Lars Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 ben arkLarLa dIşardaydIm ve yILbaşIna karum'un önündeki kutLamaLarLa girdik, ama 3 suLarInda arkadaşIn evine gittik ve eve gideLim eve gidELim diye tutturan sivrizekaLar yüzünden hayatImIn en sIkIcI yILbaşLarIndan birini geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Kız arkadaşımla evde eğlendik, biraz üşüdük ama güzeldi :) [Bu mesaj Qui tarafından 01 Ocak 2002 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 of hic anlatmıyım burda. arkadaslarla beraber ne mantık bıraktık, ne sınır tanıdık yani. cok abarttık bu sefer harbiden. yok dediim gibi hic anlatmiyim en iyisi yannış tanırsınız sonra beni ehueh.[hline]Mors principium est. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 bezdim.. kiz arkadasimi dusundum paso falan.. guzeldi ama..[hline]trip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 İlginç ti bolca yürüdüm cumhuriyet meydanına orda nuel babaların arkasında hanir eism çekilirken yaparlarya böle burda göstermek imkansız bir hareketi işte onalrdan yaptım kameranın karşısında belki trt de çıkabilirim :). Sonra eve kadar yürüdük yolun yarısında yoruldum sevgilim kucağına aldı beni :).Eve gelince 6 arkadaşta uyumak için bir köşeye atladı ama biz onları elimizdeki içkilerle ıslatarak uyutmadık sonra bizde uyumuşuz sabah 3 de farkettik. Böleydi yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Ders çalışıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 en sevdigim pantolon, ayakkabi ve kisa kazagimin saat 12:00 de 2 sise sampanyayla sirilsiklam oldugu bir partideydim. eve 6da dondum.. oyle diyolar yani farkinda degilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 ben tombala oynadım :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 walla ok eğlendim. önce hammama gittik arklarla çok kötüydü orası.çok kalabalık suxx sora daraldım ve caddeye döndüm pizza pina ya gittim dier arkların yanına. deli gibi eğlendim beleş girdim bari ayıp olmasın die bi şampanya açtıriimd dedim fena da olmadı.. 5:00 da fenerbahçe tesadüf kafeye gidip mercimek içtim 6:00 da eve döndüm faydalı bi yılbaşıydı gerçek dostlarımı tanıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 evde, uo da kartopu savaşı yaparak girdim. hehe eğlenceliydi :)[hline]Star Wars Türkiye Webmaster starwarsturk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Arkadaslarin evinde 8 kisi eglendik :P Yemek berbatti kaburga sozde ama biz bisi anlamadik :P Ip filan cikti icinden... Bi arkadasin tuwalette (afedersiniz) sicarken fotografini cektik adam yarim saat tuwaletten cikmadi neymis konsantrasyonunu bozmusuz :P... Falan filan iyiydi :P [Bu mesaj HellHound tarafından 01 Ocak 2002 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2002 önceki geceden kalma olduğum için dangalak gibi bilgisayar başında forum baktım ve 00:30'da dayanamayıp yattım.[hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 said: HellHound, 01 Ocak 2002 22:58 tarihinde demiş ki: ... Bi arkadasin tuwalette (afedersiniz) sicarken fotografini cektik adam yarim saat tuwaletten cikmadi neymis konsantrasyonunu bozmusuz :P... [Bu mesaj HellHound tarafından 01 Ocak 2002 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] fizzle olmuş olayı desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 12.00a kadar star wars gbg oynadım sorada playboytv seyrettim yılbaşı gecelerini sevmiyorum saçma sapan işler oluyo bir tane tv Lotr u verseydi yaa o kadar sanatçı çağıracağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 limondaydık. bizi sabah kadar açık diye kandırdılar, bizde planımızı ona göre yaptık. ama sabah 4'de kapattılar, bizde ortada kaldık, hava aydınlanana kadar bi arkadaşın evine gittik, sonrada eve gittim ama nasıl gittim bilmiyorum valla. önceki günde uykusuzdum ondan heralde. ama pek yılbaşı coşkusu yoktu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 sadece bişiyi kutlarken eğlenmek, arkadaşlarla çıkmak mantıksız bence...yani eğlenmek için bir neden aramaya lüzum yokki, istediğin zaman eğleniceksin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Ben eğlendim epeyce, ilgilileri öperim :) Bi de sefkili sıkılıp dışarı çıkalım demeseydi, ben de maymunlar cehennemine dönmüş Taksim'de bar bar dolaşmak zorunda kalmasaydım daha hoş olacaktı tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Ehe burda oturmaktan başka birşey yapmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruelclown Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2002 pttpijama terlik televizyon olay bu.[hline]trip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Nefr, 02 January 2002 14:46 tarihinde demiş ki: Ben eğlendim epeyce, ilgilileri öperim :) Bi de sefkili sıkılıp dışarı çıkalım demeseydi, ben de maymunlar cehennemine dönmüş Taksim'de bar bar dolaşmak zorunda kalmasaydım daha hoş olacaktı tabii :) Bu boldlu kısmın aynısından önümüzdeki sene de atmak istemiyorum !!! Sevgili Istanbullu patiler; Taksime yakın, ancak kalabalığın dozu fazla kaçmayacak, 2 çift olarak gidilip eğlenilebilecek, huzur içerisinde 02:00 gibi ayrılabileceğim, tercihen 25, hatta 30+ yaş civarına hitap eden bir yer bulmak istiyorum. Jazz ağırlıklı bir yer tercih sebebi olabilir. Yardımcı olabileceklerin gözlerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hmm baya zor bisey istemissin galiba yani o kalabaliktan kurtulman icin biraz mucize gerekicek sanirim jazz diyosan nardis guzel olabilir, hem dedigin yas grubuna hitap ettigi de bir gercek ama yilbasinda noluyodur nasil giriliyodur yer var midir falan onlari bilmiyorum ben sahsen gecen seneki deneyimimden sonra taksime hicbir sekilde yaklasmayi dusunmuyorum bu yilbasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 irish puba gelecek kafa bir hatun olsa onu yapcem ama yok. Bizim kizlarimizla benin yildizim bir turlu barismayacak. [Bu mesaj mountaindew tarafından 28 December 2003 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ne diyon olum? ???[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: ikiyol, 28 December 2003 15:20 tarihinde demiş ki: hmm baya zor bisey istemissin galiba yani o kalabaliktan kurtulman icin biraz mucize gerekicek sanirim jazz diyosan nardis guzel olabilir... Haklısın korkarım, zaten kalabalığı kabullendim açıkçası ama abartmamak mümkünse tercih edeceğim =] Nardis gelmişti aklıma benim de, ama sitesi açılmıyor, başka bir yerde de göremedim. Nereden ulaşılır bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 2002 Yıl başında. Birleşik Arap Emirlikleri - Yemen sınırındaki çöldeydim.Çadırlar kuruldu buz gibi hava.Nargilelerle,avrupalıların bütün itirazlara karşı türk tayfasıyla paylaştığı içkilerle süperdi. Çölün ortasında hiç ışık olmadığı zaman yıldızların süper gözükmeside cabası. 2003 Yıl başında ; Bar bar gezilecek ardından eve gelip bilimum aksyonlar yapılacak.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar