ethernass'taki kadar güzel olamadı hiçbir zaman ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Nebulada onların kalelerini falan döşemiştim ben crafter'ımla. Deli gibi para vermişlerdi, çok da güzel rp yapıyolardı. SNN'deki estel buralara takılıyor mudur acaba? Ya da ICQ'su olan falan var mı?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Namarie farewell demek. Galadriel bile yuzuklerin efendisinde soyluyor.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 snndeki estel benim arkadaşlar.. Estel Anorien.. birde babam vardı Estel Glorfindel....[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Babana söyle hala bana yazı yazması gerekiyor : P[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 online bile görmüyorum.[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 elf sozluklerı satılıyormu?[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 internette var pdf word falan şeklinde[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar